Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2020 11:31 - Израел удря Бейрут с ядрена ракета, Тръмп и ливанската държава. потвърдете (Нови инфрачервени изображения от 2 камери)
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1341 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.08.2020 11:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Израел удря Бейрут с ядрена ракета, Тръмп и ливанската държава. потвърдете (Нови инфрачервени изображения от 2 камери)

Тръмп потвърждава, че това е атентат, а не инцидент и веднага бичува про-израелската преса ... като започнем от Daily Beast

от  Гордън Дъф, старши редактор  - 10 август 2020 г.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=oKFupx9x0-k&feature=emb_logo
https://www.veteranstoday.com/2020/08/10/breaking-israel-nukes-beirut/

# Разбиване # Сирийският президент Асад нарежда всички граници и пристанища в страната отворени за # Ливан, нарежда каравани на линейките да се отправят към # Бейрут и ферибот, ранен до болниците в # Дамаск, и пуска въздушен мост на медицински и хранителни доставки между двамата градове

Абсурд в квадрат: „Проверка на факти“ от YouTube и Facebook, наети от хората, за които ВТ твърди, че инсценират атаката, изтриват доказателствата от интернет… кой би предположил.

От Гордън Дъф, старши редактор с

  • Неед ал Хусайни, шеф на бюрото на VT Дамаск
  • Джеф Смит, редактор на VT, ядрен инспектор на МААЕ / физик на частици

Това е оригиналният видео кадър, никога публикуван никъде, който доказва, че всичко, свалено във Facebook и YouTube, е истинско.

imageТова е дядото на всички тях, един внимателно утвърден като недокоснат и неподправен.

Инфрачервени изображения на самата ракета преди удара:

Задайте аз

imageimageimageЗадайте II Различна камера, различен ъгъл

imageРамка 1 БейрутimageРамка 2 БейрутimageРамка 3 Бейрут

Това е същата ракета, наблюдавана от малко по-различен ъгъл на удар.

imageИзраелската ракета Delila, носеща ядрена ракета с 6 килотона (6000 тона еквивалент на TNT) (неподправена снимка чрез VT Damascus) Tineye казва, че това е уникално изображение и не се появява никъде в мрежата. Ние обаче винаги сме подозрителни, когато нещо изглежда „твърде хубаво, за да е истина“.

Това е инфрачервено видео, което показва на 6 секунди ракетата, която влиза и удря ...

Този инфрачервен видеоклип има много повече смисъл от амониевия нитрат сам по себе си. Да NH4NO3 е окислител и експлозив при правилните условия, той също е много стабилен.

Преценете сами. Докторирано видео? Различно местоположение? Или #Beirut нападнат? pic.twitter.com/T0LnUqDvoy

- Darren of Plymouth 🇬🇧 (@DarrenPlymouth) 6 август 2020 г.

Това е видеоклипът, който беше премахнат от Youtube за „нарушаване на съдържание“.

image   imageПиксел анализ казва, че това е добра снимка. Така развенчаването му ще се превърне в огромен проблем. Армия от тролове вече е в Twitter и Facebook. „Първата експлозия е причинена от противокорабната ракета Габриел на Израел. Втората експлозия е причинена от израелската ракета Далила от F16. Страната ни е в пълна опасност от този мързелив и корумпиран режим. " 

Това е радиационният подпис на експлозията, получен от източник в Италия, предаден на VT от Международната агенция за атомна енергия (ООН)

imageДоказателство за събитие на ядрен делене в Източното СредиземномориеimageТръмп потвърждава атаката (ядрената не е спомената) и изведнъж се превърна в „Враг на Израел“ (През 2015 г. Тръмп беше посочен от ВТ като източник на разузнавателни брифинги. В крайна сметка неговият персонал се обърна към InfoWars и Стив Банън. Можете да видите как това е тренирах.)

В.Т . : Генерал от ливанската армия съобщава, че Израел днес е хвърлил тактическо ядрено оръжие на пристанището в Бейрут. Той съобщава, че това е направено за срив на сегашния политически режим там и бунт срещу Хизбула.

Техният отказ, почти идентичен с Израел, подкрепя тази хипотеза.

Докато лъжите започват, нищо за тази експлозия, гъбният облак или силата на експлозията са фойерверки, което беше първата лъжа, след това тор с амониев нитрат, казват под 3k тона, който се съхранява години наред, за да се използва на голф игрищата в Ливан , когато решат да ги построят. Не, нищо за днес не е смешно.

Освен това добавяме, че по-рано днес изявлението на Нетаняху, за което вярваме, че Израел взема кредит за нападението. Бейрут все още е бомба, повредена от Израел от 2006 г. Как приемате изявленията на Нетаняху, както са очертани в „Таймс Израел днес“, е въпрос на вяра, доверие или предположение.

Оръжието беше 6 килотона. Този доклад сега:

„Получавайки доклади от Бейрут, за атака на пристанището е използвана тактическа миниатюрна ядрена бомба, ядрени експерти и изследователи са посочили на случаен принцип на реагираните частици в огнената топка.

Дори ако в следващите часове ще има правителствено прикритие за мир и политически последици, едно е ясно, това е нелегална операция от страна на анти-ливанската чуждестранна агенция, а не от случаен терорист (недържавен участник).

Терористите, участващи в Urban Warfare в ME, нямат достъп до тези високопредигнати тактически оръжия. Ако го имат сега, тогава някой ги оборудва за политически печалби. Нека изчакаме официалните изявления от Ливан. Надявам се нашите приятели от Бейрут да са в безопасност.

Според последния ми източник на информация от Бейрут. Предстои прикриване на правителството. Историята за „Нитратите в контейнерите“ ще бъде обявена за първоначална причина за втората масивна експлозия, която причини големи щети. Това ще стане официалният разказ в msm.

Обаче, това, което ми казват влиятелни и достоверни източници от Бейрут, е следното:
„Взривът в Бейрут е около 100 пъти по-голям от енергията от експлозията в Тиендзин през 2015 г., или 5,4 килотона еквивалент на TNT (използвайки линейна екстраполация от Тиендзин, в която са участвали 800 тона амоний нитрат).

Конвенционалните ядки срещу Япония имаха 15 до 21 килотона. Но тази експлозия е различна, тя е заради съвременната тактическа ядрена система, която съдържа до 10 килотона хибриден материал, включително уран. Именно поради тази причина все още имаме въздух и радиация във въздуха. Складовете в близост до асансьора за зърно НЕ са маркирани за съхранение на опасни материали, а вместо това са маркирани за генерални товари. Ето защо можете да се досетите, с какво ще се храним в следващите часове. “ - Гайет Али

„Първата експлозия е причинена от противокорабната ракета Габриел на Израел. Втората експлозия е причинена от израелската ракета Далила от F16. Страната ни е в пълна опасност от този мързелив и корумпиран режим. "

image

Очаква се Хизбула да се отмъсти на Израел и те казват, че няма как Сирия да бъде въведена.

Джеф Смит от МААЕ потвърждава, че това е ядрена експлозия. Лъжите за фойерверките в корабите и тора са това, което винаги получаваме. Не съхранявате нито един център в голям град като Бейрут при никакви обстоятелства. В Бейрут няма много земеделие и там не честват 4 юли.

Димът може да бъде ракетно гориво, което може да означава, че ракетно хранилище е било ударено от Израел. Имаме потвърждение от Израел, че те планираха да нападнат Бейрут преди 5 дни като отмъщение за военните атаки на Хизбула срещу Голан, за които никъде не се съобщаваше.

Казват ни, че Ливан е поискал ядрени следователи от Русия, но няма опит да защити мястото, което дори и да е модерно чисто оръжие, все още е радиоактивно.

image  

Ново видео показва природата на взрива малко по-добре. Ще продължим да се актуализираме.

Губернаторът на Бейрут призовава за експлозия "Национална катастрофа при Хирошима"

„На местопроизшествието пристигна пожарна от 10 души. Това, което се случи, е много подобно на това, което се случи в японските градове Хирошима и Нагасаки. Закараха се на местопроизшествието и изчезнаха. Това е национално бедствие за Ливан. Не знаем как ще се справим с това ”, каза губернаторът на Бейрут Марван Абъд. (Спутник / Москва)

„Израел няма нищо общо с огромната експлозия, която разтърси Бейрут на 4 август, съобщи парламентарният телевизионен канал на страната. Подобно изявление направи анонимен израелски служител в интервю за Ройтерс, докато външният министър на страната Габи Ашкенази твърди, че взривът вероятно е произшествие, причинено от пожар. " (Спутник / Москва)

По-рано / VT : Две експлозии в Бейрут, една конвенционална управлявана бомба, последвана от малко ядрено оръжие. Целта вече е потвърдена, че е ракетно хранилище на Хизбула.

image

Това е втората експлозия, която прилича на плазмената топка на ядрен взрив, имайте предвид белия цвят, показващ изключително високи температури - нито една конвенционална експлозия не гори толкова горещо. Обърнете внимание и на голямата височина на плазмената топка - тя е по-висока от силоса на зърното. Много силно ми напомня нюанса на Тиендзин преди няколко години. Складът на изток, за който говори, е черната сграда, показана във видеоклиповете по-горе.

Това мирише на прикритие, много се съмнявам, че е имало фойерверки, малките експлозии, които се виждат във видеоклиповете, са по-склонни да са готвени боеприпаси поради пожари, започнали от първата експлозия.

RT току-що обхвана експлозиите и цитира ливанска държава. министър:

https://www.rt.com/news/497080-beirut-explosion-lebanon-videos /

Министърът на здравеопазването Хамад Хасан заяви пред местните медии, че кораб, превозващ фойерверки, избухна в пристанището. Видео кадри придават тежест на обяснението му, тъй като показват малка експлозия, последвана от пукане на фойерверки, преди втори и масово разрушителен взрив.

Местните жители са споделили изображения, показващи големи щети върху имуществото. Офисът на вестник „Дейли Стар“ беше разбит от взрива, с пробити прозорци и мебели хвърли на земята. Кореспондентът на France24 Лейла Молана-Алън каза, че апартаментът й е бил "взривен", добавяйки, че според нея взривът е причинен от "ракета от реактивен самолет".

Изглежда, че ливанците са измислили кораба, пълен с фойерверки, за да разкрият истината. Молана-Алън почти сигурно е правилна - че е била някаква ракета или управлявана бомба, хвърлена от реактивен изтребител-бомбардировач.

Или тръгват с онзи, който сме чували толкова много пъти преди, когато са били използвани тактически ядки - че това е магазин за експлозиви, който се е издигнал: Разбира се, че биха отрекли, че е нападение, никой никога не признава, че нуклеозата е отишла изключено, това е ужасно лошо за общественото мнение.

Натриев нитрат, по същество голяма бомба за торове, не, изобщо не се купува това, това е основната история, с която изглежда изглежда.

Тази местна дама описва усещане за топене, което звучи като радиация, която я удря - бидейки ударена от радиация, се чувства като топлина, тя те изгаря.

Не съм съгласен с оценката, че това беше фин взрив на твърди частици, който не би обяснил бялата топла плазмена топка, само ядрената артерия може да обясни това.

Windows, издухан на 7 км разстояние, отново показва огромен взрив, което предполага, че това наистина е ядка.

Спускането на телефоните вероятно се дължи на EM импулса, който ядките произвеждат.

НАРУШЕНИЕ: Мащабна експлозия в Бейрут, Ливан. pic.twitter.com/RxWOpDAW0f

- Сара Абдала (@sahouraxo) 4 август 2020 г.

Има много жертви, вероятно най-вече поради летящо стъкло и отломки.

*

  •  
  •  
  •  
image БИОГРАФИЯ Гордън Дъф, старши редактор Старши редактор , VT Гордън Дъф е морски боен ветеран от войната във Виетнам. Той е ветеран с увреждания и от десетилетия работи по въпросите на ветераните и POW. Гордън е акредитиран дипломат и е общоприет като един от най-добрите специалисти в световното разузнаване. Той управлява най-голямата световна частна разузнавателна организация и редовно се консултира с правителства, предизвикани от проблеми със сигурността.

Duff е пътувал много, публикува се по целия свят и е редовен гост по телевизията и радиото в повече от „няколко“ страни. Освен това е обучен готвач, любител на виното, запален мотоциклетист и оръжейник, специализиран в историческото оръжие и реставрация. Бизнес опитът и интересите са в енергийните и отбранителните технологии.

Архивите на Гордън - 2008-2014 gpduf@aol.com



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745051
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031