Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2020 10:45 - Тръмп иска милиарди повече в финансирането на данъкоплатците за 5G внедряване
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.07.2020 10:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Тръмп иска милиарди повече в финансирането на данъкоплатците за 5G внедряване

22.06.2020 г. / От Итън Хъф / Коментари  
            image

В опит да върви икономиката, без да се налага да връща данъчните долари на американците директно към тях под формата на повече стимулиращи проверки, според съобщенията администрацията на Тръмп събира предложение за инфраструктура в размер на 1 трилион долара, което включва милиарди долари, разпределени за пускането на 5G ,

Въпреки че този мащабен икономически удар ще се съсредоточи до голяма степен върху пътища и мостове, много от които са в тежка форма, трети свят, 5G безжична инфраструктура и селски широколентов достъп също са основен компонент, според хората, запознати с плана.

Години наред Тръмп обещаваше да стартира инфраструктура, въпреки че досега той нямаше какво да покаже. Но сега това най-накрая може да стане реалност благодарение на широката обществена подкрепа.

Частта от 5G от плана на Тръмп има много критици на съответната технология, че президентът не обръща внимание на рисковете за здравето му. Единственият му фокус изглежда е да бъде в крак с останалия свят и да гарантира, че доларите продължават да текат.

Докладите сочат, че една доста голяма част от инфраструктурния план на Тръмп от 1 трилион долара може да стигне до технологични компании като Ciena, CommScope, Ericsson и Nokia, които изграждат продукти за 5G технология.

Също така вероятно ще има увеличение на разходите от водещите национални безжични компании, които ще могат да внедрят нови 5G устройства, които работят в новите 5G мрежи.

Грижи ли се Тръмп за здравето на американците?

Постоянният акцент на Тръмп върху икономиката може да е полезен за джобните книги на американците, но дали това ще бъде полезно за тяхното здраве? Рисковете, свързани с експозицията на 5G, са добре документирани и въпреки това Тръмп категорично не е успял да се справи с никой от тях, докато се стреми да разшири 5G покритието.

Както може би си спомняте, Министерството на правосъдието на Тръмп даде благословията си за дълго предложеното сливане между Sprint и T-Mobile, което ще намали основната линия на американските безжични компании до само три.

Обединяването на Sprint и T-Mobile заедно ще доведе до нов водещ безжичен превозвач, най-големият в страната, изострящ антитръстовите проблеми. И когато добавите Dish в микса, който е натоварен със задачата да изгради 5G мрежата за този нов мега-носител, ситуацията е още по-тежка от гледна точка на конкуренцията.

Друг проблем е, че повечето съществуващи патенти на 5G са собственост на Huawei, китайската фирма, която администрацията на Тръмп обеща да премахне от веригата за безжични доставки поради свързаните с това рискове за сигурността.

Така че, ние имаме рискове за сигурността, монополни рискове и рискове за здравето, за които да се тревожим с предложения план на Тръмп да скочи Америка. Поправянето на пътища и мостове е от съществено значение, за което повечето биха се съгласили идва с малко противоречия, освен от гледна точка, че може би федералното правителство не трябва да е това, което прави поправката. Но компонентът 5G е съвсем различна история.

„Откакто той встъпи в длъжност, президентът Тръмп се отнася сериозно към двупартиен инфраструктурен пакет, който възстановява разрушените ни пътища и мостове, инвестира в бъдещи индустрии и насърчава постигането на ефективност“, заяви в изявление говорителят на Белия дом Джуд Дир.

Остава въпросът: Кой ще плати за всичко това? Много американци вече не работят, а икономиката е в затруднения. Предполага се, че Тръмп каза на депутатите по време на среща на затворени врати през 2018 г., че ще подкрепи 25-процентно увеличение на федералните данъци за газ, макар че това никога не се е случвало, нито Тръмп някога да публикува публично с него.

Президентът на Федералния резерв на Сан Франциско Мери К. Дали предложи повече разходи за обществени услуги за инфраструктура, като заяви, че „сега е особено подходящо време да поемете този вид дълг“.

За повече свързани новини за опасностите от 5G технологията, не забравяйте да проверите 5Galert.news .

Източници за тази статия включват:

MSN.com

Finance.Yahoo.com

NaturalNews.com

AlJazeera.com


DOJ току-що одобри мащабна сделка за сливане, в която Sprint, T-Mobile и Dish ще разгърнат общонационална 5G мрежа, за да изложат почти ВСЕКИ, живеещ във всеки град в САЩ, на вредни лъчения

Вторник, 06 август 2019 г. от: Итън Хъф

image  

( Естествени новини ) За да ускори внедряването на 5G контролната мрежа на Новия световен ред, Министерството на правосъдието (DOJ) наскоро даде зелена светлина за Sprint и T-Mobile, за да се слеят най-накрая, което ще създаде най-големия безжичен оператор в Съединените щати.

Слагайки край на антитръстовата битка, продължила повече от година, DOJ се съгласи да разреши сливането, при условие че новата хибридна корпорация Sprint / T-Mobile продава „множество активи“ на сателитната компания Dish, което според докладите ще бъде необходими за изграждането на 5G мрежа за новия безжичен оператор като част от сделката.

В очите на DOJ, изискването от Dish да изгради 5G мрежа по някакъв начин елиминира всички антитръстови опасения, които хората биха могли да са имали, въпреки че компанията седи на ценен спектър от няколко години, както Sprint, така и T-Mobile искат отчаяно.

В допълнение към закупуването на портфолио от спектър, на който Sprint също седи, Dish ще получи достъп до предплатения бизнес на Sprint, както и до цялата мрежа на T-Mobile за следващите седем години.

„С това сливане и съпътстващите продажби ние значително разширяваме продукцията, като гарантираме, че големи количества неизползван или неизползван понастоящем спектър се предоставят на американските потребители под формата на висококачествени 5G мрежи“, призна Макан Делрахим, началник на антитръстовия план на DOJ.

За подобни новини за фашисткия корупцията на американското правителство и неговото тайно споразумение с Big Wireless, не забравяйте да проверите Corruption.news и Fascism.news .

 

Президентът Тръмп изглежда развълнуван, тъй като иска 5G, „и дори 6G“, инсталирани в САЩ „възможно най-скоро“

Не всички са доволни от решението на DOJ, включително генералните адвокати на няколко държави, които наскоро заведоха собствени антитръстови дела, целящи да блокират сливането на 26 милиарда долара. Поне пет други държави обаче изразиха подкрепа за решението на DOJ.

В крайна сметка сделката ще спаси Спринт от фалит. Но също така ще улесни цялостното 5G превземане на Америка, като гарантира, че всеки квартал в страната ще бъде изобилстван от разрушаващи здравето 5G „малки клетки“ кули .

След като всичко е казано и направено, се очаква този нов мега-превозвач да има около 120 милиона клиенти, което го прави най-новият, най-големият безжичен оператор в страната, което ще помогне да се улесни възможно най-бързото внедряване на 5G в тези 50 бивши безплатни, вече не обединени държави.

Най-вероятно президентът Тръмп ще бъде развълнуван, тъй като той заяви по-рано тази година , че е развълнуван да види 5G, „и дори 6G“, инсталирани в цялата страна „възможно най-скоро“.

„Американските компании трябва да засилят усилията си или да останат назад“, казва Тръмп. „Няма причина да изоставаме в нещо, което е толкова очевидно бъдещето.“

За повече свързани новини, не забравяйте да проверите Trump.news .

5G ще унищожи мозъка на децата, финализирайки създаването на абсолютна идиокрация

Това, което да не остане „оставено след себе си“, ще направи на американските деца, обаче, ще бъде безпрецедентно. Както предупреждава детската здравна защита (ДЗП) , т. Нар. Безжична технология от пето поколение ще подложи всички „на безпрецедентни форми и количества… задължителна радиация“, която никога не е била правилно проучена за нейното въздействие или безопасност върху здравето.

„Имайки предвид, че младите хора (с по-малката си телесна маса и развиващи се мозъци) са особено уязвими от радиация, екологичният здравен тръст нарече 5G„ следващият голям неизвестен експеримент върху нашите деца “и цялото човешко население“, обяснява още групата ,

Множеството симптоми на експозиция на 5G включват всичко - от постоянно главоболие и грипоподобни симптоми до хронична болка и „кратки, пробождащи болки по тялото“.

Изследвания, проведени извън САЩ, където специалните интереси притежават по-малко сила, вече са доказали, че 5G радиацията ще бъде пагубна за човешкото здраве, особено при деца, които са по-податливи на отрицателните въздействия на експозицията на ЕМП в микровълновия диапазон, който е диапазонът, който е се използва за 5G.

Но изглежда, че президентът Тръмп, нито който и да е друг политик, не се интересуват от нито една йота за нещо от това, докато те втурват страната с глава в дистопично 5G бъдеще, без съгласието на обществеността. Колко десетки милиона хора ще страдат в резултат, остава да видим, но се случва дали ни харесва или не.

„5G ще увеличи значително излагането на радиочестотни електромагнитни полета (RF-EMF) над 2G, 3G, 4G, Wi-Fi и т.н. за вече съществуващи телекомуникации“, пише в апелативно писмо, подписано от 244 лекари, учени и изследователи от цял ​​свят за опасностите от 5G. „Доказано е, че RF-EMF е вреден за хората и околната среда.“

Не забравяйте да разгледате филма 5G Апокалипсис: Събитието на изчезване, за да научите повече за това как 5G всъщност е оръжейна технология, предназначена да пороби човечеството, и да постави всички хора под контрола на роботите с изкуствен интелект (AI).

Можете също така да научите повече за опасностите от 5G на 5GAlert.com .

Източници за тази статия включват:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

TheHill.com

NaturalNews.com

5GAppeal.eu

NaturalNews.com




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743186
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031