Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2019 07:01 - Агент Ориндж
Автор: vaquero Категория: Забавление   
Прочетен: 8798 Коментари: 52 Гласове:
17

Последна промяна: 14.01.2019 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
14.01.2019г.

     Федералното бюро за разследване (FBI) разглежда президентът им Доналд Тръмп като субект на разузнавателната служба на Руската федерация. Това пише us-американският вестник The New York Times. Разследването, едновременно контраразузнавателно и криминално, е било започнато, след като президентът уволни директора на ФБР Джеймс Коми през май 2017 година, съобщава вестникът, цитирайки анонимни източници. Контраразнувателният аспект е бил насочен към това дали Тръмп съзнателно или несъзнателно работи за Москва и дали е заплаха за националната сигурност, пише вестникът. Криминалното разследване е било свързано с уволнението на директора Джеймс Коми. The New York Times пише още, че ФБР е подозирало за връзки на Тръмп с Русия по време на изборната му кампанията през 2016 година.
Къде на шега, къде на истина из руски медии се говори и пише за Доналд Тръмп като за новият Щирлиц и че бил на заплата при ГРУ.
Преди време Тръмп се изказа така : "Не ми пука за Европа. Не съм избран от европейци, а от американските данъкоплатци". А понижаването на статута на ЕС, което разпореди Тръмп, е изключително полезно за Кремъл! И не само това – обявеното от него изтегляне на корпуса на САЩ от Сирия също е в полза на Русия, което укрепва позициите ѝ там. Честата смяна на министри и други ръководни политически фигури също.
То реално погледнато в услуга на Русия работят и противниците на Тръмп, които се съпротивляват на решенията му, защото подриват устоите на президентската институция на Съединените щати.

По информации на : https://www.segabg.com ; https://frognews.bg ; www.focus-news.net ; https://btvnovinite.bg .

image




Гласувай:
17


Вълнообразно


1. bojinkata - Противниците на агент Тръмп също са ...
14.01.2019 11:00
Противниците на агент Тръмп също са агенти на Кремъл/ГРУ/!
цитирай
2. mt46 - Ситуацията
14.01.2019 11:46
е отръмпена...
цитирай
3. get - Президентите на САЩ, Русията. . . и ...
14.01.2019 11:51
Президентите на САЩ, Русията ... и на други "суверенни" държави идват и си заминават ... !
Директори на разузнавателни централи - също, дори и "скоропостижно" умират!
Остават хората С МНОГО ПАРИ - които стоят зад "избора" на президенти и директори на шпионски централи!
Капитала Е ДОСУЩ ПО "БОЛШЕВИШКИ" ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН, световния пазар е КОРПОРАТИВНО-ГЛОБАЛЕН?

За повече информация можете да се обърнете към генерала "от службите" Т. Бояджиев - който организира непосредствено след идването на "демокрацията" - интернационална среща-конференция на на другарчетата от "ордена на плаща и кинжала" - с представители на едрия бизнес от регион Балкани ... а и не само от Балкани?

Говедаров, чудя се - Как ти "марксиста" - все още не си съзрял СТРАННАТА ПРИЛИКА между изповядвания от корпоративния и едър финансов капитал ГЛОБАЛИЗЪМ ... с така любимия на "марксовия социализъм" - СВЕТОВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ... подобен по определящото го черти на средновековното юдейско гето/кибуц - Ъм?
цитирай
4. kvg55 - До 1. bojinkata
14.01.2019 16:39
Поради глупостта си всички западни лидери са агенти на Москва.
цитирай
5. kvg55 - До 2. mt46
14.01.2019 16:40
И натръмпена.
цитирай
6. kvg55 - До 3. get
14.01.2019 16:42
Знаеш ли какво пише във Вечният календар?
1. Светът ще стане едно.
2. Жълтата раса ще завладее света.
цитирай
7. starforlife - Сега осъзнаваш ли, kvg55, защо не чета глупостите ти?
14.01.2019 16:45
Защото ти си уж против САЩ като действителност в държавата, а този ти постинг, при все, че явно не го осъзнаваш, е чиста проба реклама на тази действителност.
А за да го осъзнаеш, може би трябва да си отговориш на въпроса какво е общото м/у да речем Уилям Джеферсън, Род Благоевич и Едвин Едуардс (примерно).

ПС: А това от коментара ти отгоре го пише в Библията, kvg55.
цитирай
8. radostinalassa - В США може и да е добре да се живее, защото каквито са буйни на глобалистите ще...
14.01.2019 17:13
им се стъжни хубавия животец. Но какво да кажем ние, които ако ни кажат утре може да затворим и Козлодуй и пак да стоим на свещи. Или да си купим стари самолети от битпазара за милиарди, без да се отвори нито 1 работно място тук, въпреки, че сме най - бедната страна в ЕС, защото си даваме без пари златото и ценните метали на Дънди. Може да си купим и въртолети по 1 млрд пак от битака.
цитирай
9. kvg55 - До 7. starforlife
14.01.2019 17:28
Нищо не рекламирам. Коментирам това, което съв прочел в The New York Times. Не съм против САЩ, а против капиталистическите САЩ. Тези тънкости не ги схващаш. САЩ са световен жандарм, на който трябва да се натрива носа и да се поставят на мястото им.
цитирай
10. starforlife - Нали знаеш, че при мен звъни по зададени условия?
14.01.2019 17:38
kvg55 написа:
Коментирам това, което съв прочел в The New York Times.
Това щеше да е вярно, ако имаше твои мисли и съждения, а това НЕ е така, защото всяко изречение в постинга ти се явява своеобразно "copy-paste", пък дори и да не е в абсолютно чист вид от мястото на копиране.

kvg55 написа:
Нищо не рекламирам.
Естествено, че правиш реклама, но както казах дори не го осъзнаваш. А, за да го осъзнаеш, трябва да си отговориш (но ти и всички харесвани от теб русофили тук се обзалагам, че НЕ МОЖЕТЕ) на въпроса, който ще ти повторя:

Какво е общото м/у да речем Уилям Джеферсън, Род Благоевич и Едвин Едуардс (примерно).
цитирай
11. kvg55 - До 10. starforlife
14.01.2019 17:44
Ако приемем, че Уилям Джеферсън е експрезидентът Бил Клинтън, то вероятно общото е, че тримата са политици.
цитирай
12. kvg55 - До 10. starforlife
14.01.2019 17:49
Не "copy-paste", а цитирам. Да свържеш цитатите по определен начин също е майсторство.
цитирай
13. kvg55 - До 8. radostinalassa
14.01.2019 17:51
По ред обективни причини - доларът като световна валута, военното и политическо влияние - САЩ живеят на гърба на останалите.
цитирай
14. starforlife - ~
14.01.2019 18:05
В 12-ти коментар kvg55 написа:
Не "copy-paste", а цитирам. Да свържеш цитатите по определен начин също е майсторство.
Ахааа. Когато някой от "вас" го прави, е "майсторство". Но когато някой от "нас", е плагиатство, така ли?
Да приемем, че е "майсторство". Това не го превръща в "коментиране" както ти го каза.

Но да засегна по-същественото в "дискусията" ни, а именно:
В 11-ти коментар kvg55 написа:
Ако приемем, че Уилям Джеферсън е експрезидентът Бил Клинтън, то вероятно общото е, че тримата са политици.
Виждаш ли за кого е вярно "Тези тънкости не ги схващаш"? Не за мен, а за теб, който типично по "вашему" гледаш на мен отгоре-отгоре (както на всички гео-политически процеси всъщност) и не вникваш в същността.
Не, не е този отговорът, kvg55. Но няма да го давам все още, за да видя и останалите "интелигенти" от "вашите".
А отговорът прави постинга ти за смях и показва, че той, постингът ти, е чиста проба неосъзнавана от теб реклама за тези Читатели, които разсъждават, а не са повърхностни и ръководещи се в мисловните си процеси от разни глупави клишета и конспиративни теории.
цитирай
15. kvg55 - До 14. starforlife
14.01.2019 18:16
Аз затова те и чета. Да ме въведеш в същността. А ти не прави фалшиви изводи, че в САЩ има демокрация, защото, видите ли, президентът бил критикуван. Всичко е борба за мазният кокал. Това че Тръмп разбута кочината САЩ не се хареса на една част от дебелите чичковци с пури.
цитирай
16. radostinalassa - Трябва някой да ни казва откъде да четем
14.01.2019 18:31
Сталин не прие господството на долара. Сега Путин се мъчи да направи същото. Затова и двамата са доста критикувани. Но народът им ги харесва. А ние кого да харесаме ? США не ни дават да дишаме свободно. Също и Германия, която им е подчинена.
цитирай
17. kvg55 - До 16. radostinalassa
14.01.2019 18:42
Путин не се мъчи, а вече го прави - централната им банка купува евро и юани.
цитирай
18. starforlife - ~ 15. kvg55
14.01.2019 18:52
Виж сега, kvg55, аз ще изчезвам, защото бях "тук" за 2 часа да посвърша нещо, а вече е време за вечеря. Това, за да не си помислиш, че съм замлъкнал, защото не мога да те репликирам.
А иначе:
kvg55 написа:
Аз затова те и чета. Да ме въведеш в същността.
Иронията ти (както и на всички от "вашите") е неуместна, но ако сам не можеш да осъзнаеш защо, то какво аз да те "въвеждам в същността", която е, че такива като мен създават неща, които са от полза за просперитета на цялото ни общество, а такива като вас просто си чешат езиците.
(Ако се чудиш как и защо това, което казах е вярно - прочети твоя съидейник Мърчо68 с новия му напън за Китай, където е достатъчно дори само да вметна, че да пишеш за държава, чиято граница не си прекрачвал, аз лично го смятам за дебилщина. А ако не можеш да осъзнаеш как и той си противоречи, то отново да повторя, че не ми е тръпка да "въвеждам в същността" чаши, които се смятат за пълни. Слава Богу въвеждам по-пълни от вас, но такива, които приемат и има смисъл, най-малкото защото не са изпели песента си дудуци. Ха ха ха)

kvg55 написа:
А ти не прави фалшиви изводи, че в САЩ има демокрация, защото, видите ли, президентът бил критикуван. Всичко е борба за мазният кокал. Това че Тръмп разбута кочината САЩ не се хареса на една част от дебелите чичковци с пури.
Като оставим настрана, че ако ни прочете Русть0, едва ли ще ти направи забележка, че колкото и да ти се иска членът (ти) - ха ха ха) да е все пълен, не винаги е правилно, стигаме до това, че изобщо не натам тече мисълта ми.
Но както вече казах: Трудно се пълни чаша, която смята, че е вече пълна и то с правилното съдържание.
В случая с комунистонанистите: не трудно, а невъзможно.


ПС:
В 16-ти коментар kvg55 написа:
Путин не се мъчи, а вече го прави - централната им банка купува евро и юани.
А тази смешка "направи вечерта ми" както се казва с помощта на клише.
Мнооого "си" ориентиран, няма що.
Ще поживеем - ще видим.
(И някои ще ВИ се смеем на пълните чаши.)
цитирай
19. get - До 6. kvg55 - Не знаех, че "вечния календар" е част от научния комунизъм :)) ?
14.01.2019 18:58
kvg55 написа:
Знаеш ли какво пише във Вечният календар?
1. Светът ще стане едно.
2. Жълтата раса ще завладее света.


Вече сериозно - не съзнаваш ли, че поради тези (и още няколко други) причини - се разтури Първия интернационал - след като Маркс и Ко започнаха да налагат "Комунизма на "банката" - както находчиво го определя Бакунин?
цитирай
20. kvg55 - До 18. starforlife
14.01.2019 19:17
Смейте се, аз също вече се смея.
цитирай
21. starforlife - И понеже се сетих нещо не важно, но съществено, та от ГСМ-а вече да ти го начукам и него:
14.01.2019 19:18
kvg55 написа:
Коментирам това, което съв прочел в The New York Times.
Както вече казах одеве: Това щеше да е вярно, ако имаше твои мисли и съждения, а това НЕ е така, защото всяко изречение в постинга ти се явява своеобразно "copy-paste", пък дори и да не е в абсолютно чист вид от мястото на копиране.

Сега обаче да покажа и защо сме те наричали с Корти и лъжец, kvg55.

Да повторя цитата:
kvg55 написа:
Коментирам това, което съв прочел в The New York Times.

Да го потретя дори:
kvg55 написа:
Коментирам това, което съв прочел в The New York Times.

ТИ НЕ СИ ЧЕЛ ТОВА В "The New York Times"! ИЛИ ЩЕ ОСПОРИШ ТВЪРДЕНИЕТО МИ?
цитирай
22. kvg55 - До 19. get
14.01.2019 19:19
Какъв комунизъм и на кого е налагал Маркс? Да не би да е бил на власт? А интригите на Бакунин отдавна са отречени от историята.
цитирай
23. kvg55 - До 21. starforlife
14.01.2019 19:23
Наричайте ме с Кортанка, както си искате. Поставих ти уловка и се хвана.
цитирай
24. radostinalassa - Тук е опасно да се пишат..
14.01.2019 20:03
коментари. Някой слага капани. Дано да не си ти.
цитирай
25. get - До 22. kvg55 - До 19. get - Отново потвърждаваш, това в което те разобличавам?
14.01.2019 21:35
kvg55 написа:
Какъв комунизъм и на кого е налагал Маркс? Да не би да е бил на власт? А интригите на Бакунин отдавна са отречени от историята.


Пишеш за марксизма и научния комунизъм - като в същото време си с толкова съществени празноти в знанията - че те отговарят на първолаче!
Още преди няколко месеца от коментарите ти - установих, че не знаеше за разпускането на Първия интернационал!
Не знаеше и причините, които са довали за това?
За пръв път чу бакуниновото твърдение - за марксовия "комунизъм" и че с това си "учение" ... "Маркс стои с единия крак в "банката", тоест той се явява - своеобразен инфилтриран агент на влиянието на банкерите в пролетарско-работническото интернационално обединение - тоест Първи интернационал! ... тук спирам, защото НЕ ИСКАМ ДА ТИ ДАВАМ НАГОТОВО ФАКТОЛОГИЯ - и после да ми се измъкваш с общи приказки, че тези неща ти били известни!

Само ще кажа приключвайки - за мен Маркс и "марксизма" с неговият "интернационализъм" - не е нищо повече, от ГЛОБАЛИЗЪМ и е твърде успешна проведена политика на ЕДРИЯТ ФИНАНСОВ КАПИТАЛ - по скрито овладяване на работническото движение в използването му СРЕЩУ ... пречещият (съперничещият си) с банкерите-лихвари промишлен капитал!
Промишления капитал е този - съолицетворяващ се с менеджерите-предприемачи ... а това идва от ПРЕДПРИЕМЧИВОСТ ... а предприемчивите СА И СВОБОДНИТЕ НЕ ПЛАЩАЩИ ДАН И НЕ СЛУГУВАЩИ на ТЪРГАШИТЕ/лихвари - Човеци!
Защото ПРЕДПРИЕМЧИВИЯТ СЪЗДАВА - търгаша ПАРАЗИТИРА върху труда на ПРЕДПРИЕМАЧА(промишленик) работещ в СЪГЛАСИЕ с колектива в неговото предприятие/поле на дейност!

Тези които в момента се биете в гърдите ЧЕ СТЕ БОРЦИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА УГНЕТЕНИТЕ-ПРОЛЕТАРИИ - не сте нищо повече от ЗОМБИРАНИ МАРИОНЕТКИ - на ПАРАЗИТИТЕ ЛИХВАРИ-ФИНАНСИСТИ!

Всички нормални хора живеят според законите на живота - само вие комунистите според някаква теория, която нарекохте научна - въпреки че живота я опроверга, при при практическото и прилагане ?
цитирай
26. getmans1 - Путин купува евро и йоани а кой ку...
14.01.2019 23:15
Путин купува евро и йоани а кой купува рубли и колко е тежестта на енергоносителите . добавената стойност ....
Ами кво стана с БРИКС и банката му .... нали вече трябваше да се разплащаме в тяхната валута.
цитирай
27. starforlife - ~
15.01.2019 08:09
kvg55 написа:
Поставих ти уловка и се хвана.

Хванал си ме за ку~а - ей такава уловка си ми поставил.
Много по-смислено и най-вече мъжко щеше да е да признаеш, че се издъни с изцепката за четенето в "The New York Times", а не да се опитваш да се измъкнеш по този жалък начин.

И понеже въпросът ми:
Какво е общото м/у да речем Уилям Джеферсън, Род Благоевич и Едвин Едуардс (примерно)?
явно ти идва труден, та затова ще ти подскажа, че общото е това, което е и м/у да речем Лари Лангфорд, Рей Нагин и Куаме Клипатрик.
Не, че подсказката ми ти е от полза, понеже поради ограничения кръгозор (както и незнаенето на английски, че да четеш други източници освен български и руски), се задоволяваш с повърхностни неща при "идеологическата си борба".


get написа:
Всички нормални хора живеят според законите на живота - само вие комунистите според някаква теория, която нарекохте научна - въпреки че живота я опроверга, при при практическото и прилагане.

Перфектното изречение.
цитирай
28. kvg55 - До 25. get
15.01.2019 11:11
Маркс напуска Първия Интернационал, отвратен от интригите на Бакунин и без Маркс Интернационалът естествено прекратява съществуването си.
цитирай
29. kvg55 - До 26. getmans1
15.01.2019 11:13
Централната банка сам си печата собствената валута, не я купува.
цитирай
30. kvg55 - До 27. starforlife
15.01.2019 11:13
Само ти знаеш английски.
цитирай
31. radostinalassa - Ще рискувам да напиша пак нещо.
15.01.2019 14:41
Проба. Никой не е луд да купува долари, след като Ротшилдови изнесоха златото си в Китай. те не са обезпечени с нищо.
цитирай
32. get - 1. Маркс напуска Първия Интерна...
15.01.2019 14:56
kvg55 написа:
1.
Маркс напуска Първия Интернационал, отвратен от интригите на Бакунин и без Маркс Интернационалът естествено прекратява съществуването си.
2.
Само ти знаеш английски.


Безспорно си прав ...

https://www ; https://frognews ; www-news ; https://btvnovinite .

... като гледам англоезичните ти източници - громящи гнилият запад, на фона на така отличния изток :)))) !
цитирай
33. radostinalassa - Напиши нещо свое , стига си обиждал блогърите
15.01.2019 18:12
Ще видиш скоро кой е помак, нещастен чифутски джендър.
цитирай
34. radostinalassa - В други блогове му слагат звездички..
15.01.2019 18:20
а тук и звездички няма и той / Гетчо / свободно си обижда, а блогът не го наказва. Сигурно и той е стар и изкукал като тия , на които се прощава сенилността.
цитирай
35. get - - Предизвикващата у Мен с по-"знанията"(си), пристъпи на смях Dear ma"Mer Goose"ke ... ?
16.01.2019 10:50
radostinalassa написа:

33. Ще видиш скоро кой е помак, нещастен чифутски джендър.
34. ... а тук и звездички няма и той / Гетчо / свободно си обижда, а блогът не го наказва. Сигурно и той е стар и изкукал като тия , на които се прощава сенилността.


Помак е човек, загубил представа ЗА СЕБЕ СИ - от което живеещ с предпоставената(и създадена от други му) Идея, за принадлежност към НЕРОДСТВЕНА МУ НАЦИЯ и/или НАРОД - ТОВА СИ ТИ НА ПРАКТИКА РАДОСТИНКЕ!

За да разбереш правилността на това което обяснявам - решението е просто?
Хващаш се за около три години(само:))) и залягаш със сериозно четене и изучаване Историята на (нас ?) Българите - това Първо!
А Второто? ... а второто - после отново отделяйки от "скъпоценното" си време - сядаш за още поне три години и залягаш в сериозно четене и изучаване на История, Култура, Етнография и Езикознание - по отношение на така наречената държава "Велика Русия" и "нация" Руснак!?

- Когато сториш ПРЕПОРЪЧАНОТО ОТ МЕН - сама ЩЕ СЕ УБЕДИШ, колко смешни и напразни са били ОБИДИТЕ ти (към мен) и колко изпразнени от съдържание са били ПРЕТЕНЦИИТЕ(ти) за познаване на ИСТИНАТА :))) ... по която така разпалено спориш!?
цитирай
36. get - До kvg55 - Красимире, тук с тази реплика Радостина ПОСТАВЯ ЕДИН ИНТЕРЕСЕН ВЪПРОС ?
16.01.2019 13:23
radostinalassa написа:
Проба. Никой не е луд да купува долари, след като Ротшилдови изнесоха златото си в Китай. те не са обезпечени с нищо.


Въпрос, който в марксовия "научен комунизъм" - не можеш намери отговора!
Но този въпрос - ако и да не е коментиран в научния комунизъм - сам по-себе си е актуален ЗАЩОТО Е ЖИЗНЕНО ОПРЕДЕЛЯЩ - по отношение съвременното състояние на нещата в ГЛОБАЛНИЯ СВЯТ?

Готов ли си да дадеш - някакво смислено становище, стига да не е като това - на другия блогов комунист и русофил, твой адаш Красимир, подписващ се като Мерлин68-ми ?

Ако трябва да формулирам по-прецизно въпроса - той би звучал по следния начин?
- Защо, след като от 1974 г. долара бе отвързан от "златно покритие" - все още продължава да се явява световна-резервна валута? Тоест валутата, която се използва предимно при международните разплащания и е еталонна при определяне крос-курсовете на останалите национални валути?
цитирай
37. radostinalassa - Предизвикващата у Мен с по-"знанията"(си), пристъпи на смях Dear ma"Mer Goose"ke ... ?
16.01.2019 14:30
Не вземам акъл от негри. За 3 години аз ще изуча повече от един сенилен дебелак. Давай акъл на чифутите. Те са прости като тебе. Напиши нещо бе , глупако. Да се изхозим във вид на коментари. Един път не отрече , че си лебедище, това отрича някакъв вид мозъчна дейност. хВнимавай откъде четеш историята, че ще ти вземе акълчето. Стой по - далече, арапе.
цитирай
38. radostinalassa - Маркс, евреина и джендъра е умрял отдавна.
16.01.2019 14:34
А също и любовника му Енгелс. Повечето от децата му са умрели от наследствени болести, типично за вас.
Защо, след като от 1974 г. долара бе отвързан от "златно покритие" - все още продължава да се явява световна-резервна валута? - Не се чуди защо. Когато световният жандарм има бази у вас, и ти ще купиш Ф - 16, ако трябва и Ф - 10. Е, ще трябва да плюскаш по - малко, че да отива кръв и към мозъчето ти, а не само в тумбака ти. Отивам да се оплаквам от Арапа, но ще ми кажат, че е сенилен, и да не му обръщам внимание на предизвикателствата, или че и аз го обижзам. Така е .
цитирай
39. starforlife - ~
16.01.2019 15:28
~ 30. kvg55
Никъде не съм казвал такова нещо. Че само аз знам английски.
Просто по заобиколен начмин казвах, че ти НЕ знаеш.
Или ще го оспориш?

~ 31. radostinalassa
Само глупости от теб, глупава жено.
Ти наистина ли не се усещаш колко си зле?
На САЩ не им е нужно да обезпечават валутата си със злато бе, фифи.
Обезпечават я със силна икономика и огромен интелектуален потенциал.
цитирай
40. radostinalassa - starforlife
16.01.2019 16:02
А ти си глупав мъж в областта на медицината и натуропатията. Това ми харесва.
Лайфчо, защо США имат такъв огромен дълг? Изолационистите избраха Тръмп, защото не са съгласни с тезата след нас и потоп на джендъра Обама, т.е. през ... като при тебе. Онези се изнасят от США, отиват в Азия и така ще са добре. нтелектуалният им потенциал се поддържа също с жълти учени, за да не се срине. Поне това признай, фифчо.
цитирай
41. starforlife - ~ 40. radostinalassa
16.01.2019 16:24
Няма как да призная нещо, което не е истина, глупава жено.
Отвори един файл в... например Ексел...
(Ха кажете умните защо в Ексел, а не в Уорд де?)
В този файл започни да записваш всички американски ЗНАЧИМИ (а и не толкова) учени (които като бройка ще превъзхождат учените на всички останали нации, начело с Русия взети заедно)...
Когато установиш фактологически, че "жълтите учени" са под 2% от учените - тогава се изправи пред огледалото и заповтаряй на отсрещната, че е глупава жена.

А САЩ имат такъв дълг просто защото могат да си го позволят.
Когато едни пари Х взети на заем, ти носят едни пари Y, покриващи всички задължения (като лихви по парите Х, като всички останали разходи по достигането на пари Y) и ТИ ОСТАВА ЧИСТА ПЕЧАЛБА, то, глупава жено, трябва да си глупав да не вземеш парите X като заем.

Моите кредити примерно месечно са малко под 3 хиляди лева.
Чакай ме да фалирам.
Защото това се "случва" вече 11 години, а са ми останали още 2.
После... Освен да преметна въжето на мачтата на яхтата и да се обеся, м?
цитирай
42. radostinalassa - Ако искаш се обеси, само не ръси вируси наоколо си, глупако
16.01.2019 16:38
Колко са лихвите по кредитите в США и тук? Чакай да си пусна АВП. За Германия са 1.5 %, а тук са май 18 % или повече. Чаткаш ли ? Могат да си позволят да печатат долари без покритие, защото дават 72 млрд долара за въоръжаване и плашат другите страни. Това са международни бандити. Мисля , че глупакът си ти. Твърде си наивен, бе глупав мъжо. Ако майка ти е била умна жена, защо при тебе не е така? Щеше да ми казваш, но ме излъга. Кажи и откъде вземат Е твоите Ер.
цитирай
43. kvg55 - До 39. starforlife
16.01.2019 18:01
Прочетох руското издание на Ню Йорк таймс.
цитирай
44. radostinalassa - Няма го, отиде да вечеря.
16.01.2019 18:19
И да чете за цикъла на Кребс на инглиш, за да ми отговори, откъде взимат енергия неговите Ер.
цитирай
45. radostinalassa - На мене не ми прави удоволствие да обиждам някого
16.01.2019 20:33
Но Библията ни учи да си връщаме за стореното, не е ли така. Всъщност по - скоро Ведите ни учат така , а те са нашата история. Там са описани и сивите, които с коварство завладяха света. Най - много от тях, по около 5 милиона живеят в САЩ и Израел.
цитирай
46. vaquero - Благодарности!
17.01.2019 19:09
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
47. zaw12929 - "Не ми пука за Европа. Не съм ...
18.01.2019 05:00
"Не ми пука за Европа. Не съм избран от европейци, а от американските данъкоплатци". А понижаването на статута на ЕС, което разпореди Тръмп, е изключително полезно за Кремъл! И не само това – обявеното от него изтегляне на корпуса на САЩ от Сирия също е в полза на Русия, което укрепва позициите ѝ там. Честата смяна на министри и други ръководни политически фигури също.
цитирай
48. kvg55 - До 47. zaw12929
18.01.2019 10:43
САЩ полека отстъпват от позицията си на световен жандарм.
цитирай
49. radostinalassa - Май почнаха да фалират США
19.01.2019 15:54
Една стена ги скара. Да видят и те какво са мигрантите, не само да ги вкарват в Европа.
цитирай
50. get - @ 47. zaw12929 @ 48. kvg55 @ 49. radostinalassa - Що за политическо късогледство а от ... ?
19.01.2019 18:32
... там и плиткоумие?

Процеса започна с една друга "стена" - тази, която разделяше германците на "източни" и "западни"!
Същата нямаше да падне - ако не бе СТРАТЕГИЧЕСКИЯ СЪЮЗ И СЪТРУДНИЧЕСТВО - между двете СУПЕР СИЛИ и с поведение на МЕЖДУНАРОДНИ ЖАНДАРМИ - САЩ и СССР!
- Разработените теоритично от Дийн Шарп, справочници за "цветни революции" - започнаха да се прилагат ПЪРВОМ ОТ ТУК ... в бившите страни на "лагера" с име "социалистически" - на който ГЛАВЕН НАДЗИРАТЕЛ И ЖАНДАРМ бе Съветска Русия!

Никаква гаранция няма ... а по-скоро ИМАМЕ НАЛИЦЕ множество признаци - които говорят ЗА ПРОДЪЛЖАВАЩО СЪТРУДНИЧЕСТВО и ПАРТНИРАНЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ "Държави Жандарми" и при последвалите "цветни революции" в страните от Магреба и Близък изток.

При първата група "цветни пролети" - се постигнаха ... разграждане и унищожаване икономически, финансово и граждански на традиционните общества в страните от Източна и Централна Европа.
Това предизвика ПЪРВАТА МИГРАНТСКА ВЪЛНА в ЗАКОНОДАТЕЛНО СОЦИАЛНО ОСИГУРЕНАТА - ЗАПАДНА ЧАСТ на Европа.
С това се постигна ЧАСТИЧНО МАРГИНАЛИЗИРАНЕ НА ТОВА ПРОСПЕРИРАЩО "ЗАПАДНО" ЕВРОПЕЙСКО ОБЩЕСТВО!

С изкуствено ПРЕДИЗВИКАНИТЕ АРАБСКИ "РЕВОЛЮЦИИ/пролети" - тръгна ВТОРАТА ВЪЛНА НА МИГРАНТИ?
Защо се прави това?
За да бъде не само ТРАДИЦИОННО ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА ... но и ВТОРОТО, ПО-ВАЖНО - създавайки трудности за тази Европа - същата да ПРЕСТАНЕ ДА БЪДЕ ЕТАЛОН-ОБРАЗЕЦ за ПОДТИСНАТИТЕ ОТ НЕО-ИМПЕРИАЛИСТКИТЕ ДЪРЖАВИ+ЖАНДАРМИ останали народи СТРЕМЯЩИ СЕ КЪМ ЕДИН ТАКЪВ ПРОСПЕРИРАЩ И ПО-СПРАВЕДЛИВ СОЦИАЛЕН(план) НАЧИН НА ЖИВОТ!

Нито на Русия, нито на САЩ ... а още повече НА РЪКОВОДЕЩИЯ ПОЛИТИКАТА ИМ ЕДЪР ФИНАНСОВ МУЛТИНАЦИОНАЛЕН КАПИТАЛ - ги УСТРОЙВА да съществуват НОРМАЛНИ и ДЕМОКРАТИЧНИ човешки-общности/държави, като тези от ЕВРОПЕЙСКИЯ ЗАПАД!

Поради това ще виждаме САЩ и Русия пращайки войски в различни региони ДА СИ МЕНКАТ РОЛИТЕ подкрепяйки диктаторски правителства срещу терористи и обратното "за"терористи - срещу диктаторски правителства - пример Сирия!

цитирай
51. radostinalassa - Виждам, че чаршафът е взел думата
20.01.2019 15:59
Четете си го, това е под соя ми. Ето това не е хигиенично , и да добавя е нездравословно.
цитирай
52. vaquero - Благодарности!
22.01.2019 23:48
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vaquero
Категория: Забавление
Прочетен: 1165594
Постинги: 270
Коментари: 6279
Гласове: 11458
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031