Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2020 07:01 - © Панихида за us-долара
Автор: vaquero Категория: Забавление   
Прочетен: 5059 Коментари: 58 Гласове:
16

Последна промяна: 16.04.2020 07:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
16.04.2020г.


image

image

    
Дойдоха последните дни за долара – все пак САЩ не живеят според средствата си

Питър Шиф, президент на Euro Pacific Capital, още през 2006 година правилно прогнозира предстоящата криза, изтъквайки, че предстоящият срив на балона ще бъде съдбовен ден за цялата американска икономика, която той счита за "потъващ Титаник".
Как оценява сегашната ситуация? Даваме му думата : Централните банки ще следват тази политика на "ниски лихви и печатница" толкова дълго, колкото могат. Проблемът е, че колкото по-дълго правят това, толкова по-лоша става ситуацията. Това може да проработи известно време, може би четири години. Десет години? В никакъв случай!
Пазарите в САЩ са надценени и надути, те са в изключително опасно състояние и могат да бъдат взривени по всяко време. Тръмп ще драска в "Туитър", за да предотврати това, но дали това заедно с печатарската преса на Федералния резерв ще бъде достатъчно? Ще видим.
Цялата парична система приключи. А фактът, че виждаме всичко това с почти нулева или дори отрицателна скорост, е погребална камбана за система, проклета от самото си раждане.
Хората имат нереално ниво на доверие в долара по отношение на САЩ като цяло – но това ще се промени. Централните банки смятат, че евтините пари са добри и това спомага за износа на САЩ. Но истината е, че САЩ са във фалит и не могат да плащат за това, което купуват. Разви се луда система, в която хората смятат, че слабостта е сила.
САЩ не са единствените грешници в този смисъл, но са най-големите. Нещо повече, те станаха пример за някои други страни, които решиха просто да повторят това, което Вашингтон прави.
Парите не са нищо. Реалната стойност е производството. Истински стоки. Парите са само начин за разпространение на това, което произвеждаме. Истинското богатство на една нация са нейните производствени възможности, нейната инфраструктура, фабриките. Ако можете да го произведете, можете да го консумирате. Идеята, според която печатарската преса сега дава право да се консумира, е дива глупост.
Когато светът осъзнае това, когато види, че няма нормализиране на лихвените проценти в САЩ, че намаляването на баланса на Федералния резерв е невъзможно и само ще се увеличи, а ниските проценти ще станат вечни, тогава ще видим как доларът отива на дъното.
Изводът е, че трябва да се чете Карл Маркс, защото неговите трудове обясняват най-добре икономиката на капитализма. Том I-ви на "Капиталът" започва така : "Богатството на обществата, в които господствува капиталистически начин на производство, се явява като "грамадно натрупване на стоки", а отделната стока – негова елементарна форма. Поради това нашето изследване започва с анализа на стоката".
Гледай реалната икономика и производството, глупако!
https://pogled.info/svetoven/doidoha-poslednite-dni-za-dolara-vse-pak-sasht-ne-zhiveyat-spored-sredstvata.113774
https://www.europac.com/




Гласувай:
19


Вълнообразно


1. vencivaleri1951 - По лошото следва по нататък в Маркс, а и в реалността пред очите ни
16.04.2020 08:08
Тази рецесия е по различна от предшестващите. Пямаме недостик на пари, имаме излишък на пари/отрицателни лихви/ с които все по трудно ще се пазарува. Болшинството страни в т ч и САЩ все повече и повече се деиндустриализират .Пазарът вече не е решение-виждаме абсурдността силово да ти налагат , какво да купуваш, какво не. Виждаме как САЩ прилагат на практика командно-административния модел на който бяха най-голямият критик. Погледни малка и слаба България , как се набута с двата си големи договора със САЩ. Първо с топлоцентралите където ни наложиха заробващи договори, от които марионетните правителства наши, нямат куража да ни измъкнат. След това със самолетите. Наложиха ни предварително плащане за самолети на чертеж. Наложиха ни срок 2024 г , а сега виждаме, че го прехвърлят за 2027 ма.Тоест съвсем не се интересуват от това да бъдем въоръжени, интересуват се да вземат поръчката те, а останалото как дойде. Тоест ние не сме партньор, а плячка-плячка от разпадналия се източен блог. Лично аз се опасявам, че самолети няма да видим, или поне не и до новия срок. През това време лихвите ще текат иот там, ще станат още по скъпи. Тоест първата стъпка към краха на икономиката са именно тези принуди-ще принуждават, ще блокират/крадът/ средства по всевъзможни причини , ще водят локални войни. Когато всичко това се изчерпи , ще бъдат принудени да направят и голяма война , макар и знаейки, че този път тя ще се води и на тяхна територия
цитирай
2. eva666 - ...колежке вагинАеро, всички знаем за ФЕД..Ок.
16.04.2020 10:27
...освен бабаПрасса, и дядо Крум..и Тигъра, и аз..
кажи,по нататък,нещо от "себе си"..
КОЙ, я прави тази политика, и Защо?
.......
янките, и буржоазията, са тъпизми за селският мегдан)
дай,нещо ..свежо..
споко, Аз не съм Боковистка,а тъкмоо напротив!
М?
цитирай
3. apostapostoloff - Панахидата е за Русия-
16.04.2020 10:51
само през вчерашния ден в Русия са регистрирани 3388 болни от корона вирус!

Така е то- който гроб на другите копае, сам пада в него!
цитирай
4. get - До 2. eva666 - Той няма какво "да каже от себе си" ? Тъй като всичките му материали са от ... ?
16.04.2020 10:53
eva666 написа:
...освен бабаПрасса, и дядо Крум..и Тигъра, и аз..
кажи,по нататък,нещо от "себе си"..
КОЙ, я прави тази политика, и Защо?
.......
янките, и буржоазията, са тъпизми за селският мегдан)
дай,нещо ..свежо..
споко, Аз не съм Боковистка,а тъкмоо напротив!
М?


... от едно място, българоезичния РУСКИ ПОРТАЛ "Поглед инфо"?

- Който четат явно всички бухгальтери пишещи в блог бг. те и СЪВЕТСКИ МАРКСИСТИ ?

И на които ако им поставиш ВЪПРОСА(а) - Има ли различие между наложеният в България от такива МАРКСИСТИ като ТЯХ - ПЛОСЪК данък ... от възприетият в Русия ПРОПОРЦИОНАЛЕН - едва ли ще могат да отговорят смислено :))) ?

Истината е една !
Когато при марксиста Обама - МАСОВО взеха да се въвеждат СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛИ ... на ДЪРЖАВНО ПЛАНИРАНА ИКОНОМИКА ... се наруши Принципа описан за пръв път от А. Смит - за "невидимата ръка на пазара"?

И сега социалистите-бухгальтери ... реват нещо в дух - като "кой ми сра в гащите"?! :))) !

И пророкуват ПАДАНЕТО НА АМЕРИКАНСКАТА (която толкова е и американска - ако се замислите:)) ВАЛУТА ... ВЕРОЯТНО СРАВНЯВАЙКИ Я С "РАСТЕЖА" НА РУБЛАТА :))) ?
цитирай
5. vaquero - До 1. vencivaleri1951
16.04.2020 11:06
Ние простинахме от постоянно пиене на студена вода.
цитирай
6. vaquero - До 2. eva666
16.04.2020 11:07
Свежото го търси на Женския пазар.
Свежи краставици, свежи банани.
цитирай
7. vaquero - До 3. apostapostoloff
16.04.2020 11:09
Ти не се кахъри за Русия. Погрижи се за себе си, че иде денят за разплата.
цитирай
8. vaquero - До 4. get
16.04.2020 11:11
Минал е Обама покрай марксизма.
Удобно пропускаш името Питър Шиф.
От Поглед.инфо съм взел картинката, умнико!
цитирай
9. bojinkata - Изходът за ФАЩ е една победоносна ...
16.04.2020 11:31
Изходът за ФАЩ е една победоносна война, може и по-малка, ама с кого, че всички се опънаха и въоръжиха. От всякъде ядат ритници и подигравки! В Афганистан затънаха. В Сирия, Венецуела - нищо! Сал от една "богата България" дръпнаха някой и друг долар. За фърчилата си прав - няма да ги видим! След 7-8 години я камилата, я камиларя! Не знам друга държава да е направила такава тъпа сделка, антинародна! От предатели и продажници като бгполитиците - толкова!
цитирай
10. vaquero - До 9. bojinkata
16.04.2020 11:32
Коронавирусът ще ги откаже и от войната.
цитирай
11. get - До счИтоводителя vaquero - правещ се на икономист? Знаете ли каква е формулировката в слабоизвестната ти наука Икономикс - За?
16.04.2020 11:43
... 1-во)
Какво превръща ПРЕДМЕТА в СТОКА ?
2-ро
vaquero написа:
Минал е Обама покрай марксизма.

Кейнсианството на ОБАМА - не е ли СОЦИАЛИЗЪМ?
3.
vaquero написа:

Удобно пропускаш името Питър Шиф.

Питър Шиф от "Euro Pacific Capital" - е НЕО-ЛИБЕРАЛИСТ ... нещо подобно на нео-комуниста Маркузе във философията ... а Шифт в ИКОНОМИКАТА?! ... давам тези обяснения - съзнавайки, че ЕДВА ЛИ НЕЩО ЩЕ МРЪДНЕ В ГЛАВАТА ТИ на пишман "марксист"?
4.
vaquero написа:

От Поглед.инфо съм взел картинката, умнико!


- А те са я ЗАЕЛИ от ОТКРОВЕННО РУСКИЯ ПРОПАГАНДЕН ИНСТИТУТ с английската абревиатура fondsk - РУПОР НА "Путин и неговата ... шайка-олигарси"! - Които КРАДАТ ТА СЕ ОЛИВАТ ... Което е видно ако си поставиш вапроса: КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИНВЕСТИТОР В РУСКАТА държава?
- Хайде да ти спестя ... счетоводителските мъки - ще ти кажа: Нищо и никаквата държавичка КИПЪР ! - ама защо?
цитирай
12. vaquero - До 11. get
16.04.2020 12:55
1. Това Маркс го е обяснил най-добре!
2. Кейнсианството не е социализъм, а държавно регулиран капитализъм. Основната разлика - собствеността върху средствата за производство си остава.
3. Нямат значение възгледите на Питър Шиф, важното е, че пише истината.
4. Откъде са я взели няма значение, както и аз откъде съм я взел.
цитирай
13. get - До 12. vaquero - Бе считоводителе ... Ти как си с главата - щом заявяваш безапелационно ... ?
16.04.2020 13:43
... Ето това ...?
vaquero написа:
1. Това Маркс го е обяснил най-добре!

- Ида ме "светнеш" :))) Къде(произведение) Маркс е обяснил - Кога "предмета става стока" ? :)))

vaquero написа:
2. Кейнсианството не е социализъм, а държавно регулиран капитализъм. Основната разлика - собствеността върху средствата за производство си остава.

- Ами държавния СЪВЕТСКИ - с какво се различава от ЧАСТНИЯ, кейнсиански КАПИТАЛИЗЪМ - многознайко :)) ?
vaquero написа:
3. Нямат значение възгледите на Питър Шиф, важното е, че пише истината.
4. Откъде са я взели няма значение, както и аз откъде съм я взел.


Истината на П. Шиф - е актуална, колкото открадната от теб илюстрация - към ШИТНИТЕ, КОИТО ТИРАЖРАШ ... ЗА "набиращата възход Русия" и "провалящата се" Америка :))) ?

Това е когато бъркаш ИДЕОЛОГИЯ с НАУКА ... защото МАРКСИЗМА Е ИДЕОЛОГИЯ ОБЪРНАТА НА РЕЛИГИЯ ... от умници като теб ?

А вярата за разлика от науката - не търпи АРГУМЕНТИТЕ НА РАЗУМА :)) !

И след КАТО ГОВОРИМ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ И ОТ ТОВА ИНТЕЛЕКТУАЛНО ОБОЗРИМИ - НЕЩА:
а) състояние на ВАЛУТЕН ПАЗАР ... с корелации Долор - Рубла
б) и рецесия - за която ако ви питам, едва ли нещо смислено ще отговорите ти и бухгальтера и червен-Вен(.)ту-1951 ... дай да говорим ЗА РЕАЛНОСТИТЕ - а не за НЕПРОВЕРИМИ - КАКВИТО МАРКСОВИТЕ БЕЗПОЧВЕНИ ТЕОРИТИЗИРАНИЯ ?

Така че, международен икономически ана(.)лизаторе ... Хайде вместо да пустословиш пропагандно - да се съсредоточиш върху валутно-финансови и икономически показатели ... при "пропадащата американска" и търпящата "възход руска" икономики и валути ? ... нещо като факти - изразяващи се в цифри и цикли при тези ОБЕКТИ НА ДИСПУТА НИ ДА ПОСОЧИШ - Защот аз - Да, Мога!
цитирай
14. radostinalassa - Кога спиш, бе човек?
16.04.2020 14:53
От 7 до 11.55. Ще объркаш някоя Марксова сентенция. Аз слушам Н. Стариков, който най - разбрано обяснява колко струва долара и как США изнудват Русия да продава газ и петрол срещу напечатани от въздуха хартийки.
цитирай
15. fun1001 - а ми,ти? от 04 51 доо...01 45 )))
16.04.2020 15:12
гетее, казах ти...бабаПрасса, и ваГината,спят заедно..)

14. radostinalassa - Кога спиш, бе човек?
14:53
От 7 до 11.55.
цитирай
16. get - Ъм, двамцата като ги гледам ОСВЕН ДА СПЯТ - за друго не стават :)) !
16.04.2020 15:49
fun1001 написа:
гетее, казах ти...бабаПрасса, и ваГината,спят заедно..)

14. radostinalassa - Кога спиш, бе човек?
14:53
От 7 до 11.55.


- Щот на тез двамата "считоводители" - ако взема да ги питам за:
а) Бретон-уудското следвоянно споразумение и ...
б) отменилата го Ямайска валутна конференция - ВСЕ ЕДНО ДА ГИ ПИТАМ ЗА ... ?

Какъв е по същество произхода на нефта - а) био-генен или б) абио-генен ... и какво отражение има той КЪМ НАСТОЯЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА НЕЩАТА - в СВЕТОВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ и ФИНАНСОВ ПЛАН ? ... ТАКА ЧЕ ДА СИ СПИНКАТ ... ЗАВАЛИЙКИТЕ ... щот и за чифтосване веке не ги бива :))) ?!
цитирай
17. radostinalassa - Аз лично мразя даскалите...
16.04.2020 17:05
особено милиционерските такива. Гид.
цитирай
18. radostinalassa - 15. fun1001
16.04.2020 17:20
Не знам вече как да те наричам...Лайфка, Корона или Синтия. Но никак не си ми приятна. Ако си мъж сигурно спиш с жени, надявам се.
цитирай
19. vaquero - До 13. get
16.04.2020 19:02
Няма какво да ти обяснявам, след като не си чел Маркс. Защото ако го беше чел, щеше да знаеш. И стока не е само предметът, а и услугата.
Абе, кой ти говори за руската икономика? Или си чешеш крастата.
А и обучението струва пари.
цитирай
20. vaquero - До 14. radostinalassa
16.04.2020 19:04
"США изнудват Русия да продава газ и петрол"
Ха-ха-ха!
цитирай
21. vaquero - До 15. fun1001
16.04.2020 19:08
Купи ли си свежи краставици и банани за вагинална употреба?
цитирай
22. vaquero - До 16. get
16.04.2020 19:12
Произходът на нефта е естествен.
цитирай
23. vaquero - До 17. radostinalassa
16.04.2020 19:15
Явно учителите не са могли да ти налеят нищо в главата.
цитирай
24. vaquero - До 18. radostinalassa
16.04.2020 19:17
Наричай я Юла или Д`юла!
цитирай
25. radostinalassa - Чети Н. Стариков и той ще ти се смее.
16.04.2020 19:28
vaquero написа:
"США изнудват Русия да продава газ и петрол"
Ха-ха-ха!

цитирай
26. radostinalassa - Даскал Гетчо, Рустам или Коко?
16.04.2020 19:29
vaquero написа:
Явно учителите не са могли да ти налеят нищо в главата.

Не, не са.
цитирай
27. radostinalassa - Не, това е клонинг Синтия.
16.04.2020 19:30
vaquero написа:
Наричай я Юла или Д`юла!

цитирай
28. born - След внимателно препрочитане на коментарите при теб, Свети Вакеро,
16.04.2020 20:02
намирам за изключително подходящо мероприятие цитирането на коментар на Уважавания Дядя Костя в моя изключително стойностен блог, а именно:
"...26. planinitenabulgaria - Запознах се с постинга Ви и констатирах следните факти:
15.04 21:30
1. Изкоментиралите се под постинга Ви ми мязат на банда от идиоти.
2. Претенциите на накоминитралите постинга са, че са по умни от Радев и по-интелригентни от Манолова.
3. Нито един от ментекоментаторите не е чел Посланието на Апостол Павел към римляните.
4. Вероятно изкоментирата се седем пъти под постинга Ви вероятно е в овулация, защото се представя за гениална, а тя дори не е и генитална.
5. В Центъра ще приложим за награда Коментар №... като най-просташки некоментар...."
ПП. Като най релевантен и ноторен комент оценявам коментар № 1. Той обяснява всичко случващо се ...
ППП. В икономическите научни среди вече се дискутира съвсем основателно дефинирането и популяризирането на новото, най-прогресивно направление в таези науки : МИЛИЦИОНЕР- ИКОНОМИЗЪМ. В недалечно бъдеще е твърде вероятно тази фундаментална иновационна наука да бъде наречена, подобно на Маркс/марксизъм/ - за по-просто на името на създателя си- "Гетювизъм".
цитирай
29. get - До 19. vaquero - Бъркаш! - правилното е НЯМАШ КАКВО ДА ОБЯСНЯВАШ ... както и кир Стефанаки Заарски ...
16.04.2020 20:26
vaquero написа:
Няма какво да ти обяснявам, след като не си чел Маркс. Защото ако го беше чел, щеше да знаеш. И стока не е само предметът, а и услугата.
Абе, кой ти говори за руската икономика? Или си чешеш крастата.
А и обучението струва пари.

... с неговите ЕнтЕлЕктулни полюцюции ?

Подобни по дух ... на това с което приключваш поста си :)))
vaquero написа:
Изводът е, че трябва да се чете Карл Маркс, защото неговите трудове обясняват най-добре икономиката на капитализма. Том I-ви на "Капиталът" започва така : "Богатството на обществата, в които господствува капиталистически начин на производство, се явява като "грамадно натрупване на стоки", а отделната стока – негова елементарна форма. Поради това нашето изследване започва с анализа на стоката".
Гледай реалната икономика и производството, глупако!


Така, че се обръщам към ДВАМАТА ОТ ДОНЮ-ДОНЕВАТА "ТРОЙКА УМНИЦИ" ... с елементарния ВЪПРОС: Можем ли да предлагаме ЗА ПРОДАН на бедуините ПЯСЪК или на ескимосите ЛЕД ?

Това е то и КАТО СЪС СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА И БЕЗКРИЗОВА, ЩОТ БИЛА "ПЛАНОВА" ИКОНОМИКА ... Която КАКТО СПОРЕД МАРКСИСТКИТЕ фАЛБИ ЩЕШЕ ДА СМАЧКА ... ПАЗАРНО-КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА - НО? ... преди четиридесет години ГЛЪТНА ВЪЗДУХ И СЕ СПИХНА !

До ВАС ДВАМАТА ДОНЮ-ДОНЕВИТЕ "УМНИЦИ" - МИ Е ПИТАНЕТО?... Що така бе МИМЕ ?? ... Що кратунковците като вас - не емигрирате в примерно процъфтяващите СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ - Куба, Корея(северна) или Венецуела ... хайде в краен случай може и Русия - ми стоите тук в "скапаната Европа" :))) ?
цитирай
30. radostinalassa - 28. born
16.04.2020 20:39
Що не се гръмнеш......
цитирай
31. radostinalassa - Този лаф вече не е актуален
16.04.2020 20:42
Всички се връщат на тълпи от коронясаната Европа и США. Никой не ще да мре. Даже негрите бягали към Африка. А янките са толкова затлъстели от фаст фууда, че Ковид не ги пропуска. Добре, че сме слабички, да му мисли Гетчо. Но той си има БЦЖ ваксина и няма да храни вирусите.
цитирай
32. get - До Заарското гетю-веренце Стефан-born ... Поредно предупреждение?!
16.04.2020 20:44
born написа:
намирам за изключително подходящо мероприятие цитирането на коментар на Уважавания Дядя Костя в моя изключително стойностен блог, а именно:
"...26. planinitenabulgaria - Запознах се с постинга Ви и констатирах следните факти:
15.04 21:30
1. Изкоментиралите се под постинга Ви ми мязат на банда от идиоти.
2. Претенциите на накоминитралите постинга са, ...
...
ППП. В икономическите научни среди вече се дискутира съвсем основателно дефинирането и популяризирането на новото, най-прогресивно направление в таези науки : МИЛИЦИОНЕР- ИКОНОМИЗЪМ. В недалечно бъдеще е твърде вероятно тази фундаментална иновационна наука да бъде наречена, подобно на Маркс/марксизъм/ - за по-просто на името на създателя си- "Гетювизъм".


- Казват, че най-големият левак ПО ТОВА СИ ЛИЧАЛ, ЧЕ ОБЪРКВАЙКИ, наместо ВЭФ - вземал за жена ... ?

Пак припомням - като за Борн-Стефан той "селския гларус" - ЗАБРАВИЛ НЕГЛАСНОТО НИ СПОРАЗУМЕНИЕ ... ДА НЕ СЕ ЗАКАЧА - ЩОТ ПОСЛЕ ЩЕ РиВЕ-е?
За "плажна свалка" с рускинче - на "гларуса", се отнемаха от "бройките" :)) ... за разлика от тези, които му се начисляваха: за германка, полякиня и др. соц-моми +1 точка ... за капиталистическа "бройка" + 2 точки ... за всичко след граничният пункт Унгени, и нататък "на изток" - се отнема: - 1 точкиТЕ на "сваляч"-а !?

Стефко, деменция ли те хвана та забрави СПОРАЗУМЕНИЕТО НИ - та отново взе да МЕ БЪРКАШ с ВЭФ-а или с Машата - пред която още стоиш изпънат в стойка "Мирно" - Ъм?
цитирай
33. born - Gete,
16.04.2020 20:49
Преди време подадох молба за даване на политическо убежище в севернокорейското посолство.
Отказаха ми !
1. Нямал съм съответния стаж в милиционерските ръководни структури преди и след 1990 год.
2. Не съм бил член на Комунистическата партия на Бюлгария.
3. Нямал съм правилен комунистически класов подход към бившите милиционери и комунисти /нямало значение бивши или настоящи/.
Отчаян съм ! Дай, моля те, съвет как да се справя с деликатността на ситуацията. Ти си особено подходяща кандидатура по техните изисквания и вероятно би могъл да ми дадеш тежаща с компетентността си препоръка.
цитирай
34. vaquero - До 25. radostinalassa
16.04.2020 20:53
Чета го и на 22 април ще публикувам статия от него.
цитирай
35. vaquero - До 26. radostinalassa
16.04.2020 20:54
Не са, я!
цитирай
36. vaquero - До 27. radostinalassa
16.04.2020 20:55
Същата е!
цитирай
37. vaquero - До 28. born
16.04.2020 20:59
Бае Коста е непогрешим в оценките си.
На "Гетювизъм"-а трябва да се даде обществено признание.
цитирай
38. vaquero - До 29. get
16.04.2020 21:01
Не закачай Борн - ще ти отговори по достойнство.
Както би се изразил бае Коста, въпросът ти не прави смисъл!
цитирай
39. vaquero - До 30. radostinalassa
16.04.2020 21:05
Подбуждаш към самоубийство? Наказуемо е! Съд, присъда, Сливенския!
цитирай
40. vaquero - До 31. radostinalassa
16.04.2020 21:10
"има БЦЖ ваксина", която му е сложена при ретроградния социализъм.
цитирай
41. get - До 33. born - Gete, ... Стефко, първо ще ти помогна с една "гергевска лента" и после със старите си връзки ... ?
16.04.2020 21:16
born написа:
Преди време подадох молба за даване на политическо убежище в севернокорейското посолство.
Отказаха ми !
1. Нямал съм съответния стаж в милиционерските ръководни структури преди и след 1990 год.
2. Не съм бил член на Комунистическата партия на Бюлгария.
3. Нямал съм правилен комунистически класов подход към бившите милиционери и комунисти /нямало значение бивши или настоящи/.
Отчаян съм ! Дай, моля те, съвет как да се справя с деликатността на ситуацията. Ти си особено подходяща кандидатура по техните изисквания и вероятно би могъл да ми дадеш тежаща с компетентността си препоръка.


... от генералното консулство на СССР във Варна?
- Ма ти като гелме(превод: "гелме" - ашладисан на слива - пич, превод мой:)), още от преди 1990 г. - не би трябвало да имаш проблем с получаване - не на руско, ами дори и на съветско гражданство :))) ... по-скоро на мен като ми омръзне да живея в капиталистическо-гнилият запад в България - теб ще търся да ходатайстваш емиграция в Пут-ландия ... Я-а-а другой такой страной не знаю, где так вольно дышит человек ... :))) ! ... или както го казват много мои познати постоянно пребиваващи във Варна приятели-руснаци:

- Россия ето родина и матЬ моя - но в ней вернутся, только только в гроб !
цитирай
42. get - До 38. vaquero - Не случайно са вкарали в устата на Остап Бендер - такава фраза-афоризъм за ... ?
16.04.2020 21:22
vaquero написа:
Не закачай Борн - ще ти отговори по достойнство.
Както би се изразил бае Коста, въпросът ти не прави смисъл!


... за ТУГО СООБРАЖАЕЩИТЕ БУХГАЛЬТЕРИ :)))

- Единствено ЕСТЕСТВЕНА в счетоводният ти отговар е НЕГОВИЯТ НАИВИНИТЕТ, счИтоводителю ... както и по-горе по същият начин ЕСТЕСТВЕНО до УМНОСТ отговаряйки правиш "теорититични обобщения" ЗА ПРОИЗХОДА НА НЕФТА като за ... "ЕСТЕСТВЕН" :)))? - от което, Остап Бендер - напълно е прав да оприличава счетоводителите на едни "големи биологични единици" от семейство: "МЛЕКОДАВАЩИ" :)) ?!
цитирай
43. radostinalassa - Хората започнаха вече да ...
16.04.2020 21:32
vaquero написа:
Подбуждаш към самоубийство? Наказуемо е! Съд, присъда, Сливенския!

подпалват 5 Джи антените, но от другото няма спасение. Ликогалите не прощават на никой, особено на смесеняците.
цитирай
44. radostinalassa - Разбира се, че нефт продължава да се образува и в момента
16.04.2020 21:35
Има случаи да започне да бълва нефт от стари изоставени кладенци. Да не говорим за златото , на което сме така богати. Но го подаряваме не на Русия, а на канадците. Новите ни братя са доста гладни, имат да хранят много негроиди.
цитирай
45. radostinalassa - В момента също се прави тази ваксина
16.04.2020 21:37
vaquero написа:
"има БЦЖ ваксина", която му е сложена при ретроградния социализъм.

Явно тя ни спасява от новите братски вируси. И да не мислиш, че днас няма туберкулоза? Само ББ и дебелаците не я хващат.
цитирай
46. vaquero - До 42. get
16.04.2020 21:51
Не можеш и да се изразяваш правилно на български.
цитирай
47. vaquero - До 43. radostinalassa
16.04.2020 21:52
Как ли гори една метална антена?
цитирай
48. vaquero - До 44. radostinalassa
16.04.2020 21:53
Копай в двора си, може да бликне нефт.
цитирай
49. vaquero - До 45. radostinalassa
16.04.2020 21:55
При неокапитализма в България се появиха ликвидирани при социализма болести.
цитирай
50. vaquero - До 41. get
16.04.2020 22:02
Човекът те моли за услуга. Не си джентлемен.
цитирай
51. radostinalassa - Гори много добре
16.04.2020 22:05
vaquero написа:
Как ли гори една метална антена?

Май ги взривяват и отдолу има горивни неща.
цитирай
52. radostinalassa - О, става дума за нефтени кладенци, а не за водни. Чаткаш ли?
16.04.2020 22:06
vaquero написа:
Копай в двора си, може да бликне нефт.

цитирай
53. born - Човекът те моли за услуга. Не си д...
16.04.2020 23:25
vaquero написа:
Човекът те моли за услуга. Не си джентлемен.

Отчаян съм от тези постоянни откази !
Благодаря ти за съпричастността !
Ако помогнеш с ходатайство пред компетентните блогъри - джентлемени /може и джентлеуомънки/ да ми съдействат за реализацията на тази моя мечта- готов съм да се лиша от най-ценното си ! /10 л. 30-годишна грозданка, отглеждана е с голяма любов в стъклен съд, защитена от слънчеви лъчи и скверни помисли/. С гаранционен сертификат за вменяемост върху всекакви вироглави вирОси !
цитирай
54. vaquero - До 53. born
17.04.2020 05:21
get е преценил, че нямаш достойнства за да ти услужи. Трябва да приложиш в практиката един от основните закони на марксистката философия - Законът за отрицание на отрицанието. А именно : Да изучаваш марксизма-ленинизма, да го преподаваш и когато се смени политическия режим, фанатично да се откажеш и противопоставиш на него. След това, при нова промяна на политическия режим, да се върнеш отново към марксизма-ленинизма, но на по-високо ниво, тоест още по-фанатично. Ти просто нямаш диалектическо поведение.
цитирай
55. get - До 50. vaquero - До 41. get ... КАКВО НЕ СИ РАЗБРАЛ ОТ ОБЯСНЕНИЯТА МИ?
17.04.2020 10:59
vaquero написа:
Не можеш и да се изразяваш правилно на български.


ОТГОВОРИХ НА ПРОСТОТИЯТА КОЯТО СИ СНЕСЪЛ С ТВЪРДЕНИЕТО? Във връзка КОЯ Е ПРАВИЛНАТА ТЕОРИЯ ЗА ПРОИЗХОДА НА НЕФТА - а) био-генна или ... б) абио-генна?

vaquero написа:
Произходът на нефта е естествен.


ЕСТЕСТВЕНА, при теб ЕДИНСТВЕНО Е НАИВНОСТТА ТИ - в опита да обясниш, определено неизвестни ти въпроси-проблеми от ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ ?!
цитирай
56. vaquero - До 55. get
17.04.2020 11:21
Нефтът го произвеждат в "Лукойл Нефтохим"?!
цитирай
57. get - До 56. vaquero - Не, отново бъркаш? Нефта "го произвежда" Путин: "да се слави името му" :))) !
17.04.2020 13:13
vaquero написа:
Нефтът го произвеждат в "Лукойл Нефтохим"?!


А Порточанов е техническия директор "по производството" ... А "vaquero" е ЕДИНСТВЕНИЯ и ИСТИНСКИ ПРОРОК имащ правото да тълкува - ПУТИН и & :))) !
цитирай
58. vaquero - До 57. get
17.04.2020 14:43
Виж да не би Путин да се е скрил под леглото ти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vaquero
Категория: Забавление
Прочетен: 1184337
Постинги: 270
Коментари: 6279
Гласове: 11459
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930