Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2020 07:01 - © Шведски перверсии, аномалии, девиации и полова дисфория
Автор: vaquero Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3279 Коментари: 34 Гласове:
13

Последна промяна: 23.04.2020 07:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
23.04.2020г.


image

image

    
В доклад на Съвета по здравеопазването и благосъстоянието към шведското правителство със заглавие "Еволюция на диагнозата полова дисфория. Разпространение, паралелни психиатрични диагнози и смъртност при  самоубийства" се говори за "половата дисфория" в Швеция или още "джендърна дисфория", термин използван от извратени психиатри-шарлатани, които се опитват да оправдаят ЛГБТ теорията и практиката.
Човекът с полова дисфория има ясно изразеното усещане, че половата му идентичност не съответства на рода, регистриран при раждане. Това често води до психическо страдание. Половата дисфория се изследва от специализирани екипи по психиатрия, където екипът се състои, наред с други неща, от психиатри, психолози и социолози. Изследването има като важна цел да проучи дали лицето страда от полова дисфория или ако други причини по-добре обясняват чувството, че половата идентичност не съответства на регистрирания пол. Днес се използват три диагностични кода при дисфория на пола. По време на изследването ICD код F64.9 се представя като неуточнена (предварителна) диагноза на нарушение на половата идентичност. Изследването може да определи транссексуалност и тогава се поставя установената диагноза за полова дисфория F64.0. Лице, което не е двоично, тоест не се идентифицира нито като мъж или жена, може да получи диагностичен код F64.8. Ако е поставена някоя от диагнозите за полова дисфория, може да се започне лечение, потвърждаващо пола. Мерките за лечение могат да включват, например, хормонална терапия и хирургия, потвърждаваща пола. Но само в случай на установена диагноза транссексуалност, необратимото поведение, потвърждаващо пола, може да стане релевантно.
Преобладаваща част от диагностицираните с полова дисфория имат и няколко други едновременни психиатрични диагнози като депресия и тревожни разстройства, особено сред подрастващите, регистрирани като момичета по рождение. Съпътстващите диагнози като аутизъм също са особено чести в сравнение с общата популация.
От 1998 година насам в Швеция са били диагностицирани общо 6344 души с полова дисфория. От тях общо 21 мъже и 18 жени (регистриран пол при раждане) са починали от самоубийство. Това е 0,6% мъртви от всички самоубийства на хора, на които е поставена диагноза полова дисфория от 1998 година насам.
Диагностицираната полова дисфория се увеличава сред населението, особено сред децата и младежите, където делът на новите случаи сред младите 13-17 години регистрирани полови жени при раждане се е увеличил най-много. Броят на новите случаи на диагностицирана полова дисфория сред регистрираните от женски пол момичета на възраст 13-17 години се е увеличил с почти 1500 процента от 2008 година насам. От 2008-2018 година броят на диагностицираните с полова дисфория сред младите хора с регистриран секс нараства с 400 процента на възраст между 18 и 24 години.
Хората с полова дисфория, особено младите, имат висока честота на едновременни психиатрични диагнози, поведение на самонараняване или опити за самоубийство в сравнение с останалите групи от населението.
Смъртността от самоубийства е по-висока сред хората с полова дисфория в сравнение с останалите групи от населението. В същото време хората с полова дисфория, които се самоубиват, имат много голямо разпространение на едновременни сериозни психиатрични диагнози, което само по себе си води до значително повишен риск от самоубийство.
https://www.socialstyrelsen.se/om-socialstyrelsen/pressrum/press/vanligt-med-flera-psykiatriska-diagnoser-hos-personer-med-konsdysfori/
https://www.socialstyrelsen.se/globalassets/sharepoint-dokument/artikelkatalog/ovrigt/2020-2-6600.pdf
https://pogled.info/svetoven/evropa/broyat-na-momichetata-transseksualisti-v-shvetsiya-skochi-s-1500-snimki.113731


image
Шведските деца се въвеждат в трансджендърната пропаганда от детската градина

image
Типично транссексуално "семейство"

image
Децата редовно биват водени на ЛГБТ паради и виждат и запомнят всичко




Гласувай:
16


Вълнообразно


1. fun1001 - голеемааа темаа..
23.04.2020 09:01
от'анти поглед,към анти -инфо...))
божее ,колко сме жалки, и тъ..и малки...

за Кралство Шведен, се закахърила бабкаа..
кой ,ли те..слуша...
цитирай
2. germantiger - корекция
23.04.2020 11:35
не са шведски а наолжени на шведите

както перверзията мангали да убиват българи в захарна фабрика, гърмен и катуница не е българска

но нали сте ербап богатири бугарите - що ви убиват като кучета страхливи

това преди век-два нямаше да го бъде - нито у швецията, нито у бугарията
цитирай
3. catforlife - Преди време гледах филма "...
23.04.2020 12:04
Преди време гледах филма "Датчанката" , които е базиран на истинската история на датския художник Ейнар Могенс Вегенер (Лили Елбе) , върху когото е извършена първата експериментална операция за смяна на пола. Книгата „Момичето от Дания“ („The Danish Girl“) на Дейвид Еберсхов, в чиято основа лежи животът на Лили, става национален бестселър, а през 2015 г. е заснета филмовата адаптация. Разбира се аз винаги ще бъда толерантна към ЛГБТИ хората, имам и приятели, уникални, умни, образовани, работещи, плащащи данъци и т. н. Нямат нищо общо с тези на снимките, като външност (не че има значение, но го казвам, защото човек остава с впечатление, че всички са такива и не че за мен има значение как изглеждат, просто знам какво дразни хората) . Обикновено обаче, когато стане въпрос за това в разговор съм единствената (не винаги, но често) , която взема тази позиция. Напоследък обаче ми се струва, че този начин да бъдат приети от обществото, не само не работи, но и има обратен ефект. Но определени кръгове яхнаха вълната и сега няма СПИРАНЕ. ;)
цитирай
4. get - Краваров, Краваа-аров ... ТУГО СООБРАЖАЕТЕ - както казва за счИтоводителите Остап Бендер - Защот ?
23.04.2020 13:03
Джендър - философията Я ИЗОБРЕТИХ ХОРА КАТО ТЕБ - С МИСЛЕНЕ МАРКСИСТИ!
Първо я приложиха В ПЪРВАТА СТРАНА НА ПОБЕДИЛИЯ СОЦИАЛИЗЪМ - която кръстиха СССР!

Второ УДОБНО ПРОПУСКАЙКИ ЗАБРАВЯШ, ЧЕ ... в ШВЕЦИЯ ПО ТРАДИЦИЯ - УПРАВЛЯВАТ МАРКСИСТИ ?! ... подобни на Ленин, Колонтай, Крупская ... които СА СЪВЕТСКИТЕ ПЪРВОПРОХОДЦИ - за СВОБОДНАТА, сега наричана ШВЕДСКА ЛЮБОВ ... или СЕКСУАЛНА "РЕВОЛЮЦИЯ"?

- Според теб АМЕРИКАНЦИТЕ С ТЯХНОТО "Движение на децата-цветя", ли бяха ПЪРВИТЕ ВЪВЕЛИ - СЕКСУАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ ... Ако мислиш така - си в ГОЛЯМА ГРЕШКА - РАЗРИВ с проповядваните ПРИНЦИИ на марксисткия КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНИФЕСТ :))) ?!

П.П.
Искаш ли ПОТВЪРЖДАВАЩИ ПРАВОТАТА МИ ЦИТАТИ - ОТ ПАРТИЙНИ ДОКУМЕНТИ НА КОМУНИСТИТЕ - по ВЪПРОСА :))) ?

- Само ЩЕ УПОМЕНА НЕЩО ОПРЕДЕЛЕНО НЕИЗВЕСТНО ТИ?
В начолото на ТРИДЕСЕТТ ГОДИНИ - медиците УСТАНОВЯВАТ ЧЕ 40% ОТ СЛУШАТЕЛИТЕ в Института по Марксизъм-ленинизъм СТРАДАТ ОТ ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЕ - вследствие ВЪВЕЖДАНЕТО ПРИНЦИПИТЕ НА "СЕКСУАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ" - в това "богоугодно" учебн-идеологическо учреждение :))) !

- Пак ПИТАМ?
Желаеш ли ЦИТАТИ ОТ ОФИЦИАЛНИ ИЗТОЧНИЦИ ... на Руския държавен архив ?!
цитирай
5. germantiger - ++
23.04.2020 13:38
впрочем гет е напълно прав ЗА ТАЗУИ МАЛКО ИЗВЕСТНА СТРАНИЦА ОТ СЪВЕТСКОТО РАЗВИТИЕ ЗА КРАТКО

ВАКУЕРО - ПИТАЙ ВЕНЦИ ВАЛЕРИ ЗА ТИЯ СЕКСУАЛНИ ВЪЗПИТАНИЯ В РАННИЯ СССР - ще ти разкаже някои интересни неща

НАПЪЛНО СЕРИОЗЕН СЪМ - ПОПИТАЙ ГО И НЕ СЕ БУАЛКАМ ВЪОБЩЕ
цитирай
6. vaquero - До 1. fun1001
23.04.2020 14:01
Не съм се загрижил за кралство Швеция, а се интересувам, защото на такива като теб буржоазната либерастия им е идеал.
цитирай
7. vaquero - До 2. germantiger
23.04.2020 14:03
Айде, айде! Шведската тройка също е извращение спрямо природата.
цитирай
8. vaquero - До 3. catforlife
23.04.2020 14:04
Да бъдат, каквито си искат, но да не го демонстрират и налагат на околните като нормално.
цитирай
9. vaquero - До 4. get
23.04.2020 14:09
Да, да! В Съветският съюз съюз жените бяха общи. Маркс е имал любовници. Енгелс е бил хомосексуалист. Ленин също, както и сифилистик.
И ти учиш марксизма-ленинизма от жълтите-буржоазни филмчета като Радостина.
цитирай
10. vaquero - До 5. germantiger
23.04.2020 14:12
Отговаряйки на get, отговорих и на теб.
Мислиш ли, че такова изследване е можело да се проведе по това време?
цитирай
11. germantiger - а не ве
23.04.2020 14:18
грешиш, греда

попитай венцивалери за неговия дядо, за възпитанието за свободен секс в ссср преди войната, за семействата като ликвидация на тази клетка, за различните скесуалности итн

аз това от венцивалери го научих и нес е шегувам

а про по шедската тройка е супер - мъж с две жени лично аз против нямам

ПС
ТИ СЕРИОЗНО ЛИ МИСЛИШ ЧЕ ТОВА В ПОСТИНГА СА ГО ИЗМИСЛИЛИ ШВЕДИТЕ?
цитирай
12. get - До 9. vaquero - Що се държиш като комунист-ГАЛФОН, пишейки ми СЪВЕТСКИ-БАСНИ за УПАДЪЧНО БУРЖОАЗНО ОБЩЕСТВО А ОТ ТАМ СЕМЕЙСТВО ?
23.04.2020 14:27
vaquero написа:
Да, да! В Съветският съюз съюз жените бяха общи. Маркс е имал любовници. Енгелс е бил хомосексуалист. Ленин също, както и сифилистик.
И ти учиш марксизма-ленинизма от жълтите-буржоазни филмчета като Радостина.


Що не вземеш да прочетеш КАКЪВ ПО ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И ИДЕОЛОГИЯ - е АВТОРА на "Теорията за ТРЕТИЯ ПОЛ"?
Що не вземеш да прочетеш книгата(ама няма го вече превода на СЪВЕТСКИ език ... та ще требе да я четеш на английски или немски) на КОМУНИСТА Вилхелм Райх с КРАСРОРЕЧИВОТО заглавие: "Сексуалната певолюция".
Що не вземеш да ПОТЪРСИШ И НАУЧИШ - Какво и Кои "руски фройдисти" ЕКСПЕРЕМЕНТИРАХА - чрез ПЕДОЛОГИЯТА В СЪВЕТСКА РУСИЯ?
Да ми кажеш ЗАЩО ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ РАБОТИ НА ЛЕНИН ... бе ДА ИЗДАДЕ ДЕКРЕТ "ОТМЕНЯЩ БРАКА"?
цитирай
13. vaquero - До 11. germantiger
23.04.2020 14:28
Преразказвам доклад на Съвета по здравеопазването и благосъстоянието към шведското правителство. Нищо повече.
цитирай
14. vaquero - До 12. get
23.04.2020 14:32
Марксист може да се нарече всеки, въпросът е, доколко е такъв?
Много ми е интересно за лениновият декрет отменящ брака. В кой том на събраните му съчинения е публикуван, за да го прочета.
цитирай
15. germantiger - тъй-де
23.04.2020 14:35
а венци така - препразказваше ми спомени на дядо си или прадядо си

нио повече ни по-малко на място от първа ръка
цитирай
16. germantiger - да стигна до същността
23.04.2020 14:48
вашия руски и червен комунизъм убиваше маса качествено и забраняваше неруското - вашия начин убиваше директно

капиталистическия начин убива по-префинено, действа по-перфидно и пак убива, но остава един малък, нищожен ъгъл за другото, без да го забранява докрай

и двата начина на смърт - вашия руски и западния англо-америкаснки са измислени от едни и същи господари - ИЗБРАНИЯ НАРОД И НЕГОВИЯ ШИБАН ГОСПОД

двете са едно и също театро и една и съща монета с две страни разбира се

АЗ МРАЗЯ И ДВАТА НАЧИНА, но предпочитам западния защото просто там кадърността и забраната е по-малко, разбира се нарочно и като примамка, чудесно съзнавам и това

предполагам гет ще се съгласи с мен
цитирай
17. get - До 14. vaquero - абе марксистки-шаран - Къв ДЕКРЕТ ИЗДАДЕН ОТ СОВНАРКОМА - шъ търсиш в СЪЧИНЕНИЯ НА ЛЕНИН ?
23.04.2020 14:50
vaquero написа:
Марксист може да се нарече всеки, въпросът е, доколко е такъв?
Много ми е интересно за лениновият декрет отменящ брака. В кой том на събраните му съчинения е публикуван, за да го прочета.


Това Е ДЪРЖАВЕН АКТ - съответно ИЗДАДЕН ОТ КОЛЕКТИВЕН ОРГАН ... Как на КОЛЕКТИВЕН АКТ - ще търсиш АВТОРА :))) ?

Документа е с име: "Декрет о расторжении(за разтрогване) брака" от 16 (29) декември 1917 г.

В коментарите писани - относно МОТИВИРОВКАТА ... за изменение ПРАВНИТЕ ОСНОВИ НА СЪЩЕСТВУВАЩИЯТ ДО НЕГО - единствено и САМО ЦЪРКОВНИ - брак/развод?

Четем:
Он передавает дела о разводах в юрисдикцию гражданских судов и ЗАГСов и изменяят всю существующую процедуру бракоразводных процессов. Церковный развод заменяется гражданским, процедура развода упрощается.
Впредь она должна совершаться по ходатайству и согласию одного из супругов, без указания причины расторжения брака, заслушивания свидетелей и приведения доказательств; плата за развод не взымается."

Значи ДОРИ И БЕЗ ДА СЕ ПОКАНИ И ВРЪЧИ ИЗВЕСТИЕ НА ЕДНА ОТ СТРАНИТЕ - СЕМЕЙСТВОТО ... достатъчно е да подадеш в ЗАГС-а или съда ИСК ... и без всякакво ПРОИЗВОДСТВО ПО УСТАНОВЯВАНЕ УСЛОВИЯ-ПРИЧИНИ ЗА РАЗТРОГВАНЕ НА БРАКА - действието на СЪЩИЯТ СЕ Е ОТМЕНЯЛ !!?

Ето Адрес с факсимиле от "Декрета за РАЗВОДИТЕ":
https://www.1000dokumente..de/index.html?c=dokument_ru&dokument=0002_ehe&l=ru

- Но, какво ли ще разбере - пълната ти с пропагандна комунистическа главъ-ъ ... от това, след като го прочетеш ?

За теб и ТАКИВА КАТО ТЕБ - повтаряйки се ПОДЧЕРТАВАМ - марксизма Е ТОЗИ КОЙТО СЪЗНАТЕЛНО СЕ БОРИ - срещу ТРАДИЦИОННИТЕ СЕМЕЙСТВА и ТРАДИЦИОННАТА ХИЛЯДОЛЕТНА ИНСТИТУЦИЯ наречена с име БРАК !!?
цитирай
18. vaquero - До 17. get
23.04.2020 15:12
Нещо си объркал смисъла на акта. Кажи къде да го прочета в оригинал, жълтурко?
цитирай
19. get - До 18. vaquero - Оригинала НА ДОКУМЕНТА с подписите на Свердлов и Улянов-Ленин ... ?
23.04.2020 15:19
vaquero написа:
Нещо си объркал смисъла на акта. Кажи къде да го прочета в оригинал, жълтурко?


- Вече СЪМ ДАЛ ВРЪЗКА/ЛИНК КЪМ НЕГО в коментара си под №17-ти ... повече от това - НАКЪДЕ ?!

ФАКСИМИЛЕТО ... е ПРЕПИСА даден в РЕЗЮМЕ - намира се отново на същият АДРЕС!

- ТУГО СООБРАЖАЕТЕ ТАВАРИЩ :))) ?!
цитирай
20. krumbelosvet - Гет е човек, който пише НЕ каквото мисли.
23.04.2020 16:17
Требе да не е платен, ма пише като платен. Извъртания на евтин адвокат, софизми и прости лъжи.
Допускам, че декретът на Совнаркома е документално предаден. Но в него за ПЕДЕРАСТИЯ, ЛЕЗБИЙСТВО и т.н. НЕ се споменава.
Знае ли ГЕТ кога декретът е ОТМЕНЕН?
Защото младата Съветска власт има и ПО-ГОЛЕМИ грешки. Ако тия грешки не бяха поправяни, тая държава нямаше да просъществува 70 години, да победи в най-страшната война, и да загине от високо-технологична и високо-научна ДИВЕРСИЯ на чужди сили и МЕСТНАТА МОЩНА ПЕТА КОЛОНА, хазарска най вероятно.
Подобна ДИВЕРСИЯ, джендърска в т.ч., се осъществява в момента срещу цялата европеидна раса и срещу Русия на първо място. За което Гет си мълчи.
цитирай
21. germantiger - казваш гет е човек, който пише еди-кво си
23.04.2020 17:51
А ДЕДО КРУМ НЕ Е ЧОВЕК

ТОЙ Е КОМУ ОНАНИСТ

но и за това не става, щото вече не му ставал
цитирай
22. vaquero - До 19. get
23.04.2020 18:55
Hmm. We’re having trouble finding that site.
We can’t connect to the server at www.1000dokumente..
If that address is correct, here are three other things you can try:
Try again later.
Check your network connection.
If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.
Това излиза на адреса, който си посочил.
цитирай
23. vaquero - До 20. krumbelosvet
23.04.2020 19:01
Този документ най-вероятно е свързан с църковните бракове, ама на Гетко при силно желание му се привижда ЛГБТ.
цитирай
24. vaquero - До 21. germantiger
23.04.2020 19:01
Не обиждай просташки коментаторите ми!
цитирай
25. get - До 23. vaquero - Двамата с Крум сте странни с ПРИСТРАСТНОСТТА - към всичко досежно СССР и КОМУНИЗМА ?
23.04.2020 19:23
vaquero написа:
Hmm. We’re having trouble finding that site.
We can’t connect to the server at www.1000dokumente..
...


- Щом не ти "отваря" - набираш следния
1. Адрес:
https://www.1000dokumente/index?l=ru
- Отваря се страница в която има ДВЕ ПОДДИРЕКТОРИИ - ОЗАГЛАВЕНИ:

А/ 100(0) ключевых документов по германской истории в 20 веке.

Б/ "100 (0) ключевых документов к русской и советской истории (в 1917-1991)"

Чукваш ВЪРХУ АКТИВНИЯТ ТЕКСТ на Б/ "100 (0) ключевых документов к русской и советской истории (в 1917-1991)" ... и се отваря следващата ДИРЕКТОРИЯ С ДОКУМЕНТИ.

в ПРОЗОРЕЦА - КЪДЕТО ИЗЛИЗАТ "Д-ТИТЕ" - най-отдолу ИМА СТРЕЛКИ - Натискай Я :)) ... ОТИВАШ НА ВТОРАТА СТРАНИЦА:

- Шестият ДОКУМЕНТ (отгоре-надолу) КОЙТО ЩЕ ВИДИШ - Носи наименование:
"Декрет о расторжении брака, 16 (29) декабря 1917 г." - Щракваш - НЕ Д С ДЕСНИЯ а с ЛЕВИЯ БУТОН НА МИШКАТА - Страницата се отваря ... и КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТИ БДИТЕЛНОСТ-ПОДОЗРИТЕЛНОСТ ... Се ОПРОВЕРГАВА :))) !

- Казваш ...?
vaquero написа:

Не обиждай просташки коментаторите ми!

- Но когато ТОЙ крумчо-БЕЗПРОСВЕТЕН, ПЕРСОНАЛНО МЕ ОБИЖДА - ПИШЕЙКИ?
krumbelosvet написа:

Гет е човек, който пише НЕ каквото мисли.

- Го подменаваш С МЪЛЧАНИЕ НА КОМУНИСТ ?!

Той ПИТА - наивника "на средна възраст" - щот е "марксист":))
krumbelosvet написа:

... в него за ПЕДЕРАСТИЯ, ЛЕЗБИЙСТВО и т.н. НЕ се споменава.

ОТГОВАРЯМ: Не не се споменава - юридически се ОБЕЗПЕЧАВА, БЕЗПРЯПЕТСТВЕНО РАЗТРОГВАНЕ НА БРАКА - дори БЕЗ единият от съпрузите - да уведоми за това партньора си!

ВЕЧЕ НА ДРУГИЯ ВЪПРОС? За хомосексуализъм - разбирай, както е и в това понятие: "СЕКСУАЛНА ВРЪЗКА ПРИ ЕДНОПОЛОВИ ПАРТНЬОРИ" ?
- Наказателното ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ТАКЪВ ВИД ДЕЯНИЯ - отпада!
По силата на това, че с идването ОТ БОЛШЕВИКИТЕ НА ВЛАСТ ... ОБЯВЯВАТ ЦЯЛОТО ДО ТОГАВА ДЕЙСТВАЛО ИМПЕРСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И ПРАВОПРИЛАГАНЕ - за НЕДЕЙСТВИТЕЛНО ... с което ОТМЕНЯТ ДЕЙСТВИЕ//ПРИЛАГАНЕ - Но?
1-во КАТО едни КОМУНИСТИ-"ХУМАНИСТИ" - въвеждат СМЪРТНАТА ПИСЪДА ... Каквато НЯМА В ЦАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ... дори и за престъпления КАТО ТЕХНИТЕ ... БУНТ, ВЪСТАНИЯ, РЕВОЛЮЦИЯ С ЦЕЛ НЕКОНСТИТУЦИОННО СВАЛЯНЕ НА СЪЩЕССТВУВАЩАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ И ПОЛИТИЧЕСКО УСТРОЙСТВО! - Хехе-ха ... докато БЯХА В "ОПОЗИЦИЯ" хвърляха бомби срещу царя и държавата ... рИвяха, че ги преследвали, задържали "заради убеждения" ... Мъ? Като дойдоха на власт ЗАДЪРЖАХА БЕЗ ЗАПОВЕД, БИЕХА ПРИ РАЗПИТ ... ПА И РАЗСТРЕЛВАХА - ДОРИ БЕЗ ИЗДАДЕНА ПО НАДЛЕЖНИЯ ПРАВЕН РЕД ПРИСЪДА ... комунисти-лениници ТАВАРИЩ ... Що да ги правиш :))) ?!
2-ро ... За ХОМОСЕКСУАЛИЗМА?:)) ... ако ВСЕ ОЩЕ ПРОЯВЯВАТЕ ИНТЕРЕС - ПРЕДВИД ФАКТОЛОГИЧНАТА ВИ НЕ-ДОБРА АРГУМЕНТИРАНОСТ ... МОГА ДА ПРОДЪЛЖА - Искате ли ?! ... да ВИДИТЕ: КОИ СА "ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПЕДЕРАСТИ" - "болшевиките" или "меншевиките" ... тпу, щях да пропусна кадетите :))) !

Всъщност В ЗАКЛЮЧЕНИЕ ДРУГАРИ-БОЛШЕВИКИ-ЛЕНИНЦИ-СТАЛИНЦИ ... Желаете ли сериозен ДЕБАТ ПО ТОЗИ ДЕЙСТВИТЕЛНО СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ ... или ПРОСТО - ЕЙ ТАКА? ... да вдигаме ПРОПАГАНДНА ПУШИЛКА В ДУХ "Кулко лошо е буржоазно-либерасткото общество" ? :)))) :)))) ... Кажете бре - магарета, с магарета такива :))) Ще спорим ли ИЛИ ЩЕ ПРАВИМ - ОФ "политическа сбирка" :))) !?

П.П.
- Само ЩЕ ЗАГАТНА ОТБЕЛЯЗВАЙКИ - СЛЕДНОТО за ХОМОСЕУКСААЛИЗМА В СССР ?
- При проведената през 1928 год. в Копехаген МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ ... СЪЩАТА ИЗЛИЗА С ДЕКЛАРАЦИЯ в която СЕ ЗАЯВЯВА:
"СССР - ето пример, за держава с ОБРАЗЦОВА СЕКСУАЛЬНАЯ ТОЛЛЕРАНТНОСТ ." ... Да не пропусна, че тази конференция се провежда под егидата на "Института за СЕКСУАЛНИ науки"(немски, щот е позициониран в Берлин името му е "Institut fur Sexualwissenschaft) - Същият този институт УЧЕНИТЕ НА КОЙТО още ОТ СРЕДАТА НА ДЕВЕТНАДЕСЕТИ ВЕК "ДОКАЗВАТ" - че "ХОМОсексуалността" Е ЕСТЕСТВЕНА ПО СВОЯ ХАРАКТЕР ... ОТ КОЕТО ОБЩЕСТВОТО Е задължено ДА Я ПРИЗНАЕ :))) !
- Да започна ли ДА ВИ ИЗЗРЕЖДАМ - ИМЕНА, АВТОРИ И МАРКСО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИМ ПРИНАДЛЕЖНОСТ ... на тези СЪЩИТЕ - "борци" ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА и СВОБОДИ ?!
цитирай
26. vaquero - До 25. get
23.04.2020 19:45
Hmm. We’re having trouble finding that site.
We can’t connect to the server at www.1000dokumente.
If that address is correct, here are three other things you can try:
Try again later.
Check your network connection.
If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.
Това излиза на адреса, който ми препоръчаш.
Ти още на операционна система DOS ли си, та ми говориш за поддиректории? Къде ме пращаш у цвеклото?
Май документа само ти си го чел.
цитирай
27. get - Къде ме пращаш у цвеклото? Май ...
23.04.2020 19:56
vaquero написа:

Къде ме пращаш у цвеклото?
Май документа само ти си го чел.


Е КАК ПРИ МЕН СЕ ОТВАРЯ - ЕТО ТОЗИ адрес:
https://www.1000dokumente/index.html?l=ru

...
Ми като НЕ МОЖЕШ ОТ ТОЗ ПОРТАЛ ... Напиши ИМЕТО НА ДЕКРЕТА(което съм ти дал коректно) ... и ако видиш из много отворили се - ПОРТАЛА "Электонная библиотека исторических документов" ... избираш в СЛЕДНАТА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ... ИЗПИСВАМ Я?!!!

<< Главная -> Серия «Экономическая история. Документы, исследования, переводы»
-> Декреты Советской власти. Т. I. 25 октября 1917 г. – 16 марта 1918 г. Документы 16 (29) декабря. -> Декрет ВЦИК и СНК о расторже­нии браки >> Това е!
цитирай
28. vaquero - До 27. get
23.04.2020 20:49
Намерих документа!
Абе, Гетко! Ти четеш декрета, както дяволът чете евангелието! Или си тъп, или си заслепен от злоба.
цитирай
29. get - До 28. vaquero - Тъп ли казваш - съм бил? И това ми го казваш ти човека - на който ... ?
23.04.2020 21:30
vaquero написа:
Намерих документа!
Абе, Гетко! Ти четеш декрета, както дяволът чете евангелието! Или си тъп, или си заслепен от злоба.


- Му трябва половин ден време - за да се оправи "в мрежата" докато намери един документ?

- Документ който според него СЛЕДВА ДА ТЪРСЕЛ В ... чети се сам УМНИКО ?
vaquero написа:

Много ми е интересно за лениновият декрет отменящ брака. В кой том на събраните му съчинения е публикуван, за да го прочета.


... И НАЙ-НАКРАЯ АВТОРИТЕТНО ЗА ДА КОМПЕНСИРА - ЗНАЧИМИТЕ ПРОПУСКИ В КУЛТУРАТА СИ ... Лъже КАТО КОМУНИСТ - ТВЪРДЕЙКИ?
vaquero написа:

Преразказвам доклад на Съвета по здравеопазването и благосъстоянието към шведското правителство. Нищо повече.


- ЛАПНИ-ШАРАН ... ПРЕПИСВАЩ НА ПОРАЗИЯ от ПОГЛЕД-ИНФО пропагандните внушения на другарката с с фамилия "подпалената-и-круша" ... КОГА НАУЧИ, ЧЕ И ВЗЕ ДА ПРЕВЕЖДАШ ОТ ШВЕДСКИ :))) ?

Ако ЩЕ СПОРИШ - ДАВАЙ ПО СЪЩЕСТВО ... ако ли ще се обиждаме ... ай, че ми писна от наглата ти самодоволност - без покритие !
цитирай
30. vaquero - До 27. get
24.04.2020 06:22
"КОГА НАУЧИ, ЧЕ И ВЗЕ ДА ПРЕВЕЖДАШ ОТ ШВЕДСКИ"
Това ме убеди, че си тъп!
Посочил съм ти източниците.
цитирай
31. mt46 - htthttps://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82_%D0%B8_%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%B
24.04.2020 21:56
Първото социално движение за правата на хомосексуалните в писаната история е научно в същността си. През 1897 г. в Германия лекарят Магнус Хиршфелд и открито хомосексуалният адвокат Карл-Хайнрих Улрихс основават Научния комитет по хуманитаристика и започват да издават първото периодично издание за хомосексуалността – „Годишник на граничното в сексуалността“ (Yearbook for Intermediate Sexual Types), както и много брошури и филми. През 1903 г. те провеждат и първото демографско изследване върху хомосексуалността и установяват, че разпространението &#1117; сред изследваните лица е 2,2%.[19] През 1919 г. Хиршфелд основава и първия частен научен институт в Берлин – Института за сексуална наука (Institut f&#252;r Sexualwissenschaft), унищожен през 1933 г. от нацисткия режим. Под надзора на Хиршфелд през 20-те и 30-те години на 20 век се извършват първите опити за операции за смяна на пола.[14]

Хиршфелд и Улрихс имат огромен принос респективно в ранните практически научни и в ранните теоретични разработки върху хомосексуалността и транссексуалността. Двамата оформят теория за съществуването на трети, междинен пол между мъжкия и женския.
цитирай
32. mt46 - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82_%D0%B8_%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D
24.04.2020 22:03
Психологията е една от първите дисциплини, подложили на изследване хомосексуалността като самостоятелен феномен. Тя е разглеждана още в края на 19 век, когато възниква идеята за „третия пол“ или сексуалност, базирана на хермафродитизъм в психологически план. Заедно с това хомосексуалността е разглеждана като поведение, различно от нормата, макар и не точно с патологичен произход. В действителност, на хомосексуалните актове се е гледало като на криминални такива, и те са били обект на закона, като например в Англия, в края на 19 век мъжката хомосексуалност е била криминализирана, докато женската не.

През годините позицията на Американската психиатрична асоциация по въпроса за мястото на хомосексуалната ориентация в ДСН малко по малко се променя. В DSM-I хомосексуалността е определена като ориентация на психопатична личност. Във Втората ревизия на ръководството от 1968 тя е описана като сексуална девиация, а през 1974 г. като смущението на сексуалната ориентация. В третата ревизия на ДСН е въведена категорията его-дистонна хомосексуалност,[10] докато в частичната ревизия ДСН-III-ТР е изцяло премахната като нозологична единица. Съветът на представителите на Американската асоциация по психология приветства това решение с официална позиция, публикувана в новинарския им бюлетин на 24 януари 1975 г.[11]

Ранни психологически и сексологични теории
Първите медицински описания на хомосексуалността датират от 19 век и са дело на медици с интерес към психичните заболявания от Германия, Франция, Италия и Русия. Сред тях са Карл Вестфал и Алберт Мол. Те отхвърлят всяка концепция за „нормална хомосексуалност“. Източници за тези първи научни доклади са най-вече клинични пациенти и информация от полицията.[12]

Още с появата на първите изследвания върху хомосексуалността се оформят две полярни мнения – това на патологичния модел, и това на нормалната и естествена сексуалност.
цитирай
33. mt46 - Явно
24.04.2020 22:07
застъпниците на перверзиите, на извращенията са предимно западняци...
цитирай
34. vaquero - До 31. mt46, 32. mt46, 33. mt46
25.04.2020 03:09
На запад науката е е била най-развита. Такива аномалии е имало още в древна Гърция и Рим.
Първият открит известен хомосексуалист, когото познавам е Оскар Уайлд.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vaquero
Категория: Забавление
Прочетен: 1165248
Постинги: 270
Коментари: 6279
Гласове: 11458
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031