Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05 07:01 - © Война на половете
Автор: vaquero Категория: Политика   
Прочетен: 596 Коментари: 96 Гласове:
11

Последна промяна: 07.05 07:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
07.05.2020г.


image

image

    
Андрей Фефелов : Война на половете или технология за унищожаване на човечеството.

Ако сривът на световната икономика причинен от пандемията от коронавируса ни освободи от идеологията на глобализма, "прогресивизма", "меншизма" и други мерзости, тогава нека бурята да духа по-силно! В противен случай тоталитарната идеология на съвременния Запад ще разруши самата основа на човешката цивилизация. Удари с огромна сила се нанасят върху обществото, семейството, индивида. Проведено от религиозни фанатици (от банковите къщи във Франкфурт на Майн), така нареченото "преформатиране на човечеството" наистина не оставя шанс на никого, то е несъвместимо със съществуването на човека като вид.
Замислената, обмислена и финансирана програма на радикалния феминизъм се превърна в западна официална идеология – тежък таран за унищожаване на традиционните отношения.
Това не са най-суровите, но много показателни твърдения на известни феминистки :

·        "Всеки секс, дори взаимен между брачни двойки, е акт на насилие на мъж срещу жена"
(Катрин Макинън)

·        "Да наречеш мъжа животно означава да го ласкаеш. Той е машина, ходещ вибратор"

(Валери Соланас)

·        "Броят на мъжете трябва да бъде намален и поддържан на 10% от общото население"
(Сали Герхард)

·        "За да  оцелее животът на тази планета, е необходимо да се дезинфекцира планетата. Мисля, че ще бъде в съответствие с целите на еволюцията – рязко намаляване на броя на мъжете"

(Мери Дейли)

·        "Мъжете, несправедливо обвинени в изнасилване, също да получат урок"
(Катрин Коминс)

·        "Смятам, че демонизирането, унижаването на мъжете в медиите е достоен и стимулиращ политически акт, който се състои в това, че потиснатата класа има право на класова омраза към своите потисници"

(Робин Морган)

·        "Днес технически е възможно да се зачене без помощта на мъже ... точно както е възможно да раждаме само момичета. Трябва незабавно да се заемем с това. Мъжът е грешка на природата ..."
(Валери Соланас)

·        "Искам да видя мъж, пребит на кървава каша, с пета забита в устата, както лимон в устата на прасе"

(Андреа Дворкин)

Лозунгът на радикалните феминистки "Всички мъже са изнасилвачи!" – оглушително гръмна преди три години, по време на кампанията MeToo ("Аз също ...") Тогава под този хаштаг в Интернет, стотици хиляди жени казаха, че са преживели изнасилване или друг тормоз.
Такъв е Новият световен ред без разкрасяване. Побързайте, той трябва да бъде отменен!
В петък, 8 ноември 2019 година, френският Le Parisien съобщи, че анонимна дама от френски произход е завела дело срещу режисьора и носител на Оскар – Роман Полански, за сексуално посегателство срещу нея, извършено през 1975 година! (News.bg). И десетки подобни случаи.
http://zavtra.ru/blogs/vojna_polov

image
Гласувай:
11
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bubetom - Феминизмът, като всяка крайност е една уродия,
07.05 08:40
макар че предполагам авторите на този сорт цитати са жертви на насилие, което пак връща в огледалото същото и така в порочен кръг.
Да, трябва все някъде да се спре, но вероятно когато става дума за краен ход на махалото в едната посока, е добре И да се помисли как да няма краен ход в диаметралната такава на първо място..

Стана ми интересно от къде идва, може ли повече подробности/ източници :
" Проведено от религиозни фанатици (от банковите къщи във Франкфурт на Майн), така нареченото "преформатиране на човечеството" ?

Хубав ден!
цитирай
2. catforlife - макар че предполагам авторите на ...
07.05 10:19
bubetom написа:
макар че предполагам авторите на този сорт цитати са жертви на насилие, което пак връща в огледалото същото и така в порочен кръг.
Да, трябва все някъде да се спре, но вероятно когато става дума за краен ход на махалото в едната посока, е добре И да се помисли как да няма краен ход в диаметралната такава на първо място..

Стана ми интересно от къде идва, може ли повече подробности/ източници :
" Проведено от религиозни фанатици (от банковите къщи във Франкфурт на Майн), така нареченото "преформатиране на човечеството" ?

Хубав ден!

Да ме прощаваш, феминизмът се бори за равноправие и няма как да е уродия. Тези от статията с цитатите са си психично болни....вижда се от самолет
цитирай
3. milady - бубето+коШката))..първом,се чете, а после..дебатира/умно..
07.05 10:52
тук,не е за фейсбучки,затова и се обаждам..често)
това е Форум за Наука, история, религия, политика...и така..
още тогава, те..апострофирах,за феминизма,но явно
не се усещащ,котке без мишки )

НЕ,ние не сме равни,точно това налагат и сега Илюм.хЕрвейската мафиот.клика
"Равенство, мир, братство"..да ти мяза..нещо на комунизъм ?
бягай,прочети и "Протоколите от Сион...." заеби тез бабонедЕлини шантавели))
имам и още забележки..после...
кака Джулия, без усмивки..
цитирай
4. vaquero - До 1. bubetom
07.05 11:08
Това са финансовите олигарси, които искат редуциране (преформатиране) на човечеството до "златния" милиард.
цитирай
5. vaquero - До 2. catforlife
07.05 11:10
Не мислиш ли, че има разлика между феминизъм и еманципация?
Феминизмът е радикална еманципация.
цитирай
6. vaquero - До 3. milady
07.05 11:14
Заговорът срещу човечеството е реален.
цитирай
7. catforlife - vaquero
07.05 11:50
Аз вярвам, че хората трябва да са равноправни (Равноправие или още равенство пред закона или правен егалитаризъм е принцип, според който всеки човек е субект на същия закон и никой индивид или група няма правни привилегии.) Феминист за мен е всеки човек, може и да е мъж, който вярва в това. Тази вяра е в икономически, политически и социален контекст. Еманципацията е освобождаване от състояние на зависимост. Цитатите не са на феминистки, а на радикални феминистки.... проповядващи радикален феминизъм. Криворазбрана еманципация. Нещо формулировките са загубили значението си...
цитирай
8. bubetom - Поправка,
07.05 12:40
за Краен/ Радикален феминизъм* да се разбира коментара ми.

И също така - равноправни не се разбира равни/ еднакви.
цитирай
9. get - Хайде да видим - как ФИНАНСОВИЯТ ...
07.05 13:04
Хайде да видим - как ФИНАНСОВИЯТ ОЛИГАРХАТ ... Хенд ту Хенд ... С МАРКСИСТИТЕ ЗАРАБОТИХА СРЕЩУ ТРАДИЦИОННО НАЛОЖИЛАТА СЕ ФОРМА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ - МЕЖДУ ПОЛОВЕТЕ - КАКВАТО Е СЕМЕЙСТВОТО, С ДВАМА Р-А-З-Н-О-П-О-Л-О-В-И РОДИТЕЛИ?

Това начева още през 1848 г. с издаването на така известния програмен-документ ОЗАГЛАВЕН:

"Manifest der Kommunistischen Partei" ... "The Communist Manifesto", "Манифест Коммунистической партии" ... и т.н. на италиански, френски, холски ... та и на Български дори?

2-ро - В същият се ГОВОРИ ЗА "ЖЕНАТА" - КАТО ЗА "ЕКСПЛОАТИРАНА" а за БРАКА - КАТО за "КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ФОРМА ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЖЕНАТА" ... За ад не съм голословен - Ето и цитати:
а)
"Унищожаване на семейството! Дори и най-радикалните се възмущават от това гнусно намерение на комунистите."
б)
"Буржоазното семейство, естествено, ще отпадне с отпадането на това негово допълнение, а двете заедно ще изчезнат с изчезването на капитала.
Или вие ни упреквате, че искаме да премахнем експлоатацията на децата от техните родители? Ние признаваме това престъпление."
в)
"Но вие, комунистите, искате да въведете общност на жените — крещи ни в хор цялата буржоазия.
Буржоата гледа на своята жена само като на оръдие за производство. ... Впрочем няма нищо по-смешно от високоморалния ужас на нашите буржоа по повод мнимата официална общност на жените на комунистите. Комунистите няма защо да въвеждат общност на жените, тя почти винаги е съществувала."
г)
"Буржоазният брак е в действителност общност на съпругите. Комунистите биха могли да бъдат упрекнати най-многото в това, че на мястото на лицемерно прикритата общност на жените искали да въведат официална, открита общност на жените."
д) ... и т.н. ВКЛЮЧВАЙКИ ЖЕНИТЕ - като ОНЕПРАВДАНИ, ОТ ЗАКРЕПОСТЯВАНЕТО ИМ, чрез по БУРЖОАЗНО-ретроградната БРАЧНА ИНСТИТУЦИЯ.

2-ро
Но това НЕ ОСТАНА САМО ... В СЛОВАТА НА ПРОГРАМНИТЕ ДОКУМЕНТИ ... а след ПОБЕДАТА НА ПЪРВАТА "ПРОЛЕТАРСКА РЕВОЛЮЦИЯ" в Русия - се изля и в своеобразна практика ... в "ПРОЛЕТАРСКИТЕ-(секс)-КОМУНИ" ЕДИН ПРЕДОБРАЗ на "ШВЕДСКИТЕ", за които ЛЪЖЕЙКИ НИ ВНУШАВАТ, че БИЛИ ПЪРВИТЕ В ТАЗИ МАРКСИСТКО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ТРАДИЦИЯ ... по ОСВОБОЖДАВАНЕ НА "ПРОЛЕТАРКИТЕ ОТ ОКОВИТЕ НА БУРЖОАЗНИЯ БРАК" ...?

... СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ - ПРИ ИНТЕРЕС ОТ ПУБЛИКАТА ... или ОПИТИ "ЗА ОПРОВЕРЖЕНИЕТО" МИ - като човек СЪЗНАТЕЛНО СКВЕРНЯЩ ... ПРАВОТАТА В ПРЕДНАЧЕРТАНОТО В МАРКСИЗМА-и-ЛИНИНИЗМА ?!

- Има ли желаещи ДА ДИСКУТИРАМЕ - ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕТО, на практиката а с това и ПО ТАКА "ПРОЛЕТАРСКО-ПРОСВЕТНАТА" ТЕМА ? :))) !
цитирай
10. vaquero - До 7. catforlife
07.05 13:43
Да, равни пред закона.
Винаги е имало противоречия, между половете също, които сега се изострят.
цитирай
11. vaquero - До 8. bubetom
07.05 13:45
Цитираните жени според мен са лесбийки.
цитирай
12. vaquero - До 9. get
07.05 13:56
Предлаганият от теб спор е схоластичен. Няма какво да се спори с теб.
Маркс и Енгелс никога не са говорили и писали за унищожаване на семейството въобще, а за унищожаване на буржоазното семейство.
Практиката на реалният социализъм го доказа.
"Еднобрачието е клетъчната форма на цивилизованото общество, по която можем да изучаваме природата на развиващите се в него противоположности и противоречия". - Фридрих Енгелс - "Произход на семейството, частната собственост и държавата".
цитирай
13. fun1001 - ..бубетоКотка,тъй като разбрах,че си по-малка/ опитай,да започнеш с това.)
07.05 13:58
...давала съм го тук.около 5х...
Науката за любовта от Джон Бейнс /Гет, знае..
защо, да преписваме тук...цял ден цитати един след друг )
ЛИЧНО,аз, ЧЕТА,това ,което поствам.ВИНАГИ./Юлия

https://www.academia/9926169/%D0%9D%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B0_%D0%BE%D1%82_%D0%94%D0%B6%D0%BE%D0%BD_%D0%91%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D1%81
цитирай
14. vaquero - До 13. fun1001
07.05 14:02
Каква наука? Любовта е изкуство!
цитирай
15. fun1001 - Кама Сутра, е изкуство ) инак, аз пиша предимно за Духовни уроци..
07.05 15:04
vaquero написа:
Каква наука? Любовта е изкуство!не,че не умея и Тантра @
хубава Тема, поздрав, красимире.
пак,ще я постна (тантра)..
цитирай
16. vaquero - До 15. fun1001
07.05 15:25
Много мислители, философи, писатели и поети са се изказали за любовта. Мисля че любовта трябва да се изживява, а не да се изучава. От друга страна обаче, знанието помага за по-дълбоко и пълноценно изживяване на любовта. И двете са взаимно свързани.
цитирай
17. catforlife - за Краен/ Радикален феминизъм* да ...
07.05 15:50
bubetom написа:
за Краен/ Радикален феминизъм* да се разбира коментара ми.

И също така - равноправни не се разбира равни/ еднакви.

Значи съм съгласна с теб!
цитирай
18. catforlife - . . . давала съм го тук. около 5х. . . ...
07.05 15:54
fun1001 написа:
...давала съм го тук.около 5х...
Науката за любовта от Джон Бейнс /Гет, знае..
защо, да преписваме тук...цял ден цитати един след друг )
ЛИЧНО,аз, ЧЕТА,това ,което поствам.ВИНАГИ./Юлия

https://www/9926169/%D0%9D%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B0_%D0%BE%D1%82_%D0%94%D0%B6%D0%BE%D0%BD_%D0%91%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D1%81

Благодаря! Имам сто неща за четене, но ще го видя :)
Виж бубетом може да го е чела ;)
цитирай
19. get - До 12. vaquero - Предложеният от ТЕБ ОТГОВОР е присъщо за комунист ДОГМАТИЧНО-КАЗУИСТИЧЕН - Защото?
07.05 16:48
vaquero написа:
Предлаганият от теб спор е схоластичен. Няма какво да се спори с теб.
Маркс и Енгелс никога не са говорили и писали за унищожаване на семейството въобще, а за унищожаване на буржоазното семейство.
...
"Еднобрачието е клетъчната форма на цивилизованото общество, по която можем да изучаваме природата на развиващите се в него противоположности и противоречия". - Фридрих Енгелс - "Произход на семейството, частната собственост и държавата".


- Според, ИЗИБИРАТЕЛНО ЦИТИРАНИЯ ОТ ТЕБ, ЕНГЕЛС: именно в "Произхода на семейството, частната собственост и държавата" - СЕ ПОТВЪРЖАВА ПРАВОТАТА В МОЯТА ТЕЗА? ... която е: КОМУНИСТИТЕ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ИДВАНЕТО СИ НА ВЛАСТ, ГОВОРЕЙКИ ЗА "БЕЗКЛАСОВО" ОБЩЕСтВО - ОТРИЧАТ БРАКА, като ИНСТИТУЦИЯ?!
- Защото според СМОТАНИТЕ ЕНГЕЛСОВИ ТЕОРИТИЗИРАНИЯ ... СЕВМЕЙСТВОТО Е ПРОДУКТ?? ... НА КЛАСОВОТО ОБЩЕСТВО!!?
- Когато СПОРЕД ПРОГНОЗИТЕ НА МАРКСИСТИТЕ - ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО СТАНЕ "БЕЗКЛАСОВО" - С ТОВА ЩЕ ОТПАДНЕ И НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ИНСТИТУТА "БРАК"?

- А след ПРЕВРАТА ОТ ОКТОМВРИ 1917 ... на ПРИМИТИВИТЕ-КОМУНИСТИ, ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ ИМ РАБОТИ Е ДА "ОТМЕНЯТ "БРАКА" - както "попщина и буржоазна отживелица" ... Въвеждайки ЧРЕЗ ВПИСВАНЕ В СЪДА ИЛИ СЪОТВЕТНИЯ СЪВЕТ - УЗАКОНЯВАНЕ СЪВМЕСТНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ МЕЖДУ "РАЗНОПОЛОВИ ПАРТНЬОРИ С ПРИСЪЩОТО ИМ ОБЩО ДОМАКИНСТВО"?!
- Оменят и НАКАЗАТЕЛНОТО ПРЕСЛЕДВАНЕ за ПОЛОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ... както е с ХОМОСЕКСУАЛИЗМА!
- Приемат ЗА НАПЪЛНО НОРМАЛНО ... ГРУПОВО(КОМУНАЛНО) СЕКСУАЛНО СЪЖИТЕЛСТВО! ... МЕЖДУ хомо ИЛИ хетеросексуални партниращи си КОЛЕКТИВИ!
- В резултат ИМАМЕ ДРАСТИЧНО НАРАСТВАНЕ НА БРОЯ ЗАРПАЗЕНИ С ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ ... и то именно в "СВОБОДНО-СЕКСУАЛНИТЕ", КОЛЕКТИВИ от НАЙ-ПЛАМЕННИТЕ "РЕВОЛЮЦИОНЕРИ"!
- Докато СТАЛИН НЕ ОБРЪЩА ПАЛАЧИНКИТА СЛОЖЕНА СЛЕД - КАТО ЛЕНИН ВЗЕМА ВЛАСТТА ... И отново не затяга нещата?!
ЗАЩОТО МУ ТЯБВАТ ВОЙНИЦИ а не лигавещи СЕ ХОМО - по същността си НЕГОДНИ ЗА БЪДЕЩАТА "СВЕТОВНА РЕВОЛЮЦИЯ" :))!

- Това което описвам Е ПРИСЪЩ ПРОЦЕС И ПОВЕДЕНИЕ - ЗА "РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ" - КАКТО ОТ "ИЗТОК" - ТАКА И ОТ "ЗАПАД" :))) ?!
Факти - кото ти поради МАРКСИСТКАТКА си изкушеност - ТЕНДЕЦИОЗНО и поради това ЕДНОСТРАНЧИВО ПРЕДСТАВЯШ !?

А ако СМЯТАШ, ЧЕ ПРОЛЕТАРИАТА И КОМИСАРИАТА - СЕ Е ДЕЛЯЛ на ИЗТОЧНИ и ЗАПАДНИ - С ОГЛЕД БЪДЕЩАТА "СВЕТОВНА РЕВОЛЮЦИЯ" ... ТО ТОГАВА КАПИТАЛНО САМОИЗМАМВАЩ СЕ - МАМИШ И НАС, ТВОИТЕ ЧИТАТЕЛИ !!!!!
цитирай
20. radostinalassa - Вярно е , че един от първите декрети на Ленин е този...
07.05 18:20
за премахването на затвора за мужеловството. Той е смятал педерастията за нещо нормално. Също и може би затова е мразел нормалното семейство. Но Сталин е поправил грешките му. Но днешният глобализъм е много по - ефективен в западна Европа и США.
цитирай
21. mt46 - http://epicenter.bg/article/Hr--Smolenov--Neoliberalizmat-se-sriva-i-opozoryava--virusat-izvadi-nayave-vredite-ot-tozi-eksperiment/215876/2/0?fbclid=IwAR1ykqXTF
07.05 21:39
"Христо Смоленов припомни, че /.../ папа Йоан Павел II е казвал: „Новият либерализъм ще се окаже по-опасен за човечеството дори от комунизма“.

Неолиберализмът е западният вариант на социализма... Да не забравяме, че Маркс е западняк, има немалко последователи и на Запад...
А феминизмът е следствие именно на либерализма...
цитирай
22. vaquero - До 19. get
07.05 22:31
В цитирания от теб указ от преди време се оказа, че не пише такива неща. Заменя се църковния брак с граждански брак. И така трябва да бъде.
И не ми говори глупости за Енгелс. Забележи как са подредени явленията в заглавието на произведението му. Така са възникнали хронологически и във времето. И вземи прочети поне един оригинален труд на класиците, вместо да четеш жълти буржоазни книжлета.
Ако можеше с един декрет да се промени моментално съзнанието на цяла една нация, то комунизмът веднага щеше да бъде установен и нямаше да има нужда от диктатура на пролетариата и преходен период.
До 1922 година бушува гражданската война, която не се води от педераси, според теб, и развратници.
Сталин поправил. С указ ли пак? Ленин говори за работа сред масите.
И въобще "споровете" с теб са губене на нреме.
цитирай
23. vaquero - До 20. radostinalassa
07.05 22:51
И ти си в плен на буржоазната пропаганда от същите жълти книжки. Като е мразел семейството, защо Ленин е имал семейство? Мъжеложството не е престъпление, така че не бива да се наказва юридически. Достатъчно е обществена нетърпимост към някои полови девиации. Други (педофилията) следва да са подсъдни. И ти една ли би посочила къде да се намери въпросният декрет.
цитирай
24. vaquero - До 21. mt46
07.05 22:52
Либерастията е умишлено буржоазно изопачаване на марксизма.
цитирай
25. get - До 22 + 24. vaquero - ВУЛГАРНО-ПРИМИТИВНОТО предаване на съдържанието В идеите на Енгелсовото ... ?
08.05 11:09
vaquero написа:
Либерастията е умишлено буржоазно изопачаване на марксизма.


... произведение:
"Произход на семейството, частната собственост и държавата" ме ИЗУМЯВАТ?
Което ме навежда на мисълта, ЧЕ, Вие "КРАВАРОВ"! - Сте БУРЖОАЗЕН ИЗОПАЧИТЕЛ НА МАРКСИЗМА - от което ЛИБЕРАСТ !?
- Защото ЕНГЕЛС - пише ТВЪРДЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА - от ТВЪРДЯНИТЕ ОТ ТЕБ ... За това:
А/ Кога възниква - и - Какви са причиниТЕ за ПОЯВАта НА СЕМЕЙСТВОТО?
Б/ Кога - тази форма на Полов и Икономически: **СЪЮЗ ** - НАРИЧАН<+>>>>!>>с-е-м-е-й-с-т-в-о<!!>> Сключван МЕЖДУ РАЗНОПОЛОВИ-ПАРТНЬОРИ ... с Цел да ...(?) - Му е съдено "ДА" преустанови съществуването си ! ... С което - ЩЕ ОТМРЕ на определен ИСТОРИЧЕСКИ ЕТАП ?!

- Хайде! - пожалуйста, плЕазЕ, моля - РЕПЕТЕ КОРЕМФРОА, ЕНГЕЛС ... И ако нещо НЕ ВИ Е ЯСНО И СЛЕД ВТОРИЯТ ваш, ЗАДЪЛБОЧЕН ПРОЧИТ (на същото/я)?!
- Очаквам КОМЕНТАРНИ ПИТАНИЯ ... към "НЕ-ЧЕЛИЯТ ГО", Аз?! :)))

- Ее-ех, счИтоводителЕ, счИтоводителЕ-е ... ти селските ... не-овце, а патки да пасеш не ставаш ... Камо ли за Г(р)аучо-Маркс(ист) :))) ? - за какъвто се представяш, пред неинформираната по въпроса - и ЧЕТЯЩА "бисерите ти на "марксист" ПУБЛИКА :))) ?!

Пост-Скриптум?
Отговарям и на ГНЕВНИТЕ (ТИ) ОБВИНЕНИЯ от КОМЕНТАР №22?
- И написаното от мен самият - по въпроса ОТМЯНА ПРЕСЛЕДВАНЕТО ЗА "МЪЖЕЛОЖСТВО" след идването на власт - от болшевиките - Първо?
- Не си го разбрал?
- Второ - неправилно цитираш/коментираш с оглед СЪДЪРЖАТЕЛНОТО МУ ЧАСТ ... с това докарващ МНОГО, до РАЗОБЛИЧАВАНИТЕ ОТ ТЕБ "либерасти" ... Ми ти самият - КАКЪВ СИ - ако НЕ И ПОДОБЕН НА ТЯХ :))) ?!

Забележка-ПОЯСНЕНИЕ, като за, "Краво-БОЙ"?

Отбелязаният - **СЪЮЗ ** , КАСАЕ ПРАВНИЯТ (от СЕМЕЙНОТО ПРАВО) ИНСТИТУТ - наречен: "семейство"!... Нямащ нищо общо с политико-държавното понятие на "СЪЮЗа на СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ - СЪВЕТСКИ - РЕПУБЛИКИ ?!
цитирай
26. get - До 21. mt46 - Драги ми Марине, ОПРОСТЯВАЙКИ И ПРАВЕЙКИ РЕМЕНСЦЕНЦИИ между "Тук и Сега" - с ... ?
08.05 11:33
mt46 написа:
"Христо Смоленов припомни, че /.../ папа Йоан Павел II е казвал: „Новият либерализъм ще се окаже по-опасен за човечеството дори от комунизма“.

Неолиберализмът е западният вариант на социализма... Да не забравяме, че Маркс е западняк, има немалко последователи и на Запад...
А феминизмът е следствие именно на либерализма...


... с "Тогава и Там" - ОБЯСНЯВАМ - ЩО Е нео-либерализма, КОЙТО ЧЕСТО БЪРКАТ с по-старият ЛИБЕРАЛИЗЪМ?

- Бащата на този ИЗВЕСТЕН ДНЕС, КАТО "НЕО-ЛИБЕРАЛИЗЪМ" ... е КОМОДОРА НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ - пламенния революционер-интернационалист?! С рожденни имена: Лейба Давидович Бронштейн ... известен повече с по-късно възприетите от него Лев Троцки - руско-тадиционна именна норма.

- За да не досадя с прекомерно и ибстоятелствено МНОГОСЛОВИЕ ... Само ПРАВЯ ИЗВОДА?
Сегашните и зовящи се "нео-либерали" ... са наследниците НА ТЕЗИ от време на "Първата пролетарска" от 1905 г. РУСКА "РЕВОЛЮЦИЯ" ... социалисто-болшевико с най-важното уточнение ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ?
- Които още ОТ 1904 год. ... ЗАБЕЛЕЖЕТЕ?! - Започват да говорят, за "ЕВРОПЕЙСКИ СЪЕДИНЕНИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЩАТИ"?!
- А техните наследници марксисти, известни и като, НЕО-ЛИБЕРАЛИ към настоящият момент със значимо присъствие в ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ... Са на път ПОЧТИ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ МЕЧТАТА на Идеологическият си предтеча ... ТРОЦКИСТА-интернационалист ... с рожденни имена Лейба Давидович Бронштейн ... Схванахте ли ... къде "е скрит ключа" КЪМ създаването на ЕДИН БЪДЕЩ - ЕВРОПЕЙСКИ-СЪВЕТСКИ-СЪЮЗ ?! ... основно ПО ТОВА НАПРАВЛЕНИЕ РАБОТИ ... едно ОБЕДИНЕНИЕ от ЕВРОПЕЙСКИ марксистки ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ... на което обединение, ПРЕДСЕДАТЕЛ е ПОТОМСТВЕНИЯТ И ПЛАМЕНЕН "ЛЕНИНЕЦ" ... Другарят <<...?...>> оставям на Вас - САМИ СЕЩАЙКИ СЕ - да попълните ИМЕТО МУ ?! :)))
цитирай
27. radostinalassa - 23. vaquero
08.05 14:30
Казма го В. Авдеев - лицензиран расолог.
Склоняването към перерастия се прави обикновено от извращенците с малки деца. Иначе биха си получили заслуженото.Това е престъпление. Авзеев не пише жълти книжки, а учебници.ВОР е проект на сатанистите, които мечтаят да унищожат белия сой, каго генетично неподдаващ се на извращенията им по всякакъв начин.
цитирай
28. vaquero - До 25. get
08.05 17:33
Абе, Енгелс ти е бръкнал в гъза. Енгелс говори за отмиране буржоазното съдържание на семеството, но това не значи, че няма да се изпълни с друго съдържание. Със сигурност ще се изпълни. То и човечеството ще отмре.
цитирай
29. vaquero - До 27. radostinalassa
08.05 17:38
Що за животно е това "расолог". И коя институция ги лицензира?
ВОСР е обективно явление, а не хрумка на някого си.
Най-големите и активни педофили, католическите попове, са от белия сой.
цитирай
30. get - До 28. vaquero - Бе Краваров ... Ти като се женеше, ЕНГЕЛС ЛИ ЧЕТЕ ПРИ "класовият си" ПОДБОР НА "другарка" ?
08.05 18:28
vaquero написа:
Абе, Енгелс ти е бръкнал в гъза. Енгелс говори за отмиране буржоазното съдържание на семеството, но това не значи, че няма да се изпълни с друго съдържание. Със сигурност ще се изпълни. То и човечеството ще отмре.


Децата си КАТО ГИ ПРАВИ - ПО РЕЦЕПТИ "ЗА КЛАСОВА ОСЪЗНАТОСТ" ЛИ БЕ?

Дали "КЛАСОВО СЪЗНАВАШ", че ТЪРСЕЙКИ ПОД ВОЛА - теле НЯМА ДА НАМЕРИШ - А НЕЩО ... съвсем "Друго"?

- Защо СЛАГАШ ЗА АВТОРИТЕТ "КЛАСОВО" - за нещо КОЕТО ХОРАТА ГО ПРАВЯТ - БЕЗ ДА ЧЕТАТ И ТЪЛКуВАТ ПРЕЗ "БОРБАТА НА КЛАСИТЕ" - на МАРКСИЗМА ?!

Ти като СПА ЗА ПРЪВ със СЪЩЕСТВО ОТ ДРУГ ПОЛ ... с това В СВЕТОВНОТО РЕВОЛЮЦИОННО ДВИЖЕНИЕ - ли ИСКАШ ДА КАЖЕШ, ЧЕ СИ се ВКЛЮЧИЛ? :)))

С какво НОВО СЪДЪРЖАНИЕ - СЕ ИЗПЪЛНИ ... ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО, В СРАВНЕНИЕ С ТОВА НА БАБА ти или БАЩА ТИ ??!
- Хайде ДАЙ МИ "ЕНГЕЛСОВ ПРИМЕР АРГУМЕНТ" ... за това както казваш "НАСТЪПИЛО НОВО СЪДЪРЖАНИЕ В СЕМЕЙСТВОТО" - от ТВОЯТА БИТНОСТ, НА "СЕМЕЕН" ?
- Освен, че му взеха НИВИТЕ, ИНВЕНТАРА И ДОБИТЪКА ... и го НАТИРИХА ПРИНУДИТЕЛНО ... ДА РАБОТИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, НА ТРУДОДЕН ... в ТеКе"ЕсЕ-то?! С НИЩО ДРУГО СЕКСУАЛНО-КЛАСОВО - МАРКСИЗМА - НЕ ПРОМЕНИ БИТА НА БЪЛГАРСКОТО СЕМЕЙСТВО ?!
цитирай
31. radostinalassa - И сегашния папа ли ?
08.05 18:46
vaquero написа:
Що за животно е това "расолог". И коя институция ги лицензира?
ВОСР е обективно явление, а не хрумка на някого си.
Най-големите и активни педофили, католическите попове, са от белия сой.

цитирай
32. vaquero - До 30. get
08.05 19:11
Не си остроумен.
Да направиш дете не е толкова трудно, трудно е да го отгледаш и възпиташ като човек, а не като идиот. За това ти говоря!
цитирай
33. vaquero - До 31. radostinalassa
08.05 19:13
Не се прави на тапа и не заобикаляй въпроса ми!
Папата ги прикрива.
цитирай
34. radostinalassa - Папата е аржентинец
08.05 19:24
Какъв бял сой бълнуваш. Само е минал покрай него. Имам блогрол с В. Авдеев, може да се ограмотиш, за да си на някакво ниво.
цитирай
35. vaquero - До 34. radostinalassa
08.05 19:52
В Аржентина е пълно с преселници от Европа. Да не би папата да е индианец?
Пращаш ме за зелен хайвер с тоя Авдеев.
цитирай
36. radostinalassa - Папата е метис
08.05 20:45
Тези смесени раси са вече в 70% жени и 30% мъже. Започва изчезването на мъжете, което е началото на израждането им. Той прикриваше дълто време педофилията в католическите училища .
цитирай
37. get - До 32. vaquero - Нима се смяташ ЗА ОРИГИНАЛНО МИСЛЕЩ - ТВЪРДЕЙКИ?
08.05 21:10
vaquero написа:
Не си остроумен.
Да направиш дете не е толкова трудно, трудно е да го отгледаш и възпиташ като човек, а не като идиот. За това ти говоря!


- Ако родителите не са чели Маркс-Енгелс-Ленин ... възпитавайки децата си? ЦЕЛТА ИМ е от НОРМАЛНИ ХОРА - ДА ГИ ОБЪРНАТ НА ИДИОТИ :))) ?

- Ти САМИЯТ ТВЪРДЯЩ НАСТОЯЩОТО - добре ли си ?!
цитирай
38. vaquero - До 36. radostinalassa
08.05 21:25
Папа Франциск не е метис. Проследи родословното му дърво.
цитирай
39. vaquero - До 37. get
08.05 21:28
Сбъркано ти е мисленето, друже! При това думите не помагат, а само практиката.
цитирай
40. get - До 39. vaquero - Смятам за НЕСЪИЗМЕРИМИ ПРЕТЕНЦИИТЕ "ЗА ПРАКТИКА" ? В тази връзка ... ?
08.05 22:03
vaquero написа:
Сбъркано ти е мисленето, друже! При това думите не помагат, а само практиката.


КАКВА ПРАКТИКА И ОПИТНОСТ МОЖЕШ ДА ДОБИЕШ ТИ ТЪРКАЩИЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН СТОЛА СЧЕТОВОДИТЕЛ ... С МЕН ПОЛИЦАЯ - ПО ЦЯЛ ДЕН РАБОТЕЩ С ХОРА И СБЛЪСКВАЩ СЕ С КАКВИ ЛИ НЕ ЧОВЕШКИ ПРОБЛЕМИ И ТРАГЕДИИ ? :)))

... плюс НЕПОЗНАВАНЕТО НА ТОВА С КОЕТО СЕ ХВАЛИШ - СМИСЪЛА В ПРОИЗВЕДЕНИЯТА НА "КЛАСИЦИТЕ" ... НА КОМУНИЗМА !!!?
цитирай
41. vaquero - До 40. get
08.05 22:12
Когато нямаш аргументи, обиждаш на професия или фамилия. С какви хора работи милиционера? С престъпници!
цитирай
42. radostinalassa - Дали е метис или евер няма голяма разлика
08.05 22:19
vaquero написа:
Папа Франциск не е метис. Проследи родословното му дърво.

В миналото славянските племена да изгонвали на запад от реката всички престъпници и тези, които са имали отношения с други соеве. Те са постъпвали мекушаво с тях, но са ги струпали на запад. Така е станало и в Америка и Австралия, късето са се заселили подобни особи.
цитирай
43. vaquero - До 42. radostinalassa
08.05 22:22
Смело местиш народите. Като Сталин.
цитирай
44. radostinalassa - Искаш да кажеш издънките
08.05 22:34
vaquero написа:
Смело местиш народите. Като Сталин.

цитирай
45. vaquero - До 44. radostinalassa
08.05 22:39
Та по кои земи са обитавали славяните?
И за коя река иде реч?
цитирай
46. radostinalassa - Става дума за реката на племето
08.05 22:44
Ест. са живели до река. Те са спазвали законите Рита, вместо библейските заповеди.
цитирай
47. vaquero - До 46. radostinalassa
08.05 22:49
А ако на запад от рекичката са живеели други славянски племена, какво се получава? Смесване на соеве?
цитирай
48. get - @ 41. vaquero - Съвсем КОРЕКТНО ПОСОЧИХ - КЪДЕ ТВОИТЕ РАЗСЪЖДЕНИЯ СЕ РАЗМИНАВАТ С ЕНГЕЛСОВИТЕ ?!
08.05 23:06
vaquero написа:
Когато нямаш аргументи, обиждаш на професия или фамилия. С какви хора работи милиционера? С престъпници!


- Както СЕ САМООБЯВАВАШ И КРИЕШ ЗАД ФАСАДАТА СИ НА "МАРКСИСТ" - така не ти е ясно ТЕОРИТИЧНИЯ МАРКСИЗЪМ?!
- Или с това което се хвалиш "НАЗИДАВАЙКИ МЕ" ... и за което ВЕЧЕ ОТБЕЛЯЗАХ В ПРЕДХОДНИЯТ СИ КОМЕНТАР:

"НЕПОЗНАВАНЕТО НА ТОВА С КОЕТО СЕ ХВАЛИШ - СМИСЪЛА В ПРОИЗВЕДЕНИЯТА НА "КЛАСИЦИТЕ" ... НА КОМУНИЗМА !!!?"

- Досущ ЕДИН ЛЕНИН - КОЙТО КАТО НЕ ЗНАЕЩ - КАКВО СЛЕДВА ДА ПРАВИ СЛЕД ОКТОМВРИЙСКИЯ ПРЕВРАТ" ... Започва да обяснява КАТО ВУЛГАРЕН-ПРИМИТИМ МАРКСИЗМА?
а) Всяка едно ГОТВАЧКА ЩЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА!
б) ВСИЧКИ ЩЕ СЕ РЕДУВАТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА - ТАКА ЧЕ, В ЕДИН МОМЕНТ САМИЯТ ЕЛЕМЕНТ НА УПРАВЛЕНИЕТО - ЩЕ СЕ ОБЕЗСМИСЛИ.
в) ПРИ СОЦИАЛИЗМА ЩЕ ОТПАДНЕ НЕОБХОДИМОСТТА ОТ СТОКОВО-ПАЗАРНИ ОТНОШЕНИЯ - ТАКА ЧЕ, МОЖЕМ ДА ПРЕМИНЕМ КЪМ ЕДНО ЦЕНТРАЛНО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ... от което ДОКАРВА МАСОВ ГЛАД в РУСИЯ!

- Да продължавам ли примерите съпоставки между теб МАРКСИСТЕ И ЕДИН ДРУГ ГЕНИЙ ... КОЙТО ВЪВЕДЕ КУПОННО-ПРЕРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА ... МА СЛЕД ТОВА Я ОТМЕНИ С ДЪРЖАВНО-КАПИТАЛИСТИЧЕСКА - ЗАЩОТО всичко му бе ЯСНО - досущ теб ИКОНИИСТА С ПРЕТЕНЦИЯ ЗА ПРИЛОЖНИ поЗНАНИЯ :))) ?!
цитирай
49. vaquero - До 48. get
09.05 00:05
И защо постоянно ми крещиш с главни букви? Не се чувстваш сигурен, що ли?
Интерпретираш марксизма-ленинизма доста вулгарно, което се дължи на жълтите буржоазни книжки, от които го "изучаваш".
За готвачката съм написал отделен постинг, от който ще разбереш, че Ленин няма такава мисъл. И Ленин е велик диалектик, като заменя военния комунизъм с НЕП-а.
Твоето тълкуване на събитията е толкова примитивно, че поражда само смях.
Казах ти, прочети с разбиране поне една книжка на класиците. Започни с "Развитието на социализма от утопия в наука" и "Лудвиг Фойербах и краят на класическата немска философия. Продължи с " Диалектика на природата", "Анти Дюринг", "Светото семейство" и "Немска идеология". Също така "Към критика на политическата икономия". Та така. Ама не ги чети през призмата на буржоазната идеология, ако можеш.
цитирай
50. radostinalassa - 47. vaquero
09.05 09:02
Ест. че на запад има други племена. Славяните са били мекушави и не са ги избивали, тези выродки и са ни оставили наследство . Те са проявявали там своите качества ест., а ако са били от друг цвят, веднага са били препращани зад реката.
цитирай
51. vaquero - До 50. radostinalassa
09.05 10:03
А ако на запад от рекичката са живеели други славянски племена, какво се получава? Смесване на соеве ли?
цитирай
52. get - До 49. vaquero - Що ме караш ОТНОВО ДА ТЕ ОБИЖДАМ ... че ТИ ЧЕТЕШ - АМЪ ... ??
09.05 10:42
vaquero написа:
И защо постоянно ми крещиш с главни букви? Не се чувстваш сигурен, що ли?
Интерпретираш марксизма-ленинизма доста вулгарно, което се дължи на жълтите буржоазни книжки, от които го "изучаваш".
За готвачката съм написал отделен постинг, от който ще разбереш, че Ленин няма такава мисъл. И Ленин е велик диалектик, като заменя военния комунизъм с НЕП-а.
Твоето тълкуване на събитията е толкова примитивно, че поражда само смях.
Казах ти, прочети с разбиране поне една книжка на класиците. Започни с "Развитието на социализма от утопия в наука" и "Лудвиг Фойербах и краят на класическата немска философия. Продължи с " Диалектика на природата", "Анти Дюринг", "Светото семейство" и "Немска идеология". Също така "Към критика на политическата икономия". Та така. Ама не ги чети през призмата на буржоазната идеология, ако можеш.


... амъ ЯВНО ТИ ЛИПСВА - ПЕРЦЕПТИВНО-ОЦЕНЪЧЕН АПАРАТ - ТА ДА МОЖЕШ ДА ОСМИСЛИШ ПРОЧЕТЕНОТО ??!

- Ленин НЕ БИЛ НАПИСАЛ ... Хайде бе? ... Точно ДВА ПЪТИ ГО Е НАПИСАЛ и то ТОЧНО ПО ВРЕМЕ - КОГАТО ВСЛЕДСТВИЕ НА БЕЗУМНИТЕ ОПИТИ ДА ВЪВЕЖДА ... НЕЩО ОТ ВИДА НА "социализъм на утопитистите" - С ЕЛЕМЕНТАРНОТО РАЗМЕННО-ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ = ВОЕНЕН КОМУНИЗЪМ ... довежда ДО МАСОВ БОЙКОТ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ... от "царска" Русия В КОНТЕКСТА НА ТОВА ПИШЕ ГЛУПОСТТА СИ ЗА "КУХАРКАТА - КОЯТО КЛАСОВО ЩЕ БЪДЕ ОСЪЗНАВАНА ОТ РЕВОЛЮЦИННИТЕ ВОЙНИЦИ, РАБОТНИЦИ И СЕЛЯНИ"!?

Именно ТАЗИ НЕ ПОЧИВАЩА НА КАКЪВТО И ДА ИКОНОМИЧЕСКИ - ТА И ЗДРАВ РАЗУМ ... ДОВЕЖДАТ до ПЕТ МИЛИНА ЖЕРТВИ ОТ ГЛАДНА СМЪРТ! ... допълвам, като за теб НЕ ЖЕРТВИ ОТ ГРАЖДАНСКАТА И ПРЕДИЗВИКАНА ПАК ПО ВИНА НА БОЛШЕВИКИТЕ ВОЙНА ... а УМРЕЛИТЕ ОТ ГЛАД РУСНАЦИ СА РЕЗУЛТАТ от НЕКЪДАРНОСТТА, КАТО МЕТОД И ПОДГОТВЕНОСТТА на ЛЕНИНСКИЯ-ПЕРСОНАЛ ДА ОСЪЩЕСТВЯВАТ "ЛЕНИНОВИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ" !!!

- За тези МУ ИКОНОМИЧЕСКО-ИДИОТСКИ УПРАЖНЕНИЯ ... Ленин и Сие - е КРИТИКУВАН, предстива си от СЪЧУВСТВАЩИ МУ СОЦИШАЛИСТИ! И какво прави Ленин - обявява ги ЗА РЕНЕГАТИ И СЛУГИ НА БУРЖОАЗИЯТА ... а после

Впрочем Приятелю-марксист :))) - Не е необходимо ДА ЧЕТЕШ ВСИЧКИ НАУКООБРАЗНИ-ТЕОРИТИЗИРАНИЯ ... Защото още в Библията е писано, като за тези неща ?

"Не по словата - по делата им ще ги познаете" ?!
цитирай
53. radostinalassa - Ти да не заекваш ?
09.05 11:59
vaquero написа:
А ако на запад от рекичката са живеели други славянски племена, какво се получава? Смесване на соеве ли?

Законите Рита не позволяват смесване с други соеве именно защото се получават выродки като педофилите , което върви с педерастия. Много ясно е , че тези, при които са отишли не са малоумни и ги препращат на запад.
цитирай
54. radostinalassa - Познават се и по липсата на..
09.05 12:01
ушна висулка, както и по сексуалните им склонности.
цитирай
55. vaquero - До 52. get
09.05 17:16
И какви са делата на болшевиките? Да раздадат земята на селяните и да излязат от империалистическата война. А, също така да опростят дълговете на царство България към Руската империя. Лошо, много лошо!
цитирай
56. vaquero - До 53. radostinalassa
09.05 17:18
И пак не разбрах - А ако на запад от рекичката са живеели други славянски племена, какво се получава? Смесване на соеве ли?
цитирай
57. vaquero - До 54. radostinalassa
09.05 17:19
По менгушите, казваш?
цитирай
58. radostinalassa - Да не си джагал?
09.05 18:01
vaquero написа:
По менгушите, казваш?

Не познаваш Ведите, чия е твоята история? Ориенталската ? Много си незрял тогава .
цитирай
59. vaquero - До 58. radostinalassa
09.05 18:27
Не ме плаши!
цитирай
60. radostinalassa - С какво те плаша? С Тората ?
09.05 19:01
vaquero написа:
Не ме плаши!

цитирай
61. vaquero - До 60. radostinalassa
09.05 20:04
С ерудицията си.
цитирай
62. radostinalassa - Ти ерудиран?
09.05 20:14
vaquero написа:
С ерудицията си.

цитирай
63. vaquero - До 62. radostinalassa
09.05 20:38
Добре, де! С ерудицията ти. Нали си учителка по граматика.
цитирай
64. radostinalassa - Аз не обичам даскалите
09.05 21:09
Даскал беше Коко. Все ми натякваше за някакви грешки. Но не може да види смисъла на написаното.
цитирай
65. get - До 55. vaquero - Бе туй БЪЛГАРОМЗРАЗЦИТЕ в угода на Русията - Умора да РЪСЕТЕ ГЛУПОСТИ - НЯМАТЕ !!?
09.05 21:35
vaquero написа:
И какви са делата на болшевиките? Да раздадат земята на селяните и да излязат от империалистическата война. А, също така да опростят дълговете на царство България към Руската империя. Лошо, много лошо!


КАКВИ ДЪЛГОВЕ НИ Е ОПРОСТИЛ ЛЕНИН - БРЕ ?

Ние сме ПРОСТИЛИ РЕПАРАЦИИТЕ ... тъй като РУСИЯ Е ПОБЕДЕНА ДЪРЖАВА - но ние от чиста човещина НЕ СМЕ ПОИСКАЛИ И КОПЕЙКА - ЗА ТОВА, ЧЕ ИЗПРАЩАТ АРМИЯТА СИ - ДА СЕ БИЕ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!!

Спирам - че то с по-скоро с радио ще се надпрекаже човек - отколкото със сбъркан ОТ РУСОЛЮБИЕТО СИ бългасрки-ПОТУРНАК !!
цитирай
66. radostinalassa - Руският цар не е искал да ни освобождава, защото ...
09.05 21:59
това е щяло да струва милиони. Говоря за турското робство. Но се надигнали гласовете на Достоевски и др. интелигенти и той склонил. Кръвта вода не става. Русия помага на Сирия, но тя си плаща материално за това. Но поне Асад е жив, не последва съдбата на Кадафи и Саддам Хусеин. Янките са коварни хорица.
цитирай
67. vaquero - До 64. radostinalassa
09.05 22:12
Учителят е свещен!
Не обичаш даскалите, пък се учиш от пророците от някакви клипове. Къде ти е логическото мислене.
цитирай
68. vaquero - До 65. get
09.05 22:16
Какви репарации, бе!?
"Приятелите" на България Британия и Франция едва не я разпокъсват. Сърбия &#1117; отнема Западните покрайнини. Много буржоазни книжки четеш.
цитирай
69. vaquero - До 66. radostinalassa
09.05 22:18
Какво Освобождение те е патило и теб, ма?
цитирай
70. radostinalassa - Не обичам даскалите, които са..
09.05 23:00
простовати и се жващат за някаква объркана запетайка.
цитирай
71. radostinalassa - Мислех, че говорите за освобождението.
09.05 23:02
vaquero написа:
Какво Освобождение те е патило и теб, ма?

цитирай
72. radostinalassa - С тая суха материя можеш да объркаш всеки
09.05 23:03
Пиши по - поетично, за да не заспим.
цитирай
73. vaquero - До 70. radostinalassa
09.05 23:33
Общо взето пишеш грамотно. Значи учителите, въпреки съпротивата ти, са те научили на нещо. Герои!
цитирай
74. vaquero - До 71. radostinalassa
09.05 23:34
Казал съм ти да не мислиш, а да гледаш и да слушаш.
цитирай
75. vaquero - До 72. radostinalassa
09.05 23:35
Поезията е при други блогъри.
цитирай
76. radostinalassa - Коко кокошката? Той не е даскал
09.05 23:49
vaquero написа:
Общо взето пишеш грамотно. Значи учителите, въпреки съпротивата ти, са те научили на нещо. Герои!

Друг не е оспорвал грамотността ми. Веднъж ти намерих една две грешки.
цитирай
77. radostinalassa - Не мога да спра мисълта си
09.05 23:51
vaquero написа:
Казал съм ти да не мислиш, а да гледаш и да слушаш.

Ти как го правиш?
цитирай
78. vaquero - До 76. radostinalassa
10.05 07:14
"Веднъж ти намерих една две грешки"
Това е професионална деформация.
цитирай
79. vaquero - До 77. radostinalassa
10.05 07:15
Като не дремеш и мислиш, а си отваряш очите и ушите.
цитирай
80. radostinalassa - Това беше шега.
10.05 08:36
vaquero написа:
"Веднъж ти намерих една две грешки"
Това е професионална деформация.

цитирай
81. radostinalassa - Това е реч на старшината или...
10.05 08:37
vaquero написа:
Казал съм ти да не мислиш, а да гледаш и да слушаш.

"стежение на Светия дух"?
цитирай
82. vaquero - До 80. radostinalassa
10.05 09:01
Избягвай да се шегуваш глупаво!
цитирай
83. vaquero - До 81. radostinalassa
10.05 09:01
Както искаш го разбирай, но го практикувай.
цитирай
84. radostinalassa - Въпросът е в това, че ти не разбра шегата
10.05 09:45
vaquero написа:
Избягвай да се шегуваш глупаво!

Обясни ми какво е "стяжение на Светия дух".
цитирай
85. vaquero - До 84. radostinalassa
10.05 10:30
Извадено е от контекста. Напиши ми цялото изречение или абзац.
цитирай
86. radostinalassa - Не е извадено отникъде, така си е
10.05 11:56
Но е свързано с твоето искане да не мисля. Стяжението е точно това и се постига много трудно.
цитирай
87. radostinalassa - Напиши ми едно сложно изречение, което ...
10.05 12:54
да се състои от поне 4 прости такива.
цитирай
88. vaquero - До 86. radostinalassa
10.05 13:26
"стяжение на Светия дух" е някаква функция на бога.
цитирай
89. vaquero - До 87. radostinalassa
10.05 13:28
Чети ми постингите и ще срещнеш много сложни изречения.
цитирай
90. radostinalassa - А в коментарите нямаш такива.
10.05 13:35
vaquero написа:
Чети ми постингите и ще срещнеш много сложни изречения.

цитирай
91. vaquero - До 90. radostinalassa
10.05 14:15
Коментарите трябва да са кратки!
цитирай
92. radostinalassa - Аз се опитах веднъж да го направя и чак ...
10.05 14:54
vaquero написа:
Коментарите трябва да са кратки!

зачудих Функа. Много е приятно, но дали е възможно?
цитирай
93. vaquero - До 92. radostinalassa
10.05 18:37
Възможно е!
цитирай
94. radostinalassa - Хайде, давай тогава
10.05 19:16
vaquero написа:
Възможно е!

цитирай
95. vaquero - До 94. radostinalassa
10.05 19:26
Нали го правя!
цитирай
96. vaquero - Благодарности!
15.05 07:44
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vaquero
Категория: Забавление
Прочетен: 471435
Постинги: 218
Коментари: 5093
Гласове: 9691
Календар
«  Юни, 2020  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930