Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2020 08:31 - © Блаженствено четиво за психорусофоби
Автор: vaquero Категория: Забавление   
Прочетен: 4414 Коментари: 40 Гласове:
9

Последна промяна: 05.08.2020 08:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
05.08.2020г.


image

     Депутатът от латвийския сейм Александър Кирщайн представи на обществеността за обсъждане "нова карта" на руските територии, разделени между съседните държави.
Картата не е негово произведение. Прекопирал я от някакъв германец и веднага я публикувал на страницата си в Twitter. Ето какви са вижданията на автора на картата и лигавите мечти на Кирщайн за територията на Руската федерация в близко бъдеще : Норвегия взема – Руският север, Финландия – Карелия, Естония – Ленинградска област, Латвия – Псковска област, Беларус и Украйна – Централните и югозападните райони, Грузия и Азербайджан – Руският Кавказ, Казахстан – Необятните земи на централна Европейска Русия и Западен Сибир, Монголия – Огромно парче отново от Западен Сибир, Китай – Източен Сибир, Япония – Курилските острови и част от Сахалин, Съединените щати – Камчатка, Чукотка и Североизточен Сибир. "Как мислите, след колко време Русия ще бъде разделена по този начин? " – попитал Александър Кирщайн своите коментатори. Ох, бабанко! Ох, баня, ох кеф!
Кирщайн отдавна не крие мечтите си за разпада на Русия. Негови съмишленици има и в други страни на постсъветското пространство. Какво подтиква тези странни хора в допълнение към баналната омраза към руският народ и държава?
По зададения от Кирщайн въпрос възникна оживен спор – някои започнаха да доказват, че Китай ще вземе значително повече земя, отколкото е посочено на тази карта. Други изразиха съчувствие към естонците, които ще трябва да "закачат на вратовете си още няколко милиона руснаци". Имаше и здравомислещи хора, които наричаха всичко това "пълна глупост".
Преди две години, през юли 2018 година, Александър Кирштейн превежда и публикува на латвийски език думите на руския псевдоисторик Евгений Понасенков – "Само когато Русия бъде разделена на малки държави, в съответствие с етническия състав, военните конфликти незабавно ще престанат и ще се установи дългосрочен период на мир в Европа".
Александър Кирштейн е на върха на щастието си – забелязаха го и говорят за него.
Антируските инициативи на депутата са много : лишаване от латвийско гражданството на онези жители на Латвия, които участват в митинги в защита на руските училища; да се разруши паметникът на съветските подводничари, който стоеше в рижкия регион Болдерай. "Това лайно е най-добре да бъде премахнато!" – написа Кирштейн. И паметникът наистина беше премахнат през есента на 2019 година, беше демонтиран и изнесен под прикритието на нощта. А Кирштейн посъветва да се издигне паметник на нацистите в Рига, според него "освободили Рига от ордата на болшевиките"; открито призовава за етническо прочистване; придружава публикация в Twitter със снимка на бившия си колега в Националния блок, дългогодишният заместник на Сейма Висвалдис Лацис от младостта му, когато той е служил в редиците на латвийския легион на Вафен СС; изразява съжаление, че нацистка Германия не се е обединила по едно време със САЩ срещу СССР.
Както се оказа, представители на Националния блок контактуват с представители на Азовския полк и политическата организация Национален корпус в Украйна и обсъждат проекта на  Юзеф Пилсудски, така нареченият Интермариум (Междуморие), който според тях ще бъде издигнат в близко бъдеще в Източна Европа върху останките на Европейския съюз.
Заслужава да се отбележи, че Кирщайн е забавен човек. По-рано в някои латвийски медии бе съобщено, че преди да стане Кирщайн, депутатът е носил руската фамилия Сливкин.

Прочети повече за делата кирщайнови на : https://vz.ru/world/2020/7/9/1049162.html




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. grainis - 50,000 нелегални емигранти влизат в САЩ на ден, и НИТО ЕДИН - в Русия
05.08.2020 10:15
САЩ са дом на 356 Нобелови Лауреата, а Русия - на 28, от тях 25-евреи.

Русия има БВП колкото Щата Ню-Йорк (300,000 м2 , 9 млн. население, 0% полезни изкопаеми) и средна заплата колкото тази в Габон.

Русия все още няма произведен нито един собствен смартфон, лаптоп, плазма.

Всичко произведено от Русия , е откраднато от други нации, вкл. водката - от Финландия, и Калашника ( от Хуго Шмайсер)

Руснаците са най-тъпия, прост, неграмотен, ограничен, мизерен, окаян, злобен, алкохолизиран и нехигиеничен народ на Земята.

Затова всички ги мразят.
цитирай
2. vaquero - До 1. grainis
05.08.2020 13:19
Пропуснал си - И затова трябва да я разчленят.
Западняците са много чистоплътни - излизат от ваната с мръсната вода, където са се разкисвали и се завиват с хавлията.
В Русия и по селата има бани, а в САЩ има ли обществени бани?
За нобеловите лауреати вече ти обяснявах.
Когато Русия е варила водка, Финландия не я е имало.
Понятие "руска баня" има, ама понятие us-американска баня - няма.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Повод за размисъл към автора на коментара
05.08.2020 13:20
След като изброихте всички смъртни грехове/ повечето основателни/ на Русия, давате ли си сметка за национлното положение в САЩ?
Колко са германците , англичаните, Руснаците ,французите, евреите там...........
На времетео за Ню Йорк имаше приказка- Че в него живеят повече евреи отколкото целият Израел-два милиона тогава, че е най големият полски град, че има повече италианци отколкото в Рим и че е вторият по големина френски град
Че има повече ирландци отколкото в Дъблин!
Не знам с кореняците американци-индианците какво е дереджето? Проблемът беше с децата им Катерели се по небостъргачите и падали от високо!
Колко американци , по произход ,са нобелисти? Айнщайн не беше ли и той евреин?
Асен Йорданов, Лазаров, Джон Атанасов с чии корени са?
Капсулата, лунната, чие дело е?
МКС, чия е?
цитирай
4. vaquero - До 3. leonleonovpom2
05.08.2020 13:30
Вече съм му обяснявал някои въпроси. Но за предизвиканите от САЩ войни мълчи и се спотайва като бълха в гащи.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Вакуеро!
05.08.2020 14:03
Войните, предизвикани от американците са друг сорт войни, да се разберем!
Те са приятелски и водят до висока форма на демокрация! На времето ,като дете се радвах, когато на Дунав мост един румънски граничар ме задърпа към Румънския пост Да стъпя на румънска земя и ще ме върне! Майка ми хукна, като обезумяла, аз писнах и разрешиха на майка ми и на баща ми да дойдат с мен! Имаме и снимка на Румънска територия Границата беше неприкосновена!
Сега ,в резултат на демократичните, приятелски войни, маса неевропейско население се изсипа в Европа? Хак да им е на европейците! като не знаят как се правят демократични войни ,нека гледат, нека се учат!
Иначе, научи нещо от нас, сборната световна държава Но вместо камуфлажни огради на мексиканската граница прави истински, почти китайски стени!

Хубав ден!
цитирай
6. radostinalassa - Ето още бисери от grainis
05.08.2020 14:12
Абсолютно рекордни показатели - БВП, Бюджет, Експорт, Резерв, Фондове, Депозити, Инвестиции в Строителство - ТРИ МАГИСТРАЛИ ЕДНОВРЕМЕННО, всеки ден нова завод, цели жилищни квартали и промишлени зони никнат като гъби за броени месеци ; рекордно ниска Безработица, Дефицит и Държавен Дълг ; рекордно висок Кредитен Рейтинг и финансова стабилност , получила признание с приемането ни в ЕРМ-2, небивали навалици в суперите и по границите, от богати и щастливи българи.

България не е била никога по-богата, успешна, просперираща и уважавана по света.

Никога не сме имали по-уважаван по света и у нас държавник, от Премиера Борисов.
цитирай
7. radostinalassa - Като гледаме как ББ спинка наопаки, ...
05.08.2020 14:15
закрил тулупа си със завивка, бутилките маркови питиета около него, евро и злато в шкафчето, а мадамите го снимат.... И каруцарския му език, записан от околните се чудя няма ли срам и защо не напуска? И не носи маската си правилно.
цитирай
8. radostinalassa - Да се разберем най - после
05.08.2020 14:22
Западняците не превеждат Пушкин, защото нямат толкова думи в езика си - 170 думи майки срещу 800 в нашия и руския език. Детето , което от бебе се учи на нашия език си създава много повече образи в мозъка в сравнение със западнячетата. Най - много открития по тази причина са направени от българи и славяни. А западняците са добри в краденето им.
цитирай
9. vaquero - До 5. leonleonovpom2
05.08.2020 15:10
Твоята трактовка "Войните, предизвикани от американците" се споделя от grainis.
цитирай
10. vaquero - До 6. radostinalassa
05.08.2020 15:12
Тоя да не е второто "Аз" на Постоль?
цитирай
11. vaquero - До 7. radostinalassa
05.08.2020 15:13
Всичко това е фалшива новина.
цитирай
12. vaquero - До 8. radostinalassa
05.08.2020 15:44
Елочки Шчукини
цитирай
13. radostinalassa - За какво пишеш?
05.08.2020 15:46
Уточни се. Майчиният ти езис е какъв?
цитирай
14. leonleonovpom2 - Здравей, Вакуеро!
05.08.2020 16:00
9. vaquero - До 5. leonleonovpom2
15:10
Твоята трактовка "Войните, предизвикани от американците" се споделя от grainis.

Как и той ли твърди ,че са друг сорт, приятелските войни и , че водят до висша форма на демокрация !?Масово преминаване на гранични постове,безвизово!
Това е мое откритие и с друг не го споделям, освен ако не представи писмени доказателства!
Формулирам го накратко-Приятелските войни водят до безвизово преминаване в Европа на организирани маси от много народи! Като велико преселение!От нов ,модерен тип!
Патентовал съм го и доброволно няма да го споделя с никой!
Освен , ако Пуссто-ль ме е спредварил!?
цитирай
15. leonleonovpom2 - На моя конкурент мога да подам пл...
05.08.2020 17:19
На моя конкурент мога да подам плодоносна тема! Темата ти е в" Забавление", така ,че коментарите не са спам!
Ето темата-" Ролята на Русия в превръщането на България във вносител номер едно в света"

Днес гледам стоварват загадъчни керемиди пред блока на съсед Сториха ми се надписите арабски, те почти не ползват керемиди? Оказаха се от Српско?
Ние ,дето казваше ездин прятел, ако живеехме в пустиня и пясък щяхме да внасяме?
Много съм разочарован мислех ,че поне керемидите над главата са наши? Чужди били и те!
Само Русия е причината, западните приятели такова падение няма да допуснат!
Никога!
Повече плюнки, гъсти като на Пустоловата хамила, ще оправят дереджето с керемидите!
цитирай
16. vaquero - До 13. radostinalassa
05.08.2020 19:14
Как може да не знаеш за Елочка Шчукина? Не четеш правилните книги!
цитирай
17. vaquero - До 14. leonleonovpom2
05.08.2020 19:17
Разбери се с него, защото той може би се е родил с това мнение.
цитирай
18. vaquero - До 15. leonleonovpom2
05.08.2020 19:19
Отказаха ни компотите и цигарите и ни съсипаха леката промишленост.
цитирай
19. radostinalassa - Чернъо я е чел. А № 13 ?
05.08.2020 19:35
vaquero написа:
Как може да не знаеш за Елочка Шчукина? Не четеш правилните книги!

цитирай
20. vaquero - До 19. radostinalassa
05.08.2020 20:07
Същественото е, че ти не си чела за Елочка Шчукина.
цитирай
21. radostinalassa - Разкажи ми я
05.08.2020 20:22
vaquero написа:
Същественото е, че ти не си чела за Елочка Шчукина.

цитирай
22. radostinalassa - Това комунистите сте...
05.08.2020 20:35
малко по - малко смешни от капиталистите. Защо е така?
цитирай
23. vaquero - До 21. radostinalassa
05.08.2020 21:27
Елочка Шчукина е персонаж от романа на Илф и Петров "Дванадесетте стола", чиито речник се изчерпва с тридесет думи.
цитирай
24. vaquero - До 22. radostinalassa
05.08.2020 21:28
Защото сме по-умни.
цитирай
25. radostinalassa - Акцентът беше на думата смешни.
05.08.2020 21:40
vaquero написа:
Защото сме по-умни.

цитирай
26. mt46 - ...
05.08.2020 22:42
Много е лош този... Курщайн...
цитирай
27. vaquero - До 25. radostinalassa
05.08.2020 23:16
Именно. Знаем как да се представим авторитетно.
цитирай
28. vaquero - До 26. mt46
05.08.2020 23:17
Едва ли е възможна трансформация от Сливкин на Курщайн.
цитирай
29. radostinalassa - Но не разбирате, че хората не могат да бъдат равни.
06.08.2020 13:57
vaquero написа:
Именно. Знаем как да се представим авторитетно.

цитирай
30. vaquero - До 29. radostinalassa
06.08.2020 18:06
Кой говори, че хората са равни? Това е някаква твоя фиксидея.
цитирай
31. radostinalassa - Фикс идеята е на Маркс
06.08.2020 19:13
Казали са му, че всички хора имат еднакви мозъци и той е решил да експериментира.
цитирай
32. vaquero - До 31. radostinalassa
06.08.2020 19:50
Нова глупост! Нищо не си чела от Маркс и плещеш. Маркс въобще не смята хората за биологично еднакви. Прочети статията на Енгелс "За авторитета". Дори ти ще я разбереш.
цитирай
33. radostinalassa - В такъв случай ти ми я обясни
06.08.2020 21:19
Аз си избирам какво да слушам. Не съм някаква Функа, че да ме залъгват.
цитирай
34. vaquero - До 33. radostinalassa
06.08.2020 21:26
Твой избор е да си пълниш главата с глупости и лъжи.
цитирай
35. radostinalassa - Аз мисля същото за тебе
06.08.2020 21:41
vaquero написа:
Твой избор е да си пълниш главата с глупости и лъжи.

цитирай
36. vaquero - До 35. radostinalassa
06.08.2020 22:12
Ха-ха-ха!
Аз на твоите въпроси отговарям, а ти на моите не можеш.
цитирай
37. radostinalassa - Както казах, аз преценявам...
07.08.2020 14:32
vaquero написа:
Ха-ха-ха!
Аз на твоите въпроси отговарям, а ти на моите не можеш.

кого да слушам и кое е лъжа. А на тебе ти е трудно.
цитирай
38. vaquero - До 37. radostinalassa
07.08.2020 15:51
Аз самият знам кое е истина и кое лъжа. Благодарение на марксистката философия.
цитирай
39. radostinalassa - Не харесвам евреите и не бих ги чела.
07.08.2020 20:35
vaquero написа:
Аз самият знам кое е истина и кое лъжа. Благодарение на марксистката философия.

Те са двулични като Йехова и нямат съвест.
цитирай
40. vaquero - До 39. radostinalassa
07.08.2020 20:57
От това че не четеш губиш.
цитирай
41. radostinalassa - Това, което пишеш е неприемливо
08.08.2020 06:41
vaquero написа:
От това че не четеш губиш.

Така не става в 21 век.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vaquero
Категория: Забавление
Прочетен: 1165763
Постинги: 270
Коментари: 6279
Гласове: 11458
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031