Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2020 17:37 - Оформяне на ума
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 461 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.10.2020 17:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Оформяне на ума  Администратор 

21 октомври 2020 г.
  Други писатели


image

От Джон КАМИНСКИ

19 октомври 2020 г.

Двигателят на нашето поробване

ОПРЕДЕЛЯЩИЯТ ВЪПРОС НА НАШЕТО ВРЕМЕ:
ЕВРЕЙСКА ЦЕНЗУРА

Актуализация на състоянието по пътя към забравата: Да, по-добре се притеснявайте. Много притеснен.

Автоматичните блокажи на вашите мисловни процеси водят всеки път, когато Facebook или Twitter или YouTube или Amazon изтрият онова, което еврейските архонти по света определят, е вредно за техния подъл дизайн.

Всяко деплатформиране на някой, който казва истината, кукловодите не искат да чуете, създава белег в мисленето ви и добавя нов и ненужен рефлекс в мисловния ви процес, че трябва да бъдете изключително внимателни какво казвате на някого, за да не се заблудите на политически коректните маркери за контакти, готови да съсипят живота ви със задушаващи маски, фалшиви тестове, отровени заключвания и непроверени и неправилно етикетирани токсични ваксини, както и клевета, клевета и евентуално убийство.

Страхът ви от публичен позор и финансова кастрация ви кара да си държите устата затворена, дори когато наблюдавате с втвърдено сърце най-варварското поведение от страна на така нареченото правителство.

Докато действате по този начин, страхът свива съзнанието ви също толкова сигурно, колкото и тиленолът свива мозъка ви . Вместо да се изправят срещу него, огромното мнозинство търси убежище от страха си, мотивирайки се, че ако просто игнорират всичко това, то ще изчезне. Няма да стане.

Една група хора по света възнамерява да убие всички останали групи хора по света. Световните псевдорелигиозни свещени книги ви разказват всичко за това. Убий неверника. Следващото убийство, което трябва да бъде разследвано, може би е ваше.

Позволете ми да насоча вниманието ви - и още веднъж - към невидимата пета колона, управляваща света и саботираща всички нации с тяхното садистично финансово удушаване.

Сега го виждаме като развиващото се комунистическо превземане на света, но това е само началото на нещо далеч по-лошо.

 Какво се страхувате да мислите

Защо мислите, че евреите са преследвани толкова често и толкова дълго?

Започвате да получавате съобщението. Това е така, защото евреите унищожават обществата. Египет, Индия, Китай, Рим, Франция, Русия, Германия, Япония, Палестина, Сърбия, Ирак, Афганистан, Либия. . . колко други държави са разрушени от американски бомби и западни двойни говори с лековерни американци, извършващи най-дяволските престъпления по заповед на своите еврейски господари?

Поради измамната сила на медиите, малко хора днес наистина осъзнават, че убийствената ръка на евреина стои зад всички тези зверства?

И никой от тях не осъзнава, че САЩ са последната жертва на евреите. Церемонията се проведе във Вашингтон, когато Доналд Тръмп даде на израелския цар Нетаняху ключа за Белия дом.

Фокусирайте вниманието си, моля.

Това е определящият въпрос за нашето време - еврейската цензура. Изпитваме го повече от век във вестници, телевизия и филми; сега е с Facebook, Google, Amazon и интернет като цяло. Информация, която е от решаващо значение за нашето психическо и физическо здраве, непрекъснато се модифицира и / или изтрива от тялото на знанието за света и се заменя от измислената история на фалшиви новини, произведена от евреи. Просто гледайте CNN, изцяло еврейската мрежа. CNN и всички останали еврейски комуникационни платформи смятат, че всички новини, критикуващи евреите, трябва да бъдат забранени, за да могат всички да се покланят на евреите като боговете, за които настояват. Проверете го в Талмуда, ако можете да го намерите.

Първо изглеждаше, че Интернет е плюс за нашето образование, благо за знанието. Сега виждаме по-ясно как тя оформя умовете ни, премахвайки знанията, които са добри за нас и лоши за тях. С всяко прекъсване на предполагаемо противоречиви или фалшиви мнения за новини, Интернет се превърна в двигател на нашето поробване.

• • •
РЕКЛАМА!
Remdesivir има "не значително влияние"
върху COVID-19 оцеляване, огромни проучване установи
https://www.livescience.com/remdesivir-survival-covid19-coronavirus.html
• • •

Пълната балканизация на културата в САЩ в непробиваеми контейнери с ирационалност изключва всяка възможност за цивилизовани дебати. Това, което остава, е безкрайно разпространение на фалшиви актьори, платени армии на тролове, ботове, безчинство на тълпата, опаковани като шоколадови блокчета, всички истерия.
- Пепе Ескобар

Истинските терористи са правителството.

Трябва да вземем намек от ситуацията в Южна Африка, когато чернокожите имат право да убиват бели без наказание и да отнемат цялата им земя и имущество без наказание. Ако расистката Камала Харис трябваше да стане президент, тогава щеше да стане законно за чернокожите да убиват белите в САЩ БЕЗ НАКАЗАНИЕ.

Същото е и с евреите. Тяхната уж свята книга ги учи, че тъй като са по-висши същества, те са преди всичко граждански закон и имат право да убиват неевреи без наказание, ако не бъдат хванати.

Може ли някой да ми обясни как един търговец на гърнета може да получи десет години затвор за джойнт, но платена политическа нелегална чуждестранна флунка може да изгори сграда и дори да не бъде обвинена за престъплението? Защо няма арестувани и обвинени в престъпления Антифа? Защо само хора, които се опитват да защитят правата на белите, биват арестувани и вероятно са осъдени на дълги затворнически присъди от комунистическите агитки на Демократическата партия, иначе известни като съдии?

Докато наблюдаваме окръжните прокурори в САЩ, финансирани от Джордж Сорос, които са склонни да освобождават незаконни извънземни затворници, за да помогнат за по-нататъшната дестабилизация на Америка, повечето хора не осъзнават, че в тази страна няма реален закон и ред, а само политическа манипулация, насочена към разбъркване на обществото което ще задейства прилагането на военно положение за борба с измислената заплаха от изгаряне на градове от Антифа и убиване на бели хора. https://capitalresearch.org/article/soros-aims-to-transform-the-justice-system-by-funding-da-races/

И сега научихме, че в тази страна също няма истинско медицинско обслужване, тъй като блокировките, ваксините и маските за производство на болести са препоръка на шарлатани, които искат да спечелят много пари и да не се притесняват за хората, които отровят, тъй като те най-вече имат престъпен имунитет срещу вредите, които причиняват от лудите си медицински експерименти. Колко непрекъснато нарушават своята хипократова клетва първо, не вреди. Лекарите убийци като Фауци трябва да бъдат изправени пред смъртно наказание за смъртните случаи и нараняванията, причинени от техните катастрофални препоръки.

Гафът на вентилатора
https://nourishingtraditions.com/is-coronavirus-contagio/

Работейки по фронтовите линии в Ню Йорк, д-р Камерън Кайл-Сидел казва: „Никога не сме виждали подобно нещо! Пострадалите буквално се задъхват за въздух. Всъщност вентилаторите, които болниците са измъкнали, за да получат повече вреда, отколкото полза и може да са причина за високата смъртност. Тези пациенти не се нуждаят от помощ при дишане - те се нуждаят от повече кислород, когато поемат въздух. Това не е признак на заразна болест, а на нарушаване на нашите механизми за производство на енергия и подаване на кислород до червените кръвни клетки. "

Така че корона вирусът е заразен лош човек? Не забравяйте, че изследователите не са могли да докажат, че ужасният испански грип е заразен. Фактът, че вирусите всъщност са полезни екзозоми и че мнозина, които имат положителен тест, са без симптоми, прави ролята им на извършител крайно малко вероятно. За да разрешим този въпрос веднъж завинаги, трябва да направим същите проучвания на заразността, които доказаха, че не са заразени през 1918 г. Ще се радвам да бъда първият доброволец.

Това е комунистическо поглъщане. Вие сте консуматив. Млъкни и се подчиняй. Носете маската. На роб.

Когато американците се опитват да бъдат патриоти, какво защитават и популяризират? Безразборно клане? Тотална корупция?

Сексуални перверзници, пиещи кръвта на измъчени деца?

Бомбардиране на иракчани, сирийци и ливанци, за да получат благосклонност към еврейските милиардери, които контролират почти всички американски политици?

Отравяне на собствените си граждани с еврейски пестициди и хранителни добавки?

Придържайки се към дълбокия държавен медицински модел за постоянно болни хора, за да могат те да бъдат настроени за унищожаване по привидно естествен начин?

Сюжетът да ни убие всички (2004)
https://www.rudemacedon.ca/kaminski/04/1220-plot.html

Само правителството все още се преструва, че пандемията не е измама. Прави това по причини, които нямат абсолютно нищо общо с медицината.

Източник



Тагове:   оформяне на ума,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747945
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031