Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2019 07:01 - © Ретрограден Меркурий в знака на Скорпион – какво ни очаква?
Автор: vaquero Категория: Забавление   
Прочетен: 3196 Коментари: 36 Гласове:
16

Последна промяна: 30.10.2019 07:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
30.10.2019г.

     Настоящият постинг се посвещава на блогъра apostapostoloff – Апостол Апостолов – Плешо, изискан блогов коментатор и дипломиран експерт-астролог, и е в помощ на обучението и повишаването на професионалната му квалификация :
"В периода 31 октомври – 20 ноември Меркурий прави последното си ретроградно движение за 2019 година през знака на Скорпион. Обикновено ретроградната му фаза се свързва с проблеми в комуникацията, технологични сривове и повреди, повишаване на тревожността, разстройство в съзнанието на занимаващите се с професионална астрология учени и оттам употребата на нецензурни думи и изрази в писмената им комуникация с блогърите.
През октомври ние бяхме предизвикани от някои сложни планетарни събития, при които Меркурий не се поддаваше на астрологически прогнози и влияеше отрицателно върху научните изяви на астролозите, а през ноември той ще им помогне да си поемат дъх и да преразгледат случилото се. Ще могат да подобрят своите методи на комуникация, те ще станат по-интуитивни и не правещи смисъл. Ако има някого, с когото искат да поговорят, без значение дали това е любимият човек или не, това ще бъде идеалният момент, но трябва да го направят писмено, като най подходяща е формата на коментар към постинг.
През 2019 година Меркурий имаше няколко ретроградни фази, което най-много личеше от блоговите коментари на уважаемия Апостол Апостолов – изключително изискани и смислено пълноценни. Да обърнат внимание на интуицията си по време на този последен ретрограден цикъл. Докато този цикъл обикновено не е подходящ момент за започване на нови неща, добре е да прегледат отново информацията събрана до момента по важни за тях въпроси, за да са сигурни, че не са пропуснали нещо в постингите на колегите си. Не бива да позволяват да ги притискат при взимането на важни решения, като коментиране на постинги например.
За астролозите и всички останали : Опитайте се да прекроите всички негативни мисли. Изразявайте се смислено. Останете положително настроени и не се страхувайте да елиминирате от живота си неща, които предизвикват в другите съжаление и смях. Работете върху създаването на здравословна и спокойна среда за вашите мисли и писмено изразяване.
Заедно с Нептун и Уран, обратният ход на планетата настъпва след 19 часа на 31 октомври. И всичко ще застане наопаки – особено в главите на астролозите-блогъри. Хубавото е, че това е последният лош период за годината. Въпреки че ретроградната фаза не е настъпила, реално тя се усеща много силно преди идването ѝ – близо 10 дни преди 31 октомври и също толкова след 20 ноември". Астролозите съветват да проверявате кореспонденцията си внимателно, както и документите, върху които слагате подписа си. Също така коментарите си в блога.
Прочети още на :
https://www.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/48504-retrograden-merkurii-v-znaka-na-skorpion/

image
Ретроградният Меркурий

image
Знаците на зодиака




Гласувай:
16


Вълнообразно


1. deleted-4udovi6teto - Ха-ха-ха!
30.10.2019 07:20
Ха-ха-ха... този Простамол Простамолов е толкова писател, колкото и астролог. И е гнусен по душа човек.
Чу
цитирай
2. starforlife - Хайде и тук от профила на Жоро да изкажа НАМЕК. :) :)
30.10.2019 08:23
Г-н Говедаров, плешив е човекът зад профил born. Плешив е и този зад профил theeconomist. Този зад профил vencivaleri1951 също. Вие дори сигурно също сте плешив!
Плешиви сигурно са още поне 90%от хората зад профили, които са Ви идейни съмишленици.
Защо тогава така едностранчиво и персонално, ммммм? :) :) :)
И какъв всъщност е проблемът в това човек да е плешив? Мммм? :) :) :)

Подпис: КОРТИ, 'УБАВИЦАТА :) :)))
цитирай
3. radostinalassa - Това не е стила на Кортана, „„„
30.10.2019 08:31
а стил на разлигавен Лайфчо. Простоль не е просто плешив. Плешивите имат само голячо чело и минават за умни, като напр. Ленин.
Простоль е тотално обезкосмен главово.
цитирай
4. starforlife - :) :) :)))))
30.10.2019 08:45
radostinalassa написа:
Това не е стила на Кортана, „„„
а стил на разлигавен Лайфчо. Простоль не е просто плешив. Плешивите имат само голячо чело и минават за умни, като напр. Ленин.
Простоль е тотално обезкосмен главово.
Тоест, искате да кажете, че след като челото на theeconomist е супер ниско дори, а и е плешив, същият е супер неумен? :) :) :)))


А Вие си оправете прсвописа при пълния член. :) :) Не за друго, а защото имате смешните претенции да сте супер добре при правописа, а това никак не отговаря на истината. :) :) :) Всъщност, Вашите претенции са много. Но уви нито една не се оправдава от реалността. :) :) :)

ПП: Още един специалист по 'почерка'. :) :) :)))
цитирай
5. radostinalassa - Темата е плешивостта на Простоль, а не...
30.10.2019 08:58
правописа. Фершнеен ? Тия общи приказки си ги задръж за собствена употреба. На мене не могат да ми повлияят. Алопеция + правопис - няма нищо общо, нали ?
цитирай
6. cortana - Хайде и от моя профил:) :) :))
30.10.2019 09:07
radostinalassa написа:
Темата е плешивостта на Простоль, а не... правописа.
Именно де, много значима тема, плешивостта. :) :) :)
А Вашият правопис е бонус към 'важността' на темата, но Вие няма как да осмислите защо. :) :))

radostinalassa написа:
Фершнеен ?
И какво трябва да означава това, освен поредното потвърждение за глупавите Ви претенции? :) :) :) Питам не за друго, а защото съм завършила висшето си образование в Германия, ежедневно говоря с корпоративни клиенти на немски, а този израз го не зная. :) :) :)))

radostinalassa написа:
Тия общи приказки си ги задръж за собствена употреба. На мене не могат да ми повлияят. Алопеция + правопис - няма нищо общо, нали ?
Понеже Вашите не са общи и отвлечени, а конкретни и най-вече смислени?!?? :) :) То и афазията няма нищо общо, но Вие не пропускате да блеснете с нея. :) :) :))
цитирай
7. barin - Здравей, vaquero. Това е тема за ...
30.10.2019 09:17
Здравей, vaquero. Това е тема за астролози, но става и за пишамн астролози. Аз преди повече от 20 години се обучавах при Николай Дойнов, който беше близък приятел на мои роднини. Сега съвсем малко си спомням, защото не съм практикувал и се забравя.
Поздрави!
цитирай
8. radostinalassa - И какво общо има афазията с цинизма, ...
30.10.2019 10:42
арогантността, проздотията на Простоль ? Нищо общо за нормален човек.
Който го защитава е с ментални отклонения.
цитирай
9. radostinalassa - Кортана не пропуска да блесне с нещо ново
30.10.2019 11:28
Образование, Германия, Ай Кю, правопис. Ако не се хвалеше толкова, ние нямаше да знаем тези екстри.
Браво. Но да хвалиш Простоль е неправилно. Използвай екстрите си по - правилно. Ферштеест ду дас ?
цитирай
10. cortana - :):):))))
30.10.2019 12:18
В 8ми коментар radostinalassa написа:
И какво общо има афазията с цинизма, ... арогантността, проздотията на Простоль ?
Ако притежавахте езиковата култура, за която неоснователно претендирате, то щяхте да знаете какво е местоимение, кога то се явява подлог и дори какво е това именителен падеж и нямаше да пишете цитираната от мен току що нова Ваша смешка, показваща колко сте зле в езиковата култура и колко не разбирате какво говорят околните. :):)

В същия този 8ми коментар radostinalassa написа:
Който го защитава е с ментални отклонения.
Никой не защитава Апостолов. Тук говорим за Говедаров и Вас. :):):)


В 9ти коментар radostinalassa написа:
Кортана не пропуска да блесне с нещо ново Образование, Германия, Ай Кю, правопис. Ако не се хвалеше толкова, ние нямаше да знаем тези екстри.
Образованието не е екстра, а необходимост за успех. :) Германия също не е екстра, а държава, спрямо която любимата Ви Русия е като циганската махала на родното Ви село спрямо централната част на областния Ви град. :):) Айкюто също не е екстра, а принципно е следствие от образование и някои други неща които Ви убягват. :):):) Вижте правописът вече е екстра. За Вас. :):):))))
И нито нещо ново съм казала, нито нещо, което да не се знае от хората наоколо. :) Още по-малко пък съм се хвалила. :)

В същия този 9ти коментар radostinalassa написа:
Но да хвалиш Простоль е неправилно..... Ферштеест ду дас ?
Както вече казах, не защитавам, а още по-малко хваля Апостолов. Иронизирам Говедаров, а с Вас просто се е.авам. :):):)))
Вие за друго и не ставате. :):):) Примерно доказателство: последната Ви поредна глупост 'Ферштеест ду дас ?' Но нека не Ви дръпвам едно уроче като изнесеното в последния ми активен постинг и коментарите под него, защото така или иначе няма да осъзнаете, че дори за германска ромка не ставате. :):):)))))
цитирай
11. radostinalassa - Моля, моля, ромите в Германия най - често просят, ...
30.10.2019 12:55
крадат и т.н. Те не могат да четат и пишат, а аз мога доста добре, драга.
Направи си курс по правопис и не ме занимавай с това. Запиши в него Простоль и му вмени елементарно възпитание. Сега разбра ли ме или трябва да превеждам ?
В Русия не е въведен теста Ай Кю , защото щяха да изберат за изследователи хора, подобни на теб, които не стават за това.
цитирай
12. radostinalassa - Между впрочем жените не използват думата ебавам
30.10.2019 12:56
това е приоритет на мъжете. Ясно ли е ?
цитирай
13. radostinalassa - Никой не ме еб......
30.10.2019 14:19
да ми отговори. Много важни мозъчни полета се намират в тилната част. Какво общо има с тях челото ?
Достатъчно е то да не е отведено назад като при неандерталците, въпреки, че те са имали повече мозък от нас. Големи глави, което е пречело на раждането им и много често са умирали.
цитирай
14. vaquero - До 1. 4udovi6teto
30.10.2019 17:03
Плешо е уникален ...
цитирай
15. vaquero - До 2. starforlife
30.10.2019 17:05
Никъде в постинга не съм писал, че Плешо е плешив.
цитирай
16. vaquero - До 3. radostinalassa
30.10.2019 17:07
Ако не слагаше перука, можеше да мине за умен.
цитирай
17. vaquero - До 7. barin
30.10.2019 17:09
Ретроградният Меркурий много блъска Плешо по главата.
цитирай
18. vaquero - До 8. radostinalassa
30.10.2019 17:13
Всеки е с някакви отклонения.
цитирай
19. radostinalassa - Твоите какви са ?
30.10.2019 18:13
vaquero написа:
Всеки е с някакви отклонения.

цитирай
20. radostinalassa - Напр. марксистски увлечения,...
30.10.2019 20:48
любов към Ленин ?
цитирай
21. vaquero - До 19. radostinalassa
30.10.2019 20:50
Моите отклонения са отклонения от правия път.
цитирай
22. radostinalassa - Не си единствен
30.10.2019 21:42
vaquero написа:
Моите отклонения са отклонения от правия път.

цитирай
23. born - Плешива е на баба ти катерицата.
31.10.2019 20:09
starforlife написа:
Г-н Говедаров, плешив е човекът зад профил born. Плешив е и този зад профил theeconomist. Този зад профил vencivaleri1951 също. Вие дори сигурно също сте плешив!
Плешиви сигурно са още поне 90%от хората зад профили, които са Ви идейни съмишленици.
Защо тогава така едностранчиво и персонално, ммммм? :) :) :)
И какъв всъщност е проблемът в това човек да е плешив? Мммм? :) :) :)
Подпис: КОРТИ, 'УБАВИЦАТА :) :)))


Паленцето Курти реши да се изпраска през профила на несравнимия звезден Го4и, но разликата в интелектуалното й ниво е очевидна, релевантна и ноторна. Мноо си мънинка и елементна, малката, да даваш оценки на Големите. По-добре гледкай, слушкай и се учи от Гениалните ... Въпреки напредналата ти старомомска възраст...
цитирай
24. born - Мен ако питаш ,
31.10.2019 20:18
Плешо е готин. Във всяко населено място едно време имаше по няколко /селски/ идиота, които развличаха популацията. Тук му е мястото и времето да изкажа искрени благодарности на Плешо, заедно с Гетювците и някои други подобни, че ме веселят и кефят с идиотските си коменти и ми повдигат кефа в моментите, когато не съм на кеф.
ПП. За малко да пропусна и ПланинскияПръчНаБюлгариа. И на него спешъл уичис за вещото ръководство на Центъра "GOMNOVOZ".
цитирай
25. vaquero - До 23. born
31.10.2019 21:45
С напредването на възрастта и катеричките оплешивяват, не само главите.
цитирай
26. vaquero - До 24. born
31.10.2019 21:49
Готини са, прав си.
цитирай
27. born - Чак сега забелязвам една очевидна недомислица в иначе смисления ти постинг !
01.11.2019 20:57
"...занимаващите се с професионална астрология учени..." ?!?!
Ти наистина ли считаш, че астрологията е наука , а не дъвка за професионални измамници като визирания в постинга "учен-астролог" ? Човек, който няма представа за такива елементарни неща дори като разликата между "звезда" и "планета" ?
Кажи ми, че не съм прав ?
цитирай
28. vaquero - До 27. born
02.11.2019 05:48
Не е недомислица. Не мога да приема, бе Плешо е обикновен прост звездоброец.
В коментарите му личи неговата изискана научна мисъл.
цитирай
29. radostinalassa - Отдавна не съм чела Простоль
02.11.2019 21:15
Коментарите му при мене вече сами се изтриват.
цитирай
30. vaquero - До 29. radostinalassa
03.11.2019 07:27
Постоль е източник на мъдрост.
цитирай
31. radostinalassa - Понеже пише об. със задника си, не вярвам той да е мъдър
03.11.2019 08:00
vaquero написа:
Постоль е източник на мъдрост.

По - скоро е черен и прозд.
цитирай
32. vaquero - До 31. radostinalassa
03.11.2019 17:48
Постоль да не би да те ядосва?
цитирай
33. radostinalassa - Не знам дали ме ядосва
04.11.2019 17:20
vaquero написа:
Постоль да не би да те ядосва?

Не чета такива.
цитирай
34. vaquero - До 33. radostinalassa
04.11.2019 19:48
Правилно.
цитирай
35. radostinalassa - Сега върлува някакъв анонимен
05.11.2019 20:59
Дано да спохожда и друти блогъри. Спрях да го чета, защото ми задръства пощата.
цитирай
36. radostinalassa - И как този прошляк ми гласува...
05.11.2019 21:02
без да влиза в статистиката ? Сигурно е вътрешен човек. Но това няма значение, нали ? Ние пак сме № 1.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vaquero
Категория: Забавление
Прочетен: 1180287
Постинги: 270
Коментари: 6279
Гласове: 11459
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930