Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2019 06:33 - © Прекъснат полет
Автор: vaquero Категория: История   
Прочетен: 1423 Коментари: 8 Гласове:
10

Последна промяна: 04.10.2019 07:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
04.10.2019г.

     Полет 17 на "Малайзия Еърлайнс" (MH17/MAS17) е редовен международен полет по линията Амстердам – Куала Лумпур на малайзийската авиокомпания "Малайзия Еърлайнс". Според съобщение на авиокомпанията самолет "Боинг 777-200ER", извършващ този полет, изчезва от радарите на авиодиспечерите, летейки над Източна Украйна на 17 юли 2014 година. Малко по-късно е съобщено, че са открити останките на самолета близо до село Грабово в Донецка област. Мястото на авиокатастрофата е край границата на Донецка с Луганска област, на 35 километра от украинската граница с Русия, където знаем че се водят военни действия. Загиват всички 298 души на борда (283 пътници и 15 членове на екипажа). След инцидента Русия и Украйна започват взаимни обвинения в свалянето на самолета.
Съставената комисия от представители на Съединените щати, които се бутат навсякъде, Холандия и Австралия за разследване причините за катастрофата излизат със заключението, че самолетът е ударен от ракета изстреляна от руски ЗРК "БУК". Независимото разследване от руска страна стига до извода, че самолетът е свален с ракета въздух-въздух изстреляна от самолет. Открит остава въпроса и защо украинските авиодиспечери са насочили самолета към зоната на въоръжения конфликт. Въобще докладът не дава отговор на много въпроси. Премълчава се факта, че агенти на федералното бюро за разследване на САЩ и Службата за безопасност на Украйна са се опитали да се доберат до черните кутии на самолета. За това се съобщава в документален филм на холандския журналист Макс Ван дер Верф. Полковник Мохамад Сакри, ръководител на специалната операция на Съвета за национална безопасност на Малайзия за получаване на черните кутии, съобщава този факт. Малайзийски експерти са открили изкривяване в аудиозаписите на разговорите за катастрофата, представени от Съвета за безопасност на Украйна, потвърдено и от германски експерт, открил девет точки на манипулация на записите.
Двадесет и осем минутният филм е публикуван в YouTube, но аз не можах да го намеря.
Във филма са цитирани и думите на Малайзийският министър-председател Махайте Мохамад : "Съединените щати, Холандия и Австралия не се интересуват от идентифицирането на истинските причини за катастрофата на полета на Boeing MH17 … Те наистина не разглеждат причините за инцидента и кой е отговорен, но вече са решили, че това трябва да бъде Русия. Не можем да приемем такова отношение … Това е несправедливо и необичайно. Самолетът беше наш и на самолета летяха малайзийци, те също загинаха. Ето защо е естествено Малайзия да бъде първата страна, която да участва в разследването, но те просто ни пренебрегнаха". Пред вестник Star отново потвърждава : "Разстроени сме, защото е направено умишлено, но не знаем кой е пуснал ракетата … Ние знаем, че това е ракета, но все още не знаем кой го е направил".
Но други знаят. Още през месец януари 2016 година заместник-председателят на холандския парламент Рieter Omtzigt (CDA) оповести публично, че по време на закритите изслушвания на комисията, разследваща свалянето на малайзийския Боинг МН17 над Донбас е било обявено, че само украинската армия би могла да свали пътническия самолет. Малайзийския самолет е бил свален от система "Бук", като единствено украинската армия е имала разположени такива системи в района по време на полета на МН17. 

image
Останките на сваления самолет

image
Премиерът на Малайзия Махайте Мохамад

image
Макс Ван дер Верф





Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. get - Защо, разпространяваш ДЕЗИНФО...
08.10.2019 21:45
Защо, разпространяваш ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!
Авторитетно позоваваш се на ХОЛАНДСКИЯ ПАПЛАМЕНТ?

След като НАЛИЧИЕ НА УСТАНОВКИ "Бук"- ги има документирано, доказани да присъстват на територията контролирана от СЕПАРАТИСТИТЕ ПОДКРЕПЯНИ ОТ руската федерация ОГЛАВЯВЯНА ПУТИН И ХОРАТА МУ - в Луганска област!!!?

Поражението на фюзележа на самолета е ОТПРЕД В ДЯСНО - което при лоложение, че самолета летейки напуска вече украинска територия НЯМА КАК ДА Е ПОСТИГНАТО, С РАКЕТА ПУСНАТА ОТ там!?

- Но друго ми е много интересно: ТИ РУСНАК ЛИ СИ ?! Та водиш да тази дезинформационно-пропагандна промивка на мозъци - ИЛИ БЪЛГАРИН!

На ТЕБ българина-потурнак, ВЕЧЕ ЦИТИРАХ ИЗКАЗВАНЕТО НА ГЕОРГИ КИРКОВ - Който още през 1919 год - предвид АГРЕСИВНАТА ПОЛИТИКА НА РУСИЯ - ЗАЯВЯВА?
Добро за България ще е - да има между нея и Русия една държава, като Украйна!

Социалиста-ПАТРИОТ КИРКОВ - ГО Е РАЗБРАЛ И КАЗАЛ ОЩЕ ПРЕЗ МИНАЛИЕ ВЕК ... ама ти КРАВАРЯ-социалист-ПСЕВДО - НЕ!

П.П.
Дотолкова си "достоверен" в информацията - та не знаеш дори КАК СЕ КАЗВА/ИЗПИСВА ПРАВИЛНО - името на МАЛАЗИЙСКИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ?
цитирай
2. vaquero - До 1. get
09.10.2019 10:48
Патриотите от Луганската и Донецката републики не разполагат със ЗРК. Доказано е. Вината на украинците е ясна, затова се мълчи по въпроса.
"МАЛАЗИЙСКИЯ" - Ха-ха-ха!
цитирай
3. get - До 2. vaquero - Както поради незнаене бъркаш името на малазийски премиер ... така и ... ?
09.10.2019 11:45
vaquero написа:
Патриотите от Луганската и Донецката републики не разполагат със ЗРК. Доказано е. Вината на украинците е ясна, затова се мълчи по въпроса.
"МАЛАЗИЙСКИЯ" - Ха-ха-ха!


... поради ПРИСТРАСТНОСТ "бъркаш" назовавайки ПАТРИОТИ - СЕПАРАТИСТИТЕ ... които ДЕЙСТВИТЕЛНО НЯМАТ - ама РУСИЯ ИМА ... и едни русийски "ихтамнет-овци" не само вкараха а и употребиха УСТАНОВКАТА-БУК свалила самолета на Малазийските авиолинии? !!!
цитирай
4. vaquero - До 3. get
09.10.2019 11:56
"Парламентът в Хага иска да се разследва Киев за авиокатастрофа от 2014 г. - Парламентът в Хага задължи правителството да разследва ролята на Украйна в катастрофата на полет MH17 над Донбас през 2014 г., съобщи РИА Новости.
Депутатите взели решението единодушно, написа в Туитър депутатът от Християндемократическата партия на Нидерландия Крис ван Дам. Те настояват да се изясни защо украинските власти не са затворили въздушното пространство над региона. Полет МН-17 на Малайзия Еърлайнс се разби в Донбас на 17 юли 2014 г.
Външният министър на страната Стеф Блок заяви, че не вижда основания да се търси възможна вина на Украйна. Според него могат да възникнат усложнения, защото за такова разследване ще е нужно съдействието и на Украйна, и на Русия.
В средата на юни международният разследващ екип назова четирима заподозрени за свалянето над Украйна през 2014 г. на самолета на Малайзийските авиолинии. Смята се, че заподозрените са докарали зенитната ракетна установка "Бук" от Русия в конфликтната зона в Източна Украйна.
Ракетният комплекс е предоставен от въоръжените сили на Русия и е използван за свалянето на самолета над район под контрола на проруските бунтовници, обявиха от разследващия екип. Заподозрените са руските граждани Игор Гиркин, Сергей Дубински и Олег Пулатов и гражданинът на Украйна Леонид Харченко. Те са обявени за международно издирване. Очаква се делото да започне през март догодина.
Разследващият екип е съставен от детективи и прокурори от Холандия, Малайзия, Австралия, Белгия и Украйна. Още миналата година те категорично заявиха, самолетът е поразен от ракета от комплекса "Бук", която била зачислена в руската 53-а зенитна ракетна бригада с база в Курск. Тогава Русия отхвърли тези твърдения и обяви, че нито един зенитноракетен комплекс не е прекосявал украинско-руската граница. Москва твърди, че ракетата, свалила самолета, е била на украинска територия от 1986 г. и оттогава не се е връщала в Русия." Вестник Сега - 09 Окт. 2019
цитирай
5. get - дО 4. vaquero - Е разбира се, че най-авториттетната и най-правдоГОРЯЩАТА РИА-Новости ще ми цитираш - а не ... ?
09.10.2019 13:02
... е на материала от буржоазно-лъжливата Ройтерс :)))?

От която препечатвайки ЧАСТ ОТ ПУБЛИКАЦИЯ - РИА Новости - прави коментар ... Ама непълен!!! На ИЗКАЗВАНЕТО НАПРАВЕНО В ТОКИО от Малайзийския веци-премиер на който ПРЕПИСВАШ ПОГРЕШНО поради незнаене името му - от "ИСКРЕННАТА" РИА-Новости, :))) ?

Не само си смешен - но и жалък КВАКЕРО В СВОЯ проруски опортюнизъм :))) !
След като Русия няма "ихтамнет-овци"? Що дирят на Украинска територия - съветските-военни "в отпуск" -Игор Гиркин, Сергей Дубински и Олег Пулатов и гражданинът на Украйна Леонид Харченко ... ТОЙ И про-руски СЕПАРАТИСТ ?
цитирай
6. vaquero - До 5. get
09.10.2019 13:20
Прочети конституцията на автономна република Крим в раздела й за референдумите и ще ти се изясни правотата на кримчани.
цитирай
7. get - До 6. vaquero - Няма КАКВО ДА ЧЕТА КОНСТИТУЦИИ НА НЕПРИЗНАТИ ОТ НИКОЙ ... ?
09.10.2019 14:47
vaquero написа:
Прочети конституцията на автономна република Крим в раздела й за референдумите и ще ти се изясни правотата на кримчани.


... ПСЕВДОДЪРЖАВНИ ОБРАЗУВАНИЯ!

Подобно на РЕФЕРЕНДУМА, проведен след "Девети септември" в България ПРИ ПРИСЪСТВИЕ ОКУПАЦИОННА АРМИЯ - да се ПИТА, "избирателя": Република или Монархия?

По убеждение СЪМ РЕПУБИКАНЕЦ - по образование ЮРИСТ ... и въпреки про-републиканските си тежнения ще кажа: Така проведения референдум е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН а правния резултат НИЩОЖЕН!

Но на теб счетоводителя - едва ли ще ти мръдне нещо в главата чувайки "противоконституционен" и "нищожен" - Защо? Защото ... си предубеден !

Защото ВЪПРОСА ЗА ТЕРИТОРИАЛЕН СУВЕРЕНИТЕТ и/или КОНСТИТУЦИОННО УСТРОЙСТВО - е устроен ЧРЕЗ МЕЖДУНАРОДНО-ПРАВНИ НОРМИ/АКТОВЕ ... в които се определят СЛУЧАИТЕ и РЕДА ПО КОЙТО СЛЕДВА ДА СЕ ПРОВЕДЕ//ПЛЕБИСЦИТ=ДОПИТВАНЕ ДО НАСЕЛЕНИЕ?

Всички други НЕПОЧИВАЩИ НА ТЕЗИ МЕЖДУНАРОДНО ПРАВНО-ПРИЕТИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ НОРМИ - резултатите постигнати ПО ДРУГ НАЧИН се обявяват за НИЩОЖНИ!!

Такива ми ти работи драгий червени-червенотиквеночивце :))) !

цитирай
8. get - До 4. vaquero - До 3. get ОТНОВО СЕ ВРЪЩАМ КЪМ? Кой и защо лъже ... ти рупора на РИА Новости или в-к"Сега"
09.10.2019 17:13
Вестник "Сега" съвсем коректно пише:
"Ракетният комплекс е предоставен от въоръжените сили на Русия и е използван за свалянето на самолета над район под контрола на проруските бунтовници, обявиха от разследващия екип. Заподозрените са руските граждани Игор Гиркин, Сергей Дубински и Олег Пулатов и гражданинът на Украйна Леонид Харченко. Те са обявени за международно издирване. Очаква се делото да започне през март догодина.
Разследващият екип е съставен от детективи и прокурори от Холандия, Малайзия, Австралия, Белгия и Украйна. Още миналата година те категорично заявиха, самолетът е поразен от ракета от комплекса "Бук", която била зачислена в руската 53-а зенитна ракетна бригада с база в Курск. Тогава Русия отхвърли тези твърдения и обяви, че нито един зенитноракетен комплекс не е прекосявал украинско-руската граница. Москва твърди, че ракетата, свалила самолета, е била на украинска територия от 1986 г. и оттогава не се е връщала в Русия."

Докато ти в ПЪРВОНАЧАЛНИЯ ТЕКСТ НА ПОСТА СИ - ПРЕДСТАВЯШ НЕЩАТА - в ДРУГА СВЕТЛИНА, УСТРОЙВАЩА ТЕБ и РИА-НОВОСТИ?

Ето ПЪРВОНАЧЦАЛНИЯТ ЦИТАТ-ВЕРСИЯ! ТВОЙ и ПРЕПИСАН ОТ РИА-НОВОСТИ:
"Но други знаят. Още през месец януари 2016 година заместник-председателят на холандския парламент Рieter Omtzigt (CDA) оповести публично, че по време на закритите изслушвания на комисията, разследваща свалянето на малайзийския Боинг МН17 над Донбас е било обявено, че само украинската армия би могла да свали пътническия самолет. Малайзийския самолет е бил свален от система "Бук", като единствено украинската армия е имала разположени такива системи в района по време на полета на МН17. "
-КРАЙ НА ЦИТАТА!

Та кой лъже ти РУСКИЯ ШОВИНИСТ - или Съда в ХАГА! Защото в Хага заседава МЕЖДУНАРОДНИЯ ТРИБУНАЛ?! ... всъщност може да се приеме за вярно и Регионалния парламент в Хага - на Холандия - но не това е важното а друго?
Защо представяш превратно ПИСАНОТО във в-к Сега, допълвайки го с тиражираните от РИА-Новости лъжи ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vaquero
Категория: Забавление
Прочетен: 1175464
Постинги: 270
Коментари: 6279
Гласове: 11459
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930