Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2020 07:40 - Доказателство за използването на Обогатена реалност на МКС - Плоската Земя - СТАМАТ
Автор: stamat2015 Категория: Технологии   
Прочетен: 2604 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.01.2020 13:35


Приложеният клип доказва Космическата измама и фактът, че Международната Космическа станция е само една измислица, плод на най-съвременните технологии за видео-обработка.  Чрез използването на Обогатена реалност Космическите агенции, собственост на Илюминатите ни заблуждават, че действително съществува измислената от тях Международна Космическа Станция!

Обяснението на дефектите във видео картината е следното: в камерата (или камерите), чийто видео канал се съдържа в един слой от Виртуалната реалност се появяват бъгове, неизправност или грешки при компресирането на видеото, които предизвикват проблеми в картината на този слой. Когато Астро-не-тата започват да махат с ръка за сбогом, камерата, която ги снима дефектира, дава грешки и изключва и затова техните образи, съдържащи се в един Виртуален слой, заедно с образите на отбелязаните с червени кръгове манипулирани предмети, се размиват и разпадат. Интересно е да отбележим, че пликът на лявата стена съвсем изчезва!

От друга страна, образът на цялата кабина до края на излъчването остава съвършено ясен и чист, без никакви дефекти, което означава, че видео слоят, съдържащ декора на псевдо-Космическата станция, остава перфектно синхронизиран. Следователно, възникналият проблем във видео изображението, недвусмислено доказва използването на Виртуална реалност, тъй като само видео потока от камерата, снимаща Астро-не-тата, и видео канала с отбелязаните обекти, съдържащи се в един и същи Виртуален слой, се нарушава и разпада, докато изображението на кабината-декор, съдържащо се в друг Виртуален слой, остава чисто и без дефекти. Трябва да отбележим, че когато образите се размиват и разпадат, зад актьорите-астронавти се показва синият екран за CGI, върху който са снимани.

Това видео триумфално разбива на пух и прах фантазията „Космическа станция“ и не са нужни повече никакви доказателства, че тя не съществува, а летящите насам-натам из нея уж Астронавти са, всъщност, просто актьори поставени във Виртуална реалност!

Оригиналното видео е от канала NASA Video : Space Station Crew Members Discuss Life in Space with the Media

 

Гледайте след 13:55 минута!


image





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stamat2015
Категория: Технологии
Прочетен: 280668
Постинги: 235
Коментари: 30
Гласове: 70