Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2019 05:38 - ЧОВЕК НА ПУТИН Е ПРАТЕН В ГЪРЦИЯ,ЗА ДА ФИНАНСИРА МАКЕДОНИЗМА
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2055 Коментари: 8 Гласове:
28

Последна промяна: 01.06.2019 13:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                   ЧОВЕК НА ПУТИН Е ПРАТЕН В ГЪРЦИЯ,ЗА ДА ФИНАНСИРА МАКЕДОНИЗМА


   Руските "братя" (т.е. руските власти) стоят зад всяка мерзост,която вреди на България. Кампанията на истерични македонисти,подкрепящи връщането на Македония към "Югославия" т.е. Сърбославия също е финансирана от нея. Това е донякъде разбираемо- Русия е пръснала милиарди,за да създаде фалшивата македонска "нация" и няма да се откаже насред път. Разбираемо,но не и приемливо- така тя работи пряко срещу България и го прави не защото днес сме в НАТО,а винаги го е правела! Нека си припомним,че фалшивата македонска "нация" бе създадена от сталинисти по времето,в което се водехме "приятели" на Съветска Русия което означава,че тя е приятел само на онези "Български" власти,които продават България на чужденците и я обричат на гибел!

  Русия финансира македонизма от над 100 години но в началото го правела мимолетно,понеже иска да даде цяла Македония на сърбите,без значение дали населението е съгласно или не. Когато нашата съпротива показала,че Българите няма да станат сърби по никакъв начин а тази политика настройва срещу Русия дори русофилите,тя сменила тактиката- почнала да хвърля милиарди за финансиране на македонизма понеже,Българинът за да стане сърбин,първо трябва да стане "македонец" според думите на Стоян Новакович (виден сръбски русофил).

    image

   Пагубната за България 1944 г. дошла "дюшеш" за сърби и руснаци,които с трескави темпове почнали да произвеждат македонска "нация",въвличайки в това престъпление сложеното от тях марионетно "Българско" правителство. Политиката на македонизация не е прекратена и днес- Русия продължава да насърчава македонизма по всякакви начини,за да услужи на своите сръбски "роднини". Неотдавна един близък до Путин руски милиардер отишъл в Гърция,за да финансира кампаниите на македонизма,целящи да раздалечат Македония от Българите:

   image

  Този нечестивец дал и продължава да дава огромни средства,за да попречи на Македония да влезе в ЕС и да я вкара отново в устата на Сърбия. Така чрез редица мръсни подходи Русия иска да запази своите позиции в Западните Балкани и да ни попречи да си върнем онези Български земи,които е обещала на сърбите.

   image

  Руския милиардер,за който иде реч е понтийски грък т.е. един от мургавите "руснаци",забогатели с кражби от руското население:

         image

  Това,че Иван Савиди е понтийски грък не му попречило да стане руски мошеник,а даже много му помогнало:

    image

   Този находчив тарикат бързо станал любимец на затъналите в корупция руски власти:

    image

  По същия начин той станал любимец и на Путин и изглежда е финансирал неговото добиране до властта:

   image

image



 

  Вербуван от съветските тайни служби,Савиди непрекъснато работи за Русия. Този факт не е добре известен в днешна България но е забелязан от самите гърци,както и от "македонския" премиер Зоран Заев:

         image

   Русофилската дейност на този крадец е възнаградена снай-високите ордени на Руската федерация. Както се вижда по-долу,един от тях му е даден за укрепване на руската държавност а друг за големи "трудови" успехи,макар че нито един руснак не го е виждал да се труди:

    image

   Този бандит,обявен за "трудов герой" успял да направи такъв врат,че започнал да наглее дори срещу гърците:

    image

   Не ви ли звучи познато това- помните ли как "борчета" и мутри наглееха срещу нашето население,когато обираха националните ни богатства с помощта на Русия и на червената й прислуга?

    image

   Наглеенето на тези пълзачи не е от вчера- прислужникът в Русия е свикнал да е президент или "генсек" у нас,а населението да му се кланя като на бог. Верността му към Москва обаче не носи полза на България- Русия неотклонно продължава да македонизира Българите край Вардар и да подкрепя фалшивата македонска "нация",създадена от нея след 1944 г.:

     image

  Русия не се разкайва за своите грехове срещу България нито се е извинила на Българите за тях,понеже е майка на македонската "нация" и няма намерение да затрива своето "чедо". Затова тя подкрепя и фалшивата "нация",и направената с безброй престъпления македонизация. С безумното помакедончване на 1 млн. Българи сърбите направиха огромна беля на България и ако Русия ни беше приятел,тя щеше поне да осъди резултата на това престъпление и да го порицае. Тя обаче не го осъжда а упорито обявява Българския фолклор за "македонски" което значи,че подкрепя и престъпника и престъплението:

    image

   Всяка империя си има интереси,би казал някой- защо и Русия да няма такива? Това е така но когато нейните "интереси" са на наш гръб,тогава става страшно. Тогава "братска" помощ за България от никъде не иде- само Америка и донякъде Европа малко или много ни подкрепя. Това става на фона на истеричен русофилски рев,обвиняващ Българите че са първи глупаци,които пречат на големия "брат" да ни краде и да раздава нашите земи на съседите,а упоритата съприва срещу руските кражби обричала България на гибел! Нормален човек трудно би проумял русофилския цинизъм,според който е обречен на гибел всеки,който реши да се съпротивлява на своите унищожители!

  Това обаче е стара колониална политика- затова "нашите" русофили са ни вкарали руски закони,които не дават на никой Българин да защити своите права,когато мургав бандит влезе в дома му с оръжие в ръка и почне арогантно да го краде! Ако някой все пак успее да се защити,руските колониални власти у нас веднага го обявяват за престъпник,който пречи на руската прислуга да унищожава Българщината и веднага го вкарват в затвора,а на бандита осигуряват безплатна издръжка от нашия народен бюджет!

  Така циничната наглост на империи като руската стоварва всеки ден сто тояги на гърба на Българина и го задължава да ги търпи,понеже било в "негов" интерес той да бъде смачкан,а враговете му да го унищожават и окрадат! Затова не е чудно,че със същия цинизъм Русия обявява частния интерес на малка държавица като Сърбия за интерес на целите Балкани а това е нещо,което тя никога не е направила за България:

    image

  Сърбия обаче не е руска колония като България- тя е руски съюзник,чието единствено задължение е да помага на Москва да ни унищожава и краде! Защо Русия се е нагледала тъкмо на "славянска" България,а не се нагледа на неславянска "Румъния" или Гърция например? Защото иска да си изгради непоклатимата слава на "вечна" велика сила,която хиляди години била също така силна,каквато е и днес! Това обаче не може да стане,без да унищожи или открадне старото Българско величие,от което трепереше цяла Евразия преди 1500 години,а Русия дори и днеска трепери!

  Затова в интерес на Русия е Сърбия да бъде силна а България слаба,та руско-сръбския съюз успешно да ни пие кръвчицата и неусетно да ликвидира всички прояви на Българщина! Нейния проблем е в това,че докато има и един Българин на земята,той застрашава сигурността на Руската империя подобно на Волжкия Българин Степан Разин,който под Българско знаме поведе угнетените народи на тази империя за мъст и възмездие срещу поробителя! Българската идея и днес е силна в Русия,понеже 90% от днешните "руснаци" са потомци на Кубратови "пра"-Българи,и милиони от тях са наясно с това! Крадливата Московска върхушка не е познала обаче- където е текло пак ще тече,един ден България ще освободи и обедини своите поробени деца,обявени от руската "наука" за източни "славяни",и отново ще стане страшилище за цяла Евразия! От този сценарий най-много се боят русофилите (защитниците на руското робство) и "човеците" на Путин като гангстера по-горе,но тъкмо той ги чака и тогава нищо няма да ги спаси от свещения гняв на самите "руснаци"!



Гласувай:
28


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
01.06.2019 09:08
"Това става на фона на истеричен русофилски рев,обвиняващ Българите че са първи глупаци,които пречат на големия "брат" да ни краде и да раздава нашите земи на съседите,а упоритата съприва срещу руските кражби обричала България на гибел! Нормален човек трудно би проумял русофилския цинизъм,според който е обречен на гибел всеки,който реши да се съпротивлява на своите унищожители!

Това обаче е стара колониална политика- затова "нашите" русофили са ни вкарали руски закони,които не дават на никой Българин да защити своите права,когато мургав бандит влезе в дома му с оръжие в ръка и почне арогантно да го краде! Ако някой все пак успее да се защити,руските колониални власти у нас веднага го обявяват за престъпник,който пречи на руската прислуга да унищожава Българщината и веднага го вкарват в затвора,а на бандита осигуряват безплатна издръжка от нашия народен бюджет!

Така циничната наглост на империи като руската стоварва всеки ден сто тояги на гърба на Българина и го задължава да ги търпи,понеже било в "негов" интерес той да бъде смачкан,а враговете му да го унищожават и окрадат! Затова не е чудно,че със същия цинизъм Русия обявява частния интерес на малка държавица като Сърбия за интерес на целите Балкани а това е нещо,което тя никога не е направила за България."
Бездънна е руската наглост и русофилската продажна глупост, Божо!
Чест и почитания за извадените на светло Истини, пък белким помогнат на някои, неоскотели все още от русофилията, да се осъзнаят и да станат малко повече българи!
цитирай
2. bojil - "Това става на фона на исте...
01.06.2019 13:29
batogo написа:
"Това става на фона на истеричен русофилски рев,обвиняващ Българите че са първи глупаци,които пречат на големия "брат" да ни краде и да раздава нашите земи на съседите,а упоритата съприва срещу руските кражби обричала България на гибел! Нормален човек трудно би проумял русофилския цинизъм,според който е обречен на гибел всеки,който реши да се съпротивлява на своите унищожители!

Това обаче е стара колониална политика- затова "нашите" русофили са ни вкарали руски закони,които не дават на никой Българин да защити своите права,когато мургав бандит влезе в дома му с оръжие в ръка и почне арогантно да го краде! Ако някой все пак успее да се защити,руските колониални власти у нас веднага го обявяват за престъпник,който пречи на руската прислуга да унищожава Българщината и веднага го вкарват в затвора,а на бандита осигуряват безплатна издръжка от нашия народен бюджет!

Така циничната наглост на империи като руската стоварва всеки ден сто тояги на гърба на Българина и го задължава да ги търпи,понеже било в "негов" интерес той да бъде смачкан,а враговете му да го унищожават и окрадат! Затова не е чудно,че със същия цинизъм Русия обявява частния интерес на малка държавица като Сърбия за интерес на целите Балкани а това е нещо,което тя никога не е направила за България."
Бездънна е руската наглост и русофилската продажна глупост, Божо!
Чест и почитания за извадените на светло Истини, пък белким помогнат на някои, неоскотели все още от русофилията, да се осъзнаят и да станат малко повече българи!

Прав си- някои хора наистина оскотяват от безумната вяра,че крадеца ни е приятел и мисли доброто на окрадения.
цитирай
3. milady - точноо!!! и аз това , пожелах да копирам, Благ, Божиле..
01.06.2019 22:34
Всяка империя си има интереси,би казал някой- защо и Русия да няма такива? Това е така но когато нейните "интереси" са на наш гръб,тогава става страшно. Тогава "братска" помощ за България от никъде не иде- само Америка и донякъде Европа малко или много ни подкрепя. Това става на фона на истеричен русофилски рев,обвиняващ Българите че са първи глупаци,които пречат на големия "брат" да ни краде и да раздава нашите земи на съседите,а упоритата съприва срещу руските кражби обричала България на гибел! Нормален човек трудно би проумял русофилския цинизъм,според който е обречен на гибел всеки,който реши да се съпротивлява на своите унищожители!
цитирай
4. get - Божиле, то да беше само Иван Игна...
01.06.2019 22:51
Божиле, то да беше само Иван Игнатиевич Савидис собственика на отбора ПАОК - чрез който руснаците влязоха с дялово участие - като собственици на Солунското пристанище? С мед да го намаже човек!

Ама такъв е и другият собственик на отбора Олимпиакос Сократис Кокалис - чрез който руснаците навлязоха в България ... създавайки Еврофутбол, Топенерджи, Росбулнефт ... изкупиха хазарта, в частност и Бг. спортен тотализатор ... и ед още други МИРИЗЛИВИ ПОРАДИ НЕЧИСТОТАТА СИ СДЕЛКИ - като тази от времето на "Тройната коалиция" во главе със Симо Мадридски ... а преди това с приватизация на БТК от "Булфон" ?

Божиле, темата е необятна - но най-добре можем да се ориентираме, ако прочетем ЧАСТ III - БЯГСТВО С ПЛЯЧКАТА, от книгата на Игор Бунич "Златото на партията".
В нея автора ЕДИН ТВЪРДЕ ПОЧТЕН РУСКИ ОФИЦЕР ОТ ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ОПИСВА СХЕМИТЕ - Които се създават по време на Горбачов за присвояване активите на предстоящото да падне от власт КПСС.

Същите СХЕМИ - бяха приложени около десет години по-късно по време на нашенската "приватизация" от "пролетарската партия" БКП. За което в момента - запъртъците-поддръжници ЛЪЖЕЙКИ ХВЪРЛЯТ ВИНАТА ОСНОВНО НА АМЕРИКАНЦИТЕ - ама не, Този челен опит в краденето - бе зает от родните комунисти, от по-старшите им братя - тези от Съветска Русия!

Отново горещо ти препоръчвам - да погледнеш вече цитираната по-горе Глава от книгата на Бунич ... има я в електронната библиотека "Читанка" - на Адрес:
https://chitanka.info/text/2049/3

Приятно четене ... и най-вече мислене !

П.П.
Вероятно ще ти е интересно да прочетеш - този материал, Адрес:
http://www.desant.net/show-news/18913/

За вече упоменатата Росбулнефт ... и врътките и схемите, които бяха направени по времето на "синия" Иван Костов - който с червения В. Златев - осигури БЕЗПРЯПЕТСТВЕНОТО ИЗКУПУВАНЕ, от руската Лук-ойл на Бургаския, Нефтохим?
цитирай
5. zaw12929 - Руските "братя" (т. е. ...
10.06.2019 11:07
Руските "братя" (т.е. руските власти) стоят зад всяка мерзост,която вреди на България.Дълго за обяснение нали?!
Поздрави Успех!
цитирай
6. bojil - Всяка империя си има интереси, би ...
11.06.2019 07:34
milady написа:
Всяка империя си има интереси,би казал някой- защо и Русия да няма такива? Това е така но когато нейните "интереси" са на наш гръб,тогава става страшно. Тогава "братска" помощ за България от никъде не иде- само Америка и донякъде Европа малко или много ни подкрепя. Това става на фона на истеричен русофилски рев,обвиняващ Българите че са първи глупаци,които пречат на големия "брат" да ни краде и да раздава нашите земи на съседите,а упоритата съприва срещу руските кражби обричала България на гибел! Нормален човек трудно би проумял русофилския цинизъм,според който е обречен на гибел всеки,който реши да се съпротивлява на своите унищожители!

Това е рекапитулацията от фактите за съжаление.
цитирай
7. bojil - Руските ...
11.06.2019 07:35
zaw12929 написа:
Руските "братя" (т.е. руските власти) стоят зад всяка мерзост,която вреди на България.Дълго за обяснение нали?!
Поздрави Успех!

Благодаря- здраве и късмет!
цитирай
8. bojil - (Божиле, то да беше само Иван Игна...)
11.06.2019 07:36
get написа:
Божиле, то да беше само Иван Игнатиевич Савидис собственика на отбора ПАОК - чрез който руснаците влязоха с дялово участие - като собственици на Солунското пристанище? С мед да го намаже човек!

Ама такъв е и другият собственик на отбора Олимпиакос Сократис Кокалис - чрез който руснаците навлязоха в България ... създавайки Еврофутбол, Топенерджи, Росбулнефт ... изкупиха хазарта, в частност и Бг. спортен тотализатор ... и ед още други МИРИЗЛИВИ ПОРАДИ НЕЧИСТОТАТА СИ СДЕЛКИ - като тази от времето на "Тройната коалиция" во главе със Симо Мадридски ... а преди това с приватизация на БТК от "Булфон" ?

Божиле, темата е необятна - но най-добре можем да се ориентираме, ако прочетем ЧАСТ III - БЯГСТВО С ПЛЯЧКАТА, от книгата на Игор Бунич "Златото на партията".
В нея автора ЕДИН ТВЪРДЕ ПОЧТЕН РУСКИ ОФИЦЕР ОТ ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ ОПИСВА СХЕМИТЕ - Които се създават по време на Горбачов за присвояване активите на предстоящото да падне от власт КПСС.

Същите СХЕМИ - бяха приложени около десет години по-късно по време на нашенската "приватизация" от "пролетарската партия" БКП. За което в момента - запъртъците-поддръжници ЛЪЖЕЙКИ ХВЪРЛЯТ ВИНАТА ОСНОВНО НА АМЕРИКАНЦИТЕ - ама не, Този челен опит в краденето - бе зает от родните комунисти, от по-старшите им братя - тези от Съветска Русия!

Отново горещо ти препоръчвам - да погледнеш вече цитираната по-горе Глава от книгата на Бунич ... има я в електронната библиотека "Читанка" - на Адрес:
https://chitanka/text/2049/3

Приятно четене ... и най-вече мислене !

П.П.
Вероятно ще ти е интересно да прочетеш - този материал, Адрес:
http://www/show-news/18913/

За вече упоменатата Росбулнефт ... и врътките и схемите, които бяха направени по времето на "синия" Иван Костов - който с червения В. Златев - осигури БЕЗПРЯПЕТСТВЕНОТО ИЗКУПУВАНЕ, от руската Лук-ойл на Бургаския, Нефтохим?

Пълно е с червени боклуци в Гърция- тя не можа да се опази от тях,понеже народът й е свикнал да паразитства.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1778565
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64257
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада