Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2020 20:37 - Убийствен доклад на OLAF сочи, че хунтата е завлякла Европа с 1,2 милиарда като обслужва посестрима комунистическа партия!
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 691 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.05.2020 20:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Убийствен доклад на OLAF сочи, че хунтата е завлякла Европа с 1,2 милиарда като обслужва посестрима комунистическа партия!

ТОВА НЯМА КАК ДА ЗАВЪРШИ ДОБРЕ

image


Разбиващ доклад на Европейската служба за борба с измамите (The European Anti-Fraud Office (OLAF) за 2020-а сочи, че през България е пропуснато китайско карго към Централна Европа за колосалните €600 млн., близо 1,2 милиарда лева от спестени мита за внесените стоки!

Скандалната новина сподели пред Lupa.bg високопоставен източник в Агенция „Митници”, изнервен от петното, което се лепва на цялата структура от действията на неколцина корумпирани.

„Докладът на ОЛАФ е толкова критичен, че ако бъде оповестен, че разтърси държавата из основи. Проверяващите са открили, че само последните две години през нашите граници е преминало китайско карго за 600 милиона евро, които са директна щета за бюджета на ЕС. Най-лошото е, че тези пари ще трябва да бъдат възстановени от всички нас”, констатира информаторът ни.

Разкритията на ОЛАФ рефлектираха по върховете на митниците - както първо Lupa.bg съобщи още през април, шефът на Териториална дирекция „Югозападна”, към която е и летище София – Марио Методиев, бе уволнен. Имаме и гореща новина - с поста си се е разделил и досегашният главен директор на главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване” (МРР), пое поста в специално измислената за него дирекция?

Георгиев направи светкавична кариера от обикновен полицай в Пловдив до разследващата наркотрафика и контрабандата дирекция благодарение на връзките си с шефката на правната комисия в парламента Менда Стоянова, обясни нашият източник.

„Как няма да пропуснем толкова китайски стоки към Европа, след като корупцията тук е на всички нива?! Ето ви пример от последните дни - началникът на една от регионалните митнически дирекции има навика за раздава на служителите допълнително материално стимулиране (ДМС) на всяко тримесечие. По това перо неговият заместник получил 1500 лева, но не си взел веднага парите, защото бил в отпуск. Когато се върнал, шефът му го извикал и му напомнил, че има да взима ДМС, но реално ще получи само половината от сумата, защото другата половина отива в партийната каса”, възмути се висшият чиновник в агенцията, управлявана от бившия главсек на МВР Георги Костов

Най-скандалното, според нашия информатор, е, че в митниците се говори как трима човека от върховете на Агенцията са си разделили над 100 милиона лева именно покрай каргото с пропуснатите 1,2 млрд. от мита през нашите граници.

„Ако искате да се поровите в мръсното бельо на контрабандата, проверете следната информация - 98,5% от износа на китайско карго за ЕС става през три митнически бюра - Илиянци, Кремиковци и Варна-Запад. Като журналисти попитайте и защо властта крие доклада на ОЛАФ, нека го оповести публично, за да видим защо България продължава да е проядена от корупция”, призова служителят на Агенция „Митници”.

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на ЛукавияЕдин от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Georg Georgiev:

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд„ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”Кметът на София Йорданка 15. Фандъкова –комунист („Очаквам кметицата на София Йорданка Фандъкова да възобнови членството си при нас до юли 2013 г. Както знаете, тя е била член на БКП и е от семейство на активни борци – антифашисти и антикапиталисти“, заяви преди време червеният общински съветник Тодор Кръстев от Пловдив)

Източник/ци: https://lupa.bg/

Четете още на: http://www.budnaera.com/2008-01/2008-02-



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740932
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031