Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2018 07:21 - Мъката на припозналите се за психодесни
Автор: vaquero Категория: Забавление   
Прочетен: 7300 Коментари: 26 Гласове:
12

Последна промяна: 13.09.2018 07:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
13.09.2018г.

     На 03 септември публикувах постинга "На вниманието на психодесните!". В него представих пет снимки от руският сайт https://madeinrussia.ru/ru на изделия произвеждани в Руската федерация. Реакцията на психодесните беше незабавна. Събраха каквито сили имат за отпор на постинга. Между глупавите коментари и клетвите най-смислено се оказа твърдението, че четири от снимките са прекопирани, тоест плагиатствани от us-американски сайтове, на които снимки допълнително е поставен надписа "Made in Russia". За петата снимка не се казва нищо. Анализирах критиката на психодесните и установих следното :
1)    Не мога да проверя истинския произход на така наречените us-американски сайтове.image

2)    Снимката е публикувана в руския сайт на 24 май без да се посочва годината.

3)    Подобна на нея снимка е публикувана в us-американския сайт http://www.avionalloys.com/blog/ на 01 юни 2018 година на първата страница.
image

4)    Снимката е публикувана в руския сайт на 16 май без да се посочва годината.

5)    Същата снимка е публикувана в us-американския сайт http://www.avionalloys.com/blog/ на 15 юни 2018 година на първата страница.

6)    Публикациите в руския сайт на тези две снимки предхождат във времето публикациите в us-американския сайт и се явяват първични.
image

7)    За снимката, която е публикувана в руския сайт на 06 април не открих дата на публикуване в us-американския сайт https://www.proalpha.com/us/industries/electronics-high-tech/ и няма база за сравнение за първичност на публикацията.
image

8)    За снимката със следния коментар : "Сега например ще дам на "…….." ти линка към сайта, защото наистина е смешно да не се знаят такива елементарни неща, а да те обвиняват в модериране на информацията. ;)
http://www.intervid.com
Снимката е там от 2014-та година. ;)",
получих адреса : http://www.intervid.com , в който не открих въпросната снимка.
По късно като източник на снимката ми беше предоставен адреса https://zhartun.me/2018/04/copypaste.html , в който също не открих снимката. Шикалкавенето на психодесните ме навежда на мисълта, че нямат интерес да ми предоставят точният сайт.
Отгоре на всичко "изостаналата" технологично Руска федерация "шпионира" в космоса. "Докато сателитът "Атена-Фидус" обикаляше спокойно около Земята, друг сателит се приближи до него, по-близо от необходимото. Приближи се толкова близо, че наистина можеше да си помислим, че се опитва да подслуша съобщенията ни. Да се опитваш да подслушваш съседите си не е просто недружелюбно. Това се нарича шпионаж. Става дума за добре известния, но малко недискретен руски сателит "Луш-Олимп". Щом го забелязахме, взехме необходимите мерки. Започнахме да го следим и забелязахме през следващите месеци, че той активно се движи и покрай други цели", съобщил френският министър на въоръжените сили Флоранс Парли.
Ха-ха-ха! Ама руснаците не могат да правят тостери и кафеварки и нямат дамски превръзки. Руската федерация все повече се превръща в космически придатък на Запада.




Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Пропуснал си нещо много важно, Мунчо:
13.09.2018 08:06
руските болни са най- здрави!
цитирай
2. cortana - Глупостта на припозналите се за психо-леви. :):):))))
13.09.2018 09:47
Жоров градски, Вие наистина не преставате да ме разочаровате. Например с това, че правите този постинг по време, когато градският Ви не може да се включи. Затова ще го направя аз при все, че няма да бъде така ефектно. :) Но пък ще го направя като Ж, 'океанословно', за да затвърдя убежденията на психиатро-леваците :):):))), че съм самият той. :)))
Като оставим настрана, че постинга сте го направил твърде объркано и на читателя не му става ясно отделните изброявания какво точно визират, голяма част от него е изкривено представяне на обстоятелствата.
Да вземем например това:
В постинга vaquero написа:
По късно като източник на снимката ми беше предоставен адреса https://zhartun.me/2018/04/copypaste.html , в който също не открих снимката.
Ще ме прощавате, но човек трябва да е наистина глупав, за да не схване, че с този линк не му се дава сайт, където да търси плагиатстване на конкретните снимки, а да види колко неща Русия е изплагиатствала въобще.
Да повторя ли? :):))))
Колегата съблогър не беше цитирал линка, който Жоро пък Ви даде поправен, защото Вие явно сте технически неграмотен :):), за да Ви покаже откъде са взети снимките, а хей така, за да покаже най-различни копирани неща.
Това, че явно сте технически неграмотен се потвърждава и от следното:
В постинга vaquero написа:
получих адреса : http://www.intervid.com , в който не открих въпросната снимка.
Как се потвърждава ли?
Ами хайде върнете се на моя коментар под номер 18 под въпросния постинг на Ж http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/09/03/na-vnimanieto-na-psiho-levite-malko-rashki-smiah-s-plagiatst.1626161 и, ако все още не можете да го осмислите и САМ ДА СИ ИЗВЛЕЧЕТЕ ТОЧНИЯ АДРЕС НА ВЪПРОСНАТА СНИМКА, от който ще допълня Джамби, че се вижда не само годината, а и месеца, април, то не се ли оправдават думите ми за техническата Ви неграмотност? :)
И, ако тя, техническата Ви неграмотност, е нещо нормално и приемливо, то неприемливо или поне лицемерно от Ваша страна е в момента Вие по косвен начин да казвате, че Ж е лъжец.
Само, че във въпросния постинг всичко Ви е написано ИЗЧЕРПАТЕЛНО, но явно сте свикнали да не обръщате достатъчно внимание на детайлите и думички като 'кампания' и "имплементирам' например и да ги подминавате без поне нужната доза осмисляне, ако не разбиране. Длъжен ли е някой всичко наготово да Ви поднесе? Та нали вие, психо-левите, се мислите за по-интелигентните. Защо тогава не извлечете всичко, което психо-десния Ж ви е поднесъл по негов си начин, ебавайки ви и спрямо това ви твърдение?

Един текст не е наслагване от букви и думи, свързани в изречения. Особено пък когато е в електронен вариант.
Един текст е нещо, което разкрива интелектуалния потенциал както на пишещия, така и на четящия.
Явно този потенциал в една от страните в случая липсва! :):)
цитирай
3. cortana - Върнах се, понеже забравих. :):)))))
13.09.2018 10:19
Жоро е доказал се и доказан технологик и то с ниво, което ще се съгласите ли, че никой тук не може дори да си направи устата, че притежава дори наполовина?
Как тогава Вие, който съм подразбрала, че сте бил счетоводител по ценз, ще се напъвате да противоречите на негови твърдения в областта на технологиите?
Ето затова казах, че Вие или косвено казвате, че Жоро е лъжец, или сте обикновен лицемер! :)
цитирай
4. vaquero - До 1. apostapostoloff
13.09.2018 10:40
Постолье,
Звездите са те разлюбили, защото от известно време ти дават все лъжливи прогнози.
цитирай
5. vaquero - До 2. cortana
13.09.2018 10:50
Градският винаги може да ме репликира, ако в момента не е в състояние. Многословието ти не казва нищо. Искането ми беше да получа сайта, откъдето е плагиатствана снимката, а не други глупави сайтове на руски глупаци. В адресите, които ми се дадоха съм търсил снимката, която е плагиатствана и нищо друго. И най-важното, никъде не наричам Градския "лъжец", защото името му не се споменава в постинга. Това ти го казваш. Ако ти го припознаваш за психодесен е друга работа.
цитирай
6. vaquero - До 3. cortana
13.09.2018 11:02
Уважавам Градския и не се съмнявам в неговите комплексни способности. Затова съм убеден, че ще отговори в спора достойно. Никога и тук също не съм го нападал персонално. Ние водим спора на политическо и идеологически ниво като интелигентни хора. Затова се и срещнахме, защото се уважаваме.
цитирай
7. cortana - :)
13.09.2018 11:21
vaquero написа:
1. Градският винаги може да ме репликира, ако в момента не е в състояние.
2. Многословието ти не казва нищо.
3. Искането ми беше да получа сайта, откъдето е плагиатствана снимката, а не други глупави сайтове на руски глупаци. В адресите, които ми се дадоха съм търсил снимката, която е плагиатствана и нищо друго.
4. И най-важното, никъде не наричам Градския "лъжец", защото името му не се споменава в постинга. Това ти го казваш.
5. Ако ти го припознаваш за психодесен е друга работа.
По 1: 'Да стигнеш пръв означава да тръгнеш навреме'. Това да Ви говори нещо, Жоров градски?
По 2: Напротив, многословието ми ПОВТОРИ всичко, което Ж ВЕЧЕ ВИ БЕШЕ КАЗАЛ, но Вие нямате капацитета да съзрете еднозначно, а искате някой да Ви го изплюе сдъвкано. :):)
По 3: И сте го получил! Още в самия постинг СТЕ ПОЛУЧИЛ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО! Питанията Ви само разкриват това, което вече казах, а именно, че сте технически неграмотен и задавате паразитни въпроси. :)
По 4: Отново пропускате важни детайли като в случая употребената от мен думичка 'косвено'. Казах, че е така и с думичките 'кампания' и 'имплементирам', но отново капацитетът Ви не достига нивата какво Ви се говори. :)
По 5: Явно 'ирония' е думичка, която припознавате само когато Ви е угодно. :)

vaquero написа:
1. Уважавам Градския и не се съмнявам в неговите комплексни способности.
2. Затова съм убеден, че ще отговори в спора достойно.
3. Никога и тук също не съм го нападал персонално.
4. Ние водим спора на политическо и идеологически ниво като интелигентни хора.
5. Затова се и срещнахме, защото се уважаваме.
По 1: Интересен начин да не се съмнявате, след като казвате, че не Ви е предоставена конкретика, КОЯТО ВИ Е ДАДЕНА ПОНАЧАЛО, но казахме, че Вие нямате капацитета да я видите.
По 2: Аз пък съм почти сигурна, че няма да го направи. :) Защо ли? Ами защото вече го е направил повече от красноречиво и не мисля, че ще си губи времето да ОБРАЗОВА закостенели мозъци, които не напрягат поне малко сивото си вещество да направят нещо самостоятелно.
По 3: Ами нали този постинг е именно оспорване на негово твърдение. Как тогава да не е персонална 'нападка'? Да не говорим, че не отделяте внимание както казах на детайлите и повтарям думата 'косвено', която използвам по този повод.
По 4: Интелектът има различни измерения. Именно затова аз подчертах, че Вие на ниво интелект в технологичната сфера сте нула спрямо Ж, а напъвате да спорите с него. Нормалните хора, които твърдят, че уважават насрещния. Тоест, оценяват неговата душевност. И които казват, че признават неговите познания. Тоест, не се съмняват и в тях. Тези хора приемат думите на насрещния в такива случаи, а не започват неистова борба, от която още повече стават за смях с незнанието си подчертавам отново В ТЕХНОЛОГИЧНАТА СФЕРА. А спорът е именно на ниво технологии. И спори счетоводител при това пенсионер, с технологик и то с поглед на високо ниво. Смешно, не мислите ли?
По 5: Човек се среща с друг само когато се уважават, така ли е според Вас? Та нима искате да кажете, че Ж уважава Кофичко, че му ходи на крака до Русе чак? Излиза, че него го уважава поне 10 пъти повече, защото среща с Вас като време отнема 2 часа, а среща с него, ден. :):):))
цитирай
8. cortana - И сега се върнах понеже забравих. :):)))))
13.09.2018 11:49
Значи за Вас е по-важно да защитите една чужда държава, косвено говорейки, че Ваши сънародници и то такива, за които твърдите, че уважавате, лъжат, така ли?
Интересен мироглед и стойностни занимания! :):))
цитирай
9. kvg55 - До 7. cortana
13.09.2018 12:07
Разнищваш ме по точки, но не си убедителна. В постинга на градския нямаше адрес на сайт. Ако е бил скрит и техническата ми възможност не позволява да го открия, Градският знае това и не би се гъбаркал с мен.
цитирай
10. kvg55 - До 8. cortana
13.09.2018 12:09
За мен Руската федерация не е чужда страна, а близка страна.
А на теб ФАЩ какви са ти?
цитирай
11. mt46 - Спорите
13.09.2018 12:27
като футболни запалянковци...
цитирай
12. cortana - :):):)))))) Наистина се излагате, Жоров градски! :)
13.09.2018 12:33
kvg55 написа:
1. Разнищваш ме по точки, но не си убедителна.
2. В постинга на градския нямаше адрес на сайт. Ако е бил скрит и техническата ми възможност не позволява да го открия, Градският знае това и не би се гъбаркал с мен.
По 1: Не съм за тези, които не могат да мислят, а се ръководят от тесногръдите си закостенели виждания. :)
По 2:
Като коментар 1ви под въпросния постинг starforlife написа:
Постингът можех да го озаглавя например "API сървърът на Kubernetes"... Или пък "Защо ме дърпаш за езика, Градски?"
Или пък: "Кой казва, че постингите не могат да се озвучават с "невидима" музика както някога?"

Но реших да се доизебавам с Градския напълно и да имитирам неговото заглавие. ха ха ха
Разликата м/у него и мен (неговият и моят постинги) обаче е, че той просто подхвърля нещо (което конкретикоебаващо репликирам още в коментара си при него), докато аз (както винаги) говоря от позицията на фатктите и възможността нещата да ги докажа необоримо-фактологически.



И пак да повторя моя коментар 18ти от там:
vaquero написа:
......
Дай линк от къде си снел снимката. Дали не е от руски сайт?
......
Освен това известно е, че умееш да манипулираш снимки.

В постинга Жоро написа:
С набързо надрасканото дотук, Градски, искам да кажа, че когато една цяла психо-лява Русия използва снимка, която аз имплементирам директно от мерзък амерковски сайт.....
Да подчертая за 'глупавите' :):) 'снимка, която аз имплементирам директно от мерзък амерковски сайт'!!
'снимка, която аз имплементирам директно от мерзък амерковски сайт'
'имплементирам директно от мерзък амерковски сайт'
'имплементирам директно'
'имплементирам'
:):):)))
Сега разбирате ли, Жоров градски, защо е идиотски въпросът Ви и Жоро се ебава с Вас, наричайки Ви 'идиот' и 'глупак'? :):)
Това е все едно той..... да Ви вози в 'жипката' си, а Вие да питате кога ще го направи. :):)


И за пореден път да повторя:
'снимка, която аз имплементирам директно от мерзък амерковски сайт'!!
'снимка, която аз имплементирам директно от мерзък амерковски сайт'
'имплементирам директно от мерзък амерковски сайт'
'имплементирам директно'
'имплементирам'

И още веднъж, защото явно поне в Гугъл не сте проверили какво означава думата:
СНИМКА, КОЯТО ЖОРОВ ГРАДСКИ, ТОЙ, ГРЕДСКИЯТ ВИ, И М П Л Е М Е Н Т И Р А ДИРЕКТНО ОТ АМЕРИКАНСКИ САЙТ!!!!!!!!!!!!!!
Ама Вие наистина сте пълен левак на тема технологии!!!!
ЗАЩО ТОГАВА СПОРИТЕ С ПРОФЕСИОНАЛИСТИ?
тук включвам и себе си :):):)))))))
цитирай
13. cortana - :)
13.09.2018 12:38
kvg55 написа:
1. За мен Руската федерация не е чужда страна, а близка страна.
2. А на теб ФАЩ какви са ти?
По 1: ОК, но не искайте хората да се съгласяват с лъжите и измамите на тази близка за Вас страна. Не всеки е съгасен да го правят на глупак.
По 2: Като изключим, че е смешно да пишете ФАЩ, а не САЩ, работодател ми се янвява, защо?
Сега ще кажете, че пиша поръчково ли? :):):)))
Да не говорим, че аз не защитавам 'ФАЩ', а ПРИЯТЕЛ!!!
За Вас тази дума означава ли нещо или е по-важно да защитавате една ЧУЖДА страна, от която поне скоро нищо хубаво не сме видяли, напротив!
цитирай
14. kvg55 - До 11. mt46
13.09.2018 12:49
Досущ.
цитирай
15. kvg55 - До 12. cortana
13.09.2018 12:57
Защо не ми показахте как се "имплементира" та и аз да бях имплементирал въпросната снимка, а? Но пазите знанията само за себе си.
цитирай
16. kvg55 - До 13. cortana
13.09.2018 12:59
Питай Градския дали с него сме стигнали до степента "Приятелство".
цитирай
17. cortana - :):)
13.09.2018 13:11
kvg55 написа:
1. Защо не ми показахте как се "имплементира" та и аз да бях имплементирал въпросната снимка, а?
2. Но пазите знанията само за себе си.
По 1: Ами като изключим факта, че Ж го е правил поне 10 пъти през годините, последно го е направил на 30ти юли 2016та година. Но Вие улисан явно да четете неполезни Ви с нищо руски лъжи, пропускате да четете такива неща, които биха Ви били от реална полза. Пък после, ние не сме Ви били показвали.
По 2: Точно заради такива идиотски изказвания, Ж вече не налива с фунията наготово и на всички. И казвате, че имате уважение на този човек? И в същото време нерелевантно го 'обвинявате', че пази знанията си?
В такива случаи Жоро казва 'Не знаеш от къде се яде и откъде се с...ре'
цитирай
18. cortana - Определено абсолютно НЕ сте стигнали и поне според мен ЕДВА ЛИ ЩЕ СТИГНЕТЕ!
13.09.2018 13:15
kvg55 написа:
Питай Градския дали с него сме стигнали до степента "Приятелство".
Щом за Вас е по-важно да защитавате измамите на една чужда държава, а не да се вслушате в професионализма на приятел.
И казвате, че не обвинявате Ж в лъжа?
При положение, че той Ви цитира там, че изделието е американско?
При положение, че Ви цитира код, който е писал за него?
При положение, че Ви цитира производители на чипове от платката на снимката дори?
Ама Вие наистина сте пълен лицемер!!!!!

ПП 1: Питайте си го Вие, защо аз да го питам? Аз просто съм според мен една от най-близките му и добри приятелки, която почти не минава ден да не се чуе по един или друг начин с него. :)
А Вие? :):)))

ПП 2: Логотипът е приет и утвърден в средата на 2015та година. Това за протокола, за да няма мърдане :):), по идиотизма, че до годината на 'руските' снимки не сте стигнали, а няма да повярвате на нас, професионалистите :):)))), че е края на 2017та. :)
НАПУСКАМ 'ДИСКУСИЯТА'!
'победена' :):):))))))
:):)))
цитирай
19. kvg55 - До 17. cortana
13.09.2018 13:24
2016 година не съм го познавал. Така че няма какво да ме обвиняваш. На Градския вярвам, но защо трябва да вярвам на фащският сайт. Или като е хамерикански не подлежи на съмнение. В сайта се съмнявам, не в Градския. И това е показано в постингът ми.
цитирай
20. kvg55 - До 18. cortana
13.09.2018 13:33
"Ама Вие наистина сте пълен лицимер!!!!!" - Раздаваш квалификации като партиен секретар! Виждам че искаш да ни скараш с Градския.
цитирай
21. cortana - ПОСЛЕДНО, ЧЕ ДА ИМА ВСЕ ПАК НЯКАКВА ПОЛЗА ОТ ТАЗИ 'ДИСКУСИЯ'!
13.09.2018 13:36
kvg55 написа:
1. 2016 година не съм го познавал.
2. Така че няма какво да ме обвиняваш.
3. На Градския вярвам, но защо трябва да вярвам на фащският сайт. Или като е хамерикански не подлежи на съмнение.
4. В сайта се съмнявам, не в Градския. И това е показано в постингът ми.
По 1: Това не пречи да позачетете постингите му, нали така?
Или отново някой трябва да Ви го поднесе на тепсия?
Ами ето: http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2016/07/30/vinagi-raboteshto-copy-paste-metodyt-drag-and-drop.1467792 но не питайте как това кореспондира с набиваната Ви думичка 'имплементирам'. :):):)))
По 2: Аз не обвинявам. Само излагам факти. :) Обвинявате точно Вие. Например, че САЩ са копирали, а не Русия, което е смешно, защото технологии на САЩ по цял свят. За стандарти да не говорим. А руски такива, ни къ де!
По 3: Е как ще вярвате, когато той Ви казва чие е изделието, а Вие.....? Как ще вярвате? Или се съмнявате в професионализма му? Та Вие дори не го питахте кога е писал кода за изделието, че за себе си да проверите откога той има правото да говори в първо лице! Защо ли? Защото за Вас истината не е важна, след като противоречи на убежденията Ви! За Вас е важно да се наложите на всяка цена, неприемайки чуждо и то професионално мнение. И то в сфера, в която сте абсолютен лаик! НА ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ МУ СЕ КАЗВА ГРОЗНО!
По 4: Вече го засегнах: така Вие се съмнявате в способностите на градския Ви. Тоест, опираме до думите ми за лицемерието. :)

НИЩО ПОДОБНО НЕ Е ПОКАЗАНО В ПОСТИНГА ВИ!
ПОКАЗАНО Е САМО НЕВЕЖЕСТВОТО ВИ В ОБЛАСТТА!
И СПОРЪТ ВИ С ЖОРО И ДЖАМБИ, КОЯТО СЪЩО НЕ ГО ПОЗНАВА ОТ МНОГО ГОДИНИ, НО ОТ ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА НАУЧИ МНОГО НЕЩА И ОЩЕ ТОГАВА ДА ВИ ЗАТАПИ! УСТАТА ВИ ОБАЧЕ СЕ НЕ ЗАТВАРЯ, А БЪЛВА НОВИ И НОВИ ГЛУПОСТИ!!! :):):)))
цитирай
22. kvg55 - До 21. cortana
13.09.2018 14:47
Прочетох постинга на Градския, но изглежда ти не си го чела, защото става въпрос за публикуване на постинг, която процедура знам лично от него.
Ако нещо не съм разбрал съвсем от това, което е написал градския, неразбирането не ме прави лицемер, каквато квалификация ми лепиш като партиен секретар, както казах вече.
Джамби не го познавам.
цитирай
23. cortana - Ох, Жоров градски.... Защо ме дърпате за езика, Жоров градски? :):):)))))
13.09.2018 15:22
kvg55 написа:
Джамби не го познавам.
В такива случаи Ж би Ви казал 'Детайлите са важно нещо' и определят четящия дали е посредствен или не. :)
В случая не е толкова трудно ВНИМАТЕЛНО четейки, да се достигне до извода, че думичката 'която' определя Джамби като представителка на женски пол. :) Но явно вниманието не е черта на подценяващите събеседника отсреща. :):))

kvg55 написа:
Прочетох постинга на Градския, но изглежда ти не си го чела, защото става въпрос за публикуване на постинг, която процедура знам лично от него.
Пълни глупости! Да четеш не означава да разбираш. Нали точно за това спорим: че Вие имате ограничен технологичен ресурс и могат да Ви водят за носа. Говоря да Ви водят руските пропагандни измами. :):)

kvg55 написа:
Ако нещо не съм разбрал съвсем от това, което е написал градския, неразбирането не ме прави лицемер, каквато квалификация ми лепиш като партиен секретар, както казах вече.
Определено нищо не сте разбрал! :):)
Което потвърждава мнението ми, че сте лаик и прави глупава идеята Ж да Ви обяснява нещо. :)
цитирай
24. kvg55 - До 23. cortana
13.09.2018 16:29
Ако ще говорим за пропаганда, но лъжите, измамите, лицемерието и наглостта на ФАЩ са ненадминати.
цитирай
25. starforlife - ха ха ха
13.09.2018 19:50
Градски, с Жена и то умна - в спор не влизай.
ха ха ха
vaquero написа:
Уважавам Градския и не се съмнявам в неговите комплексни способности. Затова съм убеден, че ще отговори в спора достойно.
Че не го ли направих още тогава бре, Градски?
Защо мислиш, че в момента ще репликирам различно?
Напротив, най-много да ти покажа още глупости, с които (заслепените русофили) не си давате сметка, че ставате за смях.
ОК, набързо ще го направя.
цитирай
26. vencivaleri1951 - Каубой,
13.09.2018 21:21
Разочароваш ме! С Жорко и никовете му с беемвета не се спори. Те априори са умни защото са произведени от градския ти създател. Американци, японци и прочие се мъчат в/у искуствения интелект, градският ти вече е създал такива тролчета . Купил им е скъпи лаптопи, качил ги е в лимузини и както виждаш още малко ще почнат и да те псуват. Тоест вършат мръсната работа на Създателя. Преди той сквернословеше и обиждаше, днес си стои пичът на Олимп или Вихрен пишейки поезия, а Кортана ти вика неграмотник и лицемер. Да те успокоя-не си сам. Неграмотен ще бъдеш и неграмотен ще бъда, докато не признаем, че достойни за уважение са гамените в междудържавните отношения, че са достойни неблагодарниците, че са достойни бездуховните индивиди. Впрочем аз за пръв път срещам човек/па макар и Създател/ който представяйки се и за човек на изкуството/жална му майка на изкуството/ нарича Русия изостанала страна-тя е един от локомотивите в световните култура, изкуство, наука. И това го казва човек/макар и Създател/ в чието родно място вече няма и кино. Извинявай каубой, но това е жестоката истина. Две трети дори от областните градове са без действащ киносалон. И ние ще говорим , че е изостанала страна , чиито творци гастролират по големите световни сцени, чиито творби съхранява всяка уважаваща се библиотека и се изучават във всеки престижен университет. И не само това-зали носят имената на тези изостанали хорица. От технологии не разбирам, но виждаме как всяка година руснаците продават все повече и повече оръжейни системи, дори измествайки янките тук таме. Това изостанала страна не може да го прави. Изостанала страна не може да продава , на безспорно най-развитата държава двигатели за ракетите им, не разкарва като таксиметрова служба янгите защото техните "хвърчила" често правят бум. Ние които не можем шосе като хората да направим казваме на тази страна изостанала. През лятото правиха "Тверская" 14 километра, по четри ленти от всяка страна -на третия, четвъртия ден улицата беше пусната за движението. Видяхме спортна инфраструктура за Олимпиадата и Световното първенство, каквато малко страни имат-руснаците я направиха за 5 години
Кримският мост е уникално съоръжение, ГАЗПРОМ направи страхотен пробив и със Син поток, Турски поток , Северен едно, правят Северен две, правят "Източна сила " с Китай, ще подпишат мирен договор с японците и там ще закарат тръба. Да припомня ли , че през това време пропадна НАБУКО, че пропадна катарския газопровод където движеха янките нещата. Сега заплашват със санкции , ако не им секупуват въглеводородите, защото се набутаха със шстовите сондажи, от които петрол и газ излизат със себестойност по висока от 50% Това обаче не е важно, Жорко от града където вече няма кино нарича Русия изостанала .
Интересно този човек, а и никовете му защо харесват децата си-защото са умни, защото са красиви, защото правят пари ....!? А ако бяха грозни, ако бяха аутисти, или с двигателен дефект-вероятно щяха да се откажат от тях ли? На мен, предполагам и на теб Русия не ти харесва заради достиженията , а заради хората, заради преживяванията които сме имали общо с тях. Заради великолепните им поети и писатели, заради блестящите им музиканти-композитори и изпълнители, заради брилянтните им артисти и драматурзи...
И на Бродуей, и Кралския театър създават артисти ползвайки методиките и практиките на изостаналия Станиславски. Какво значение има всичко това след като не са измислили дамските превръзки?
цитирай
27. kvg55 - До 25. starforlife
14.09.2018 05:58
Здраво!
Радвам се, че се появи. Обикновено с дамите се съгласявам от първия път, но Кортанка е интелектуално предизвикателство. Съгласен съм частично с нея - че съм неграмотник. За лицемерието не съм съгласен.
цитирай
28. kvg55 - До 26. vencivaleri1951
14.09.2018 06:24
Кортанка е интелектуално предизвикателство, затова споря с нея. А с Градския винаги съм готов да споря - това поддържа връзката ни. Все пак по-добре да спорим, отколкото да се ругаем. Културата и технократството винаги са били в противоречие.
цитирай
29. zaw12929 - Хубавичко спорите- присъединявам ...
14.09.2018 12:32
Хубавичко спорите- присъединявам се изцяло към позицията на автора "Мъката на припозналите се за психодесни" и с мен не спорете. Достатъчно! Уважавам мнението на всеки от Вас, макар модата в ЕС е обратната- примера е Унгария- Орбан нямал право на мнение
Ако някой знае, българските евродепутати подкрепиха ли Орбан- моля напишете го, защото в известна степен става дума за демократичност- уважение уж на другомислещите!
цитирай
30. vaquero - До 29. zaw12929
14.09.2018 15:48
За българските евродепутати не знам, но "Атака" и "Воля" настояват правителството да се изкаже в подкрепа на Орбан.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vaquero
Категория: Забавление
Прочетен: 1165600
Постинги: 270
Коментари: 6279
Гласове: 11458
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031