Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2020 07:01 - © Търси се ...
Автор: vaquero Категория: Забавление   
Прочетен: 7844 Коментари: 62 Гласове:
10

Последна промяна: 29.08.2020 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
29.08.2020г.

     В jobs.bg била публикувана обява за работа за длъжността "Лидер на държава в ЕС" :
image

В обявата не се уточнява за коя държава иде реч, но пише, че работодателят е Народ с традиции. Предполага се, че държавата е България. Изискванията към кандидата за длъжността са : образован и предприемчив; почтен, отговорен и некорумпиран; алтруист и родолюбец; без предишен опит в политиката*; без прякор и връзки с Държавна сигурност. *Има забележка, че не се допускат бивши и настоящи политици и техни роднини и заявленията им няма да се разглеждат, а отхвърлят веднага.
Има желаещи да заемат длъжността :

image
Но никой от тях не отговаря на условията за заемането ѝ.

Все още не са се появили кандидати, отговарящи на условията.
Основната заплата е 6372,00 лева. Това е сумата без добавките за прослужено време, които за тази категория наети са по 1,6 % за всяка година трудов стаж. Работният ден е ненормиран. Владеенето на чужди езици е предимство. Осигурен е персонален служебен транспорт и персонална охрана, както и служебно жилище с нощно шкафче. Осигурено е медийно внимание от специално селектирани мисирки и програмно време за изявления по телевизията.
Досега заемащият длъжността е пред оставка, заради корупция и несправяне с работата.
Негови подчинени протестират срещу методите му на работа, засега безуспешно, защото същият се поддържа от силни международни контрагенти – "ЕНП" АД, "Ангела Меркел" ЕООД, "Реджеп Ердоган" ЕООД. От местните контрагенти мощна поддръжка намира от "ПП ГЕРБ" ЕАД, "ОП" АД и "ДПС" ЕАД.
Оставката му искат изтласкани от политическия пазар конкуренти в страната – "БСП" ЕАД, "Има такъв народ" ЕАД, "Изправи се.бг" ЕООД, "Да, България" ЕООД и други направо смазани по-незначителни такива, както и отделни, измамени в очакванията си граждани.
Някои от тях изпаднаха в истерия, като четирима мъже и една жена самодейци се барикадираха в Паметника на свободата на връх Шипка и пуснаха знаме с надпис "Оставка". Демонстрантите бяха изведени принудително с полиция.
"Не смятаме, че паметници-светини на българската история могат и трябва да бъдат използвани за политическите страсти на деня" е мнението на "Отровното трио", координатор на протестите между конкурентите, персонала и отделните граждани.
Освен оставката на главния мениджър Бойко Борисов, се иска оставката и на директора на Дирекция "Вътрешен контрол" Иван Гешев, известен с полицейските си методи на контрол.
Протестиращите издигат следните искания :
1. Оставка на Борисов. Оставка на Гешев.
2. Дистанционно и машинно управление.
3.
Избор на управленски екип.
4. Свикване на
Надзорния съвет за промени в Правилника за вътрешния ред.
Протестиращи споделят : "Силно се надявам да се случи и го желая с цялото си сърце. Чувствам се длъжник на тези служители – интелигенти, образовани, които започнаха борбата"; "Те разчитат да заметат следите от престъпленията, да спихне ентусиазъмът на персонала, но това, разбира се, няма да се случи"; "Щом и от връх Шипка е стигнало до централата в София, че искат оставка, значи цяла България иска оставката на Бойко Борисов".
Разбира се има и облагодетелствани от сегашното ръководство, които го поддържат.

Нидерландският карикатурист Мартен Волтеринк, станал известен у нас с карикатурата си за "каскета" и "тиквата", а по-новата му творба, публикувана във вторник (18 август), е за намеренето на премиера Бойко Борисов да замени конституцията с друга :

image

image




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Пошловато, тъпо, безидейно.
29.08.2020 07:39
България има чудесен лидер. Това е Бойко Борисов- най- успешният политик в цялата история на страната.

Той увеличи за 10 години три пъти БВП. Увеличи три пъти заплатите и пенсиите. Построи магистралите и метрото.

Това са удивителни, зашеметяващи успехи. НИКОЙ не е постигал толкова много за толкова кратко време.
цитирай
2. vaquero - До 1. apostapostoloff
29.08.2020 07:52
Посмали, манго!
Загроби държавата със заеми; издигна корупцията и кражбата до ранг на държавна политика; хакна 1,256 милирада долара за несъществуващи самолети; провали изгодният за нас "Южен поток"; предаде българщината в Македония и още много по-малки престъпления.
Та така, Постолье, Твоите хвалби пукната пара не струват.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Вакуеро!
29.08.2020 08:05
Да, България има забележителни постижения в строежа на магистралите Например непрекъснато подскачане То не е случайно Пречи на шофьорите да заспят и да направят поразии Строят се и се откриват на участъци по 10 километра И се срещат!? И още преди да се завършват, почва ремонтът Не да се чака с години за него Това е челен опит! Мантинелите се трошат като пръчки И нощно време е тъмно като в рог по тях-вагистралите! Това е за борба с бандитизма, да няма видимост
Турците проявили интерес към технологията ни Тъй де, да не са абдали, да строят качествено за гювечари!

Имаме и други, забележителни постижения , извънмагистрални
Например, няма цена, която да не е поне 10 , а често 20 пъти по- висока от ФилипДимитрово време! Ако се махне Костовата и нула
Което говори ,при десеткратно увеличен брутен продукт/ в цени/, че стоим на място, опитвайки се да вървим напред!

Хубав ден!
цитирай
4. mt46 - Мда...
29.08.2020 09:58
Но това ми се струва почти невъзможно...
цитирай
5. apostapostoloff - Няма нищо подобно- ти си ни познат като
29.08.2020 10:00
клеветник, мръсник, лъжец и руско мекере.

Няма никаква корупция! Докажи с факти обратното и ще ти повярвам. А празните си москалски приказки пробутвай на дъртите червени олигофрени от твоето обкръжение.

Южен поток е неизгоден за нас. Защото трябва да преустановим всичките си връзки с Империята на злото.Точно затова бе посторена газоват връзка с Гърция.

За жълти стотинки Борисов най- сетне превъоръжи армията ни с най- доброто американско оръжие.

И още: той построи магистралите, метрото, спортните зали, детските градини. За 10 години той утрои БВП, заплатите и пенсиите. Той направи българите богати- в 9 200 000 банкови сметки те държат на влог цели 57 МИЛИАРДА лева.

България никога не е била по- добре, а българите никога не са били по- богати. Това са фактите, мамул!
цитирай
6. starforlife - ~ 5. apostapostoloff
29.08.2020 10:04
Ти пък, Апостол, какво тук значат някакви си факти?
Те, професорите по всичкология всичко знаят.
Особено са компетентни по въпросите на отбраната и националната ни сигурност.
цитирай
7. starforlife - До коментиралите с празни приказки дървени философи от коментари 2 и 3:
29.08.2020 10:06
Нали се сещате, че думите ви ни най-малко не могат да оспорят тези на Апостолов, защото каквото и да дюдюкате понеже лично вие сте некадърни да се хванете в ръце и да повдигнете социалния си статус, а ви дай да клечите в блог.бг като запечени комуняги на с~ане, фактите са на негова страна?
Защото за 2019-та (а така е и за предходните няколко години, такава е тенденцията и към момента за настоящата 2020-та) България е в топ 3 по икономически растеж в Централна и Източна Европа с коефициент над 2 пъти по-висок от този на "великата" Русия?
Нищо лично, ТРОЛЕ около"градски", просто факти от статистиката на авторитетните в световен мащаб анализаторни и отчетни институти, а не на дървени философи по всичкология като вас.
цитирай
8. nedovolen - Като гледам, на комшията магарето е ...
29.08.2020 10:24
Като гледам, на комшията магарето е най-подходящо. Има си ... И всичко останало.
И не е известно.
:)))
цитирай
9. radostinalassa - 7. starforlife - А защо вчера привикаха ББ в комисията по корупцията в Брюксел?
29.08.2020 10:28
Той се скри и прати Е. Захариева да отговаря вместо него. Питали са го за ефективността на дейността на Гешев.
цитирай
10. pando - ПРИВЕТ
29.08.2020 10:53

Остави ако обичаш коментариите на дежурните лайнофъргачи....Това доказва,че постингът е постигнал целта си.
Освен да осират блога,нищо друго не могат да правят...
цитирай
11. starforlife - ~ 9. radostinalassa
29.08.2020 10:56
Абе, глупачке глупава... Ти поне малко осъзнаваш ли що за идиот си?
Да вземем дори само този ти коментар:

- Първо: България е членка на ЕС и да "привикват" когото и да е неин висш държавник в Блюксел, е напълно нормално и дори радващо.
Това не ти е сектантска Русия, че да не се решават куп въпроси на базата на международни дискусии, стратегии и сътрудничество.
"Привикван" съм в Полиция, Прокуратура, Съд СТОТИЦИ пъти през живота си. Това според тъпата ти кратуна означава, че съм престъпник, нали?
Ами "привиквали" са го да го потупат по рамото. ОК?

- Второ: Как може да го питаТ, след като е "пратиЛ Е. Захариева да отговаря вместо него" и той не е присъствал на "привикването"?
Ето ти елементарен пример, че си идиот.
Захариева и Борисов са едно и също лице ли?

- Трето: Скрил се къде?
То наскоро се пуска и тази "новина" от уж сериозен човек: Че Борисов бил избягал в... Румъния май беше. Нарамил всичките си пачки евро и и златни кюлчета от чекмеджето и избягал. Завинаги.
А ей го на - Борисов си е в България и продължава да ви го набива в тъпите задн... упс - кратуни. И ще продължава още дълго. В предходния ми коментар е казано защо.
Ами имал е уговорена среща с Приятели да играят голф бе, Пръчко. Затова не е отишъл.
Да те "привикат" и да отидеш са две различни неща.
То не е като повиците на глупост и идиотщина, които те "привикват" от дълбоките кътчета на съзнанието ти и ти винаги се отзоваваш.

КРАЙ НА КОМУНИКАЦИЯТА С ТЕБ.
(Можеш да започнеш да изливаш менталната си идиотия сега. Все пак тя те зове та чак "привиква".)



ПС за фейк pando от 10-ти коментар: Аз лично постинга дори не го диагонализирах, защото отдавна съм наясно, че около"градският" не само троли с пълни глупости и често дори осъзнавани от него ЛЪЖИ, а лицемерието му не си заслужава времето ми. Прочетох коментарите, защото като образна извадка от реалността ни понякога ми са интересни и за пореден път се убедих, че:
- Ванката (нищо лично, Ванка, просто факти) проявява типичната си дървонофилософщина по въпроси, по който е бос като гъдулка. Обикновено го прави от лицемерието да печели съратници, които да повдигат болнавото му Его и особено смехотворното - да му пускат плюсове. Ето затова стандартът на такива ще ви е такъв, че все някой друг ви е виновен.
- Апостол може да се изказва често просташки (както аз НАРОЧНО спрямо изклецяци като вас го правя), но е не само с ума си и разсъждава, а и следи фактологичните положения, познава политическите и икономически настоящи обстоятелства и бъдещи тенденции и говори достоверно при сериозните си реплики, а не празнослови като вас.

Така, че, феайк Пандо... Колко да е в целта тролското дърдорене на около"градския"?
Особено пък за мен, дето ама изобщо не ме касае нито като материя, още по-малко като празнодумие.
цитирай
12. radostinalassa - Ето материал за идиотите, да си го прослушат
29.08.2020 11:06
https://www/watch?v=h9gYlb6xNn0 - сведения за разпита има около 33 - та минута от Биволъ.
Като игнорирам идиотиите, ще кажа, че напр. римляните в голямата си част никога няма да могат да спретнат печеливш бизнес тук. Затова предпочитат да се размножават и като ги отгледаме да отидат да робуват в ЕС за повече пари.
цитирай
13. radostinalassa - Ами имал е уговорена среща с Приятели да играят голф бе, Пръчко. Затова не е отишъл.
29.08.2020 11:09
Срещата е била онлайн.Можеше да си прикрие тулупа с някоя маса. Вярно е , че има нужда да поразсее неугледния си външен вид, прав си.
Разпитват го в комисията по корупцията в Барселона, за Гешев и работата му, а не го хвалят.
цитирай
14. leonleonovpom2 - Пълен, пардон, прав е Пусто-ль!
29.08.2020 11:18
Нашите магистрали са еталон за нов тип магистрала! Ще пращат хора, да изучават тертипа на строителството им!
Нямат аналогични по света!
А Пусто-ль , с камилите ще разнася асфалта!
цитирай
15. starforlife - Казвам аз, че някои дори не осъзнават колко са прости...
29.08.2020 11:28
Как може да те разпитват, ако не си се явил? Независимо какъв е вида на срещата - реална или онлайн.
Това първо.

Второ: Работата на Гешев е мнооооооооооооооого-много рано да бъде оценявана.
Та той я върши от месеци.

Не на последно място: Дейността на Главния прокурор се отчита пред и оценява от... кой орган на Държавността ни, Пръчко? М?
Брюксел могат да дават съвети, но не и да въздействат във вътрешните работи на суверенна държава.
(Доколкото тези вътрешни работи не противоречат на европейските закони и нормативи, защото те стоят НАД вътрешно-държавните и това е напълно естествено и нормално.)
Това не ви е изклецания соц, тролове нЙедни. Колкото и наивно и смешно да звуча.
И не веднъж съм ви питал:
КАТО В БЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ, А ТАКА ПАТЕТИЧНО ВЕЛИЧАЕТЕ РУСИЯ - ЩО НЕ СЕ ПРЪЖДОСАТЕ ДА СЕ КЪПЕТЕ В МЕД И МАСЛО В НЕЯ? М?
Само не ми излизайте с номера, че нямам моралното право да го казвам, след като съм напуснал България, защото може да съм я напуснал и пак да съм много повече Българин и да имам правото от вас.
Дори само с това, че продължавам да давам (в лично мои фирми) работа на повече Българи, отколкото сте русофилистиците в блог.бг.

Та те така те.


ПС:
~ 14. leonleonovpom2
В България се КРАДЕ, да. И не само от магистралите.
Това никога не съм и ни най-малко не го оспорвам.
Оспорвам това, че вие отричате реалните факти за това какво постигна България през последните години.
Представете си какво щеше да е постигнато, ако го нямаше въпросния типично български манталитет да се краде?
И хайде да не отричате, че този манталитет ни е наследство от времето на соца, защото ще е смешно, но не бих седнал да споря с дървени философи и то абсолютни лицемери.
Просто времето ще ви изхвърли.
Колкото и просташки да звучи ПРЯМОТАТА ми - летално ще ви изхвърли и ще избави младите и амбициозните от глупостта и некадърността ви, пък било то и изразявана вече само в тролене и празнодумие.
цитирай
16. radostinalassa - Брюксел могат да дават съвети, но не и да въздействат във вътрешните работи на суверенна държава
29.08.2020 11:57
Така ли? а кой ни спря 5 - те блока на АЕЦ? Меглена Кунева. Защо не я разследват за взет подкуп? Гешев няма време, а и е на каишката на ББ.
Осман Октай си казва, че годишно у нас се крадат 4 млрд лева. Ти да не си къорав? Затова нашите пенсионери вземат по - малко и от македонците. Беден прост народ се управлява лесно.
цитирай
17. radostinalassa - ПП. Като си такъв хакер защо...
29.08.2020 12:00
не те пенсионираха на 36 г.? Влюбен си в работата си? Даваш работа на 101 трола? Трябва да съкратиш Простолъ, прекалено много те излага и е сексуален палавник във въображението си. Гени.
цитирай
18. starforlife - Виж сега, Пръчко... При все, че е пълна загуба на време - както виждаш репликирам те.
29.08.2020 12:20
Разликата е, че аз го правя интелигентно и на базата на факти, а ти простовато и на базата на тролене и празни приказки.
Например: Аз не те подиграх, че голфът не е спорт, който се играе на маса, че да пускаш абсолютно паразитната си забележка как Борисов можел да скрие "тулупа" си "с някоя маса" - цитирам те.
Не ти направих и забележката като ме цитираш, да поставяш думите ми в кавички, не защото са мои, а за да е по-ясно за Читателите.

НЕ ТИ ПРАВЯ ДОРИ ЗАБЕЛЕЖКАТА КАТО СИ ПРОЧЕЛА И ЦИТИРАШ ДУМИТЕ МИ ЗА ТОВА КАКВО МОГАТ ИЛИ НЕ МОГАТ ОТ БРЮКСЕЛ, ПРЕДИ ДА ДРИСКАШ УМСТВЕНИТЕ СИ ДИАРИИ, ДА БЕШЕ ПРОЧЕЛА И НАЙ-ВЕЧЕ ОСМИСЛИЛА ПОСЛЕДВАЩИТЕ МИ ДУМИ, ТЕЗИ ЗА ПРИОРИТЕТНОСТТА НА ЗАКОНИТЕ В ЕС.
За последното обаче се иска акъл, за да го проумееш, а ти определено нямаш такъв.

Виж простотията ти, която изобщо не корелира с действителността, че АйТи специалистите се пенсионират на 36, "не мога" да я подмина, защото:

- Първо: Чела си когато съм говорил по този въпрос, ама понеже си тъпа като на слона гъзЪ - не си ме разбрала.
Обикновено един АйТи, ако започне кариерата си на 25-26 годишна възраст, на 38-40 вече е толкова напред с "материала", че може и да не работи, а да си позволи да живее от дивиденти от акции и други подобни инструменти, в които едно 90% от АйТитата влагат поне 30% от възнаграждението си. А дори само тези % са поне 3 пъти по-високи от твоите доходи.
После: Един АйТи никога не работи само за работодателя си, ако има такъв.
Тоест, за 15-тина години, един АйТи акумулира И спестявания, които ти не си дори сънувала.

- Второ: Кариерата на АйТитата не приключва на 36 както ти като повредена грамофонна плоча мине - не мине време и се изсулиш да простееш колко си тъпа и неориентирана в живота, социума и прочее.
Точно след 40-45 годишна възраст започва сладкият етап от кариерното развитие на АйТито. Тогава, когато не се занимаваш с код, а с... със сорсинг на Идеи. С ръководене на екипи и съставяне на стратегии, които по-младите АйТита да реализират в практиката на базата на код, ако щеш.
Ти само показваш класата на ОПИТА си над техните и разрешаваш неразрешимите за тях проблеми. Чисто технически проблеми, които разрешаваш с чисто техническото си МОЖЕНЕ.
Кариерата на едно АйТи (както и всеки интелектуален професионалист) обикновено свършва или когато настъпи смъртта или някакво психично заболяване (та дори и чисто и просто безобидна старческа деменция да е) или когато самото АйТи реши, че ще се отдаде на... "гуляй и разврат" - ха ха ха.

И, Пръчко, понеже сега наистина ще спра да пиша повече тук...
Може да започнеш да кретенееш как видиш ли си ме била победила и съм замлъкнал.
От това не само Егото ми, а каквото и да е ни най-малко няма да страда и колкото и за "101 трола" на които съм бил давал работа да говориш, факт е, че в 3 лично мои и още 2 с които съм свързан фирми, давам прехрана на над 25 Българи, при заплати поне тройно на твоите доходи.
(Защото не вярвам доходите ти да са над 500 лева месечно.)

Така, че КУКАЙ си, не ми пречиш. Нито ще чета повече идиотиите ти.
цитирай
19. radostinalassa - Например: Аз не те подиграх, че голфът не е спорт, който се играе на маса
29.08.2020 12:25
Аз говорех за онлайн срещата , от която ББ се скри. Все е имало някой комп и до него, освен ако е спал в палатка без нетно покритие.
цитирай
20. radostinalassa - - Второ: Кариерата на АйТитата не приключва на 36 както ти като повредена грамофонна плоча мине - не мине време и се изсулиш да простееш колко си тъпа и неориен
29.08.2020 12:27
Исках да кажа, че ако продължат със същите темпове и след 36 г. ще се бъгнат тотално. А ако искат могат и да събират боклук по плажа или където искат.
цитирай
21. radostinalassa - starforlife - Ти си бъгнал се , какъвто искаш се наречи.
29.08.2020 12:29
Само по този начин мога да коментирам чаршафи. Сложи си сам кавичките, нали си хакер.
Ние живеем в рая е правилен извод. Какво ще кажеш по този въпрос?
цитирай
22. starforlife - ПС:
29.08.2020 12:38
И още нещо като за последно, Пръчко:
(Ще го напиша да речем след 24 часа. Просто, защото не съм графоман като теб, Пръчко, и мога да си позволя да имам и реален живот, а случващото се тук да ми е през к~ра, че и оттатък. Ти му мисли, виртуален идиот такъв.)
цитирай
23. radostinalassa - starforlife
29.08.2020 12:46
Не се обиждам от по - прозди от мене, особено от бъгнати особи.
цитирай
24. leonleonovpom2 - Да!....
29.08.2020 13:11
Господари на времето!
То ще изхвърли и господарите си!
Без капка съжарение! И без ред!
Какво е постигнато, Стар? Реалното ме интересува Аз съм залагал всичко, наистина да бъде постигнато повече!
Какво е постигнато, че внасяме банани ,които преди бяха дефицит, а покрай тях- лук, домати ,чесън , боб, изобщо всичко!
И по комунистически, както вица за влака ,се говори ,че сме постигнали много
Без да тръби ,че е постигнала много, Турция е опасана с магистрали! И то какви!? Преди турски тирове се редяха на километрични опашко ,да внасят от нас Сега е обратното
Това ли сме постигнали?
Не ме прави на комунист, какъвто наистина не съм бил
Обаче ми е интересна симбиозата ви с бившия комунист Апостолов, носещ куфари с удоволствие на комунистически персони Тя е много показателна!
Относно истината, каква е
цитирай
25. radostinalassa - Думи на звездата:"Ти му мисли, виртуален идиот такъв.") - Да не ме заплашваш? Да не си и ти мутра?
29.08.2020 13:24
От европейската комисия са казали, че българия е на последно място в борбата с корупцията в ЕС, и трябва да си изберем да ли сме първи в борбата с корупцията или в самата корупция. Това е много конфузно.
Питали са дали се извършва разследване по повод заплахата за убийство на журналист. Захариева е казала, че не знае за такава. Голям смях, нали? А Виктория Маринова? Отвратително убийство на свободата на пресата.
цитирай
26. vaquero - До 3. leonleonovpom2
29.08.2020 13:51
Правилно си забелязал за магистралите. На тези пътища само името им е магистрали.
Това за "бандитизма" не вярно. Престъпността у нас е с пречупен гръбнак. Като страна членка на Европейския съюз, цените у нас са евроцени, че и повече.
цитирай
27. vaquero - До 4. mt46
29.08.2020 13:52
В България всичко е възможно.
цитирай
28. vaquero - До 5. apostapostoloff
29.08.2020 13:59
Ха-ха-ха! Караш ме да се смея, Постолье! Подаянието от 50 лева не е тройно увеличение на пенсията. Армията все още разчита на АК-47, Т-72, и МиГ-29, Постолье.
Гвардейците и те с руски карабини.
Звездите ти се подиграват, Постолье, защото и това не умееш - да общуваш с тях.
цитирай
29. vaquero - До 6. starforlife
29.08.2020 14:01
Астрологията не работи с факти.
цитирай
30. vaquero - До 7. starforlife
29.08.2020 14:04
Ти тролиш, защото никъде в постинга не говоря по въпросите, за които бърбориш в коментара си.
цитирай
31. vaquero - До 8. nedovolen
29.08.2020 14:07
"Премиерът : Магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат" - 31.05.2019 година.
цитирай
32. vaquero - До 9. radostinalassa
29.08.2020 14:08
Бочко е страхлив като мишка.
цитирай
33. vaquero - До 10. pando
29.08.2020 14:11
Привет!
цитирай
34. vaquero - До 11. starforlife
29.08.2020 14:13
Поне първата снимка видя ли?
цитирай
35. vaquero - До 12. radostinalassa
29.08.2020 14:16
В България процъфтяват банките, застрахователите, мутрите с бързите кредити и колекторските фирми.
цитирай
36. vaquero - До 13. radostinalassa
29.08.2020 14:18
Тоя няма какво да го разпитват - направо да го вкарват в затвора.
цитирай
37. vaquero - До 14. leonleonovpom2
29.08.2020 14:22
Постоль има само една камила и тя е куца и сляпа от старост.
цитирай
38. vaquero - До 15. starforlife
29.08.2020 14:23
Що щеш при простите?
цитирай
39. vaquero - До 16. radostinalassa
29.08.2020 14:26
"По-глух от глухия е, който не иска да чуе; по-сляп от слепия е, който не иска да види" - Ленин.
цитирай
40. vaquero - До 17. radostinalassa
29.08.2020 14:28
"Сексуален палавник" - Ха-ха-ха!
цитирай
41. vaquero - До 18. starforlife
29.08.2020 14:30
Не ми обиждай коментаторите!
цитирай
42. vaquero - До 19. radostinalassa
29.08.2020 14:33
И аз така го разбрах - да си скрие толупа си от камерата зад маса, ама "обективният" starforlife го разбира, както му е удобно.
цитирай
43. vaquero - До 20. radostinalassa
29.08.2020 14:36
И НАП, и ТОЛ-системата и други - все успехи на програмистите.
цитирай
44. vaquero - До 21. radostinalassa
29.08.2020 14:38
Напразно обясняваш на несведущите.
цитирай
45. vaquero - До 22. starforlife
29.08.2020 14:40
Не ти е през кура, след като коментираш "пръчки".
цитирай
46. vaquero - До 23. radostinalassa
29.08.2020 14:41
Правилно!
цитирай
47. vaquero - До 24. leonleonovpom2
29.08.2020 14:44
Изнасяме туристи - за Турция, за Гърция.
цитирай
48. vaquero - До 25. radostinalassa
29.08.2020 15:03
Звездите не показват такива случки.
цитирай
49. radostinalassa - Какви случки?
29.08.2020 16:11
vaquero написа:
Звездите не показват такива случки.

цитирай
50. radostinalassa - Е, я го давай по - възпитано? Сваляш нивото на блога.
29.08.2020 16:12
vaquero написа:
Не ти е през кура, след като коментираш "пръчки".

цитирай
51. vaquero - До 49. radostinalassa
29.08.2020 16:52
Случките за които говориш в 25-ти коментар.
цитирай
52. vaquero - До 50. radostinalassa
29.08.2020 16:53
Напротив! Така блогът става естествен и натурален.
цитирай
53. radostinalassa - Видя ли колко натурална е звездата?
29.08.2020 19:31
vaquero написа:
Напротив! Така блогът става естествен и натурален.

И естествена. Липсва и възпитание и доста пръчки. Възпитаван е толерантно и ноторно.
цитирай
54. zaw12929 - Протестиращите издигат следните ...
29.08.2020 19:42
Протестиращите издигат следните искания :
1. Оставка на Борисов. Оставка на Гешев.
2. Дистанционно и машинно управление.
3. Избор на управленски екип.
4. Свикване на Надзорния съвет за промени в Правилника за вътрешния ред.
цитирай
55. radostinalassa - Искаме машинно гласуване..
29.08.2020 19:54
с българските машини на акад. Сендов. Така вота не може да се фалшифицира в полза на мафията.
цитирай
56. vaquero - До 53. radostinalassa
29.08.2020 21:09
Релевантно е натурален.
цитирай
57. vaquero - До 54. zaw12929
29.08.2020 21:09
Да!
цитирай
58. vaquero - До 55. radostinalassa
29.08.2020 21:16
Щом имаме български машини за гласуване е престъпление да не ги използваме.
цитирай
59. radostinalassa - Трябва да се произведат много такива
29.08.2020 21:23
vaquero написа:
Щом имаме български машини за гласуване е престъпление да не ги използваме.

А финансиране още няма.
цитирай
60. vaquero - До 59. radostinalassa
29.08.2020 22:23
Няма финансиране, защото няма комисиона.
цитирай
61. radostinalassa - Е, и това е важно
30.08.2020 10:47
vaquero написа:
Няма финансиране, защото няма комисиона.

Но изборната победа ще ги спаси от затвора.
цитирай
62. vaquero - До 61. radostinalassa
30.08.2020 12:19
Само временно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vaquero
Категория: Забавление
Прочетен: 1185061
Постинги: 270
Коментари: 6279
Гласове: 11459
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930