Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2018 00:24 - Ленин и Сталин и кой от тях организира и управлява болшевишката диктатура и геноцид над Българите в Русия
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3884 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 20.11.2018 21:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ленин и Сталин. Кой е идеологът и организаторът на Октомврийската революция в Русия и кой управлява болшевишката диктатура и геноцид над Българите в Русия, отнели живота на повече от 60 милиона от тях!

"И какво общо има наистина фашисткия Европейски съюз – съюз на нравственото разложение, лихварството, незаконното забогатяване чрез ограбване на физическия труд на милиони хора от страните членки на този анти –
 хуманен съюз, сами по себе си "съюз на робовладелците", и т. н., със Съветския съюз, адаш? Нещо не мога да те разбера ; на къде биеш?"


Това ме пита Адашът ми Иван Дойчинов под статията във фейсбук

Меркел, пищящата от нашествениците и изнасилвана от юдео – ционистите безсилна Германия, и заговорниците срещу Българите на наша територия!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/16/merkel-pishtiashta-ot-nashestvenicite-bezsilna-germaniia-i-z.1635290 ,

и защото Иван ми е Приятел и го уважавам, ще отделя ценно време да отговоря на запитването и още повече да дам конкретна информация с просветителска цел на другите Приятели от нашата синергитична Сакра Духовна Академия Форум на Безистена!

ЦЕННО ВРЕМЕ за=ТСЕННО ВРЕМЕ за=за Иса и Богиня Матара 

Иса и Богиня Матара са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

Разсекретените документи в тази статия декодираме с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=LAAlgSZKOM8&list=PLa5-aFdApZnLfXMHKXnZctTrFkCvf2dxq

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Пълният текст на цитата от поста, за който Иван Дойчинов коментира, е "юдео – ционистките ръководители на новия тоталитарен съветско – фашистки режим Евросъюз"

Много независими руски изследователи, и те все Българи от Волжка България или крипто – Българи от ония 500 елитни Български аристократични фамилии от поробената Волжка България през средата на 16 век от юдео – фанариотска Русия, които преминават на компрадорска служба на юдео – фанариотска Русия за да спасят кожата или получат облаги за това, като предадат и изоставят поробения си от руснаците народ,

Българският произход на руския елит 
http://www.desant.net/show-news/23363/

Елитът на Русия с Български корени

http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3658%3A2014-01-12-11-39-42&catid=147%3A2013-09-30-13-38-39&Itemid=231 ,

и те стават впоследствие интелектуалния творчески и прогресивен елит, както и изроденият ракционен управленчески елит на Русия, и тези Българи в последно време изнасят потресаващи чудовищно ужасяващи документи за същността на болшевишката партия, болшевишкия червен терор и съветския тоталитален режим.

Всички документи доказват, че грузинският юдеин Сталин и неговото юдейско – ционистко обкръжение извършват конспиративен преврат срещу волжкия на 100% чист Българин Владимир Ленин, като го раняват умишлено несмъртоносно при атентат на 30 август 1918 г  от  Фани Е. Каплан, истинското име на която е Фани Х. Ройтман (1887-1918) юдейка – агент на Сталин, защото Ленин замисля и организира ВОСР с върховната идея и цел № 1 да освободи поробените в царска юдео – фанариотска Русия волжки Българи и други по – малки бивши тракийски племена, и да образува с тях върху основата на Българите на територията на цяла Русия най – голямата и мощна на Европа и в света съвременна държава – държавата на Българите под неговото ръководство.

Шайката на злодея юдео – ционист Сталин с помощта на юдейски лекари от Германия, извикани уж да лекуват Ленин, поставят постепенно под пълна медикаментозна зависимост лекувания умишлено неправилно Ленин, като Сталин поставя Ленин в тотален домашен арест и абсолютна карантина и изолация от външния свят и от верните му Български съратници и започва да управлява болшевишка Русия еднолично и тоталитарно с декрети и наредби уж от името на болния другаря Ленин, който превръща в свещена духовна икона и хоругва за следване от милионите възстанали Българи и в психически труп и наркотизирано чучело, от чието име започва епохалните злодейства и престъпления срещу Българите в Русия, разкрили се обнадеждени и застанали плътно до Ленин в началото на революцията, поради което той още през 1919 г с декрет учредява независима Българска Башкирска република, който акт принуждава Сталин да почне изпълнението на пъкления си план за вътрешния преврат срещу Ленин.
Върховното ръководство на болшевишката партия на Сталин – политбюро, се състояло от 52 висши партийни функционери, като един от тях е бил фин, един е бил руснак с умствени увреждания, и всички други 50 човека включително със Сталин са били до един юдеи и крипто – юдеи и то ционисти.
От всичките министри (народни комисари) на болшевишка Русия всички до един са юдеи, и то ционисти, без да има нито един друг от друг етнос!

За тази кадрова политика ще дадем думата на изследователя Григор Симов.

––––––––––––––
––––––––––––––

Сега се пригответе за едно отегчително и ужасяващо кадрово четиво за 100 % чисто юдео – ционисткия характер на Съветския Съюз!

Еврейската болшевишка революция в Русия. извадка от zarubezhom.com
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2010/04/16/evreiskata-bolshevishka-revoliuciia-v-rusiia-izvadka-ot-zaru.529665

Тове е книга - обвинение. И като всяко обвинение, тя е сборник от документи, които за вас до сега не са били известни. И понеже да се обвинява е отговорна работа, всички първоизточници щателно са проверени. Тези първоизточници отдвна вече са известни на запад, но само за тези, които се интересуват. Тази книга не обвинява безразборно всички евреи, а само международното организирано еврейство и тези които са замесени в неговите тъмни дела. Тоест, това е обвинение към тези евреи, които много добре знаят какво вършат!                                                
Първият документ, доказващ еврейската природа на установената 1917 г. "съветска" власт, е списъкът на съветските ръководители, съставен 1918 г. от английския журналист от "Морнинг пост", Виктор Марсден (вижте и списъка на Робърт Уилтън). Той е превел на английски и "Протоколите на ционските мъдреци". След което, те са произвели такова силно впечатление на бащата на съвременното конвейрно производство, Хенри Форд, че той наел журналисти, юристи, хуманитарни специалисти, които му събирали сведения, доказващи войната на организираното еврейство срещу човечеството.
Резултатът от тези изследваня е четиритомникът “Международното еврейство”
                                                                      
Аз ще отдам дължимото на Виктор Марсден, защото преводът на "Протоколите на Ционските мъдреци" е коствал живота му.
Него веднага го ликвидирали, след завръщането му в Англия - 1921 г. 
За да почета паметта на Виктор Марсден, тук изцяло привеждам брошурата му  Евреите в Русия, със списъците на евреите от съветското правителство на Русия, заедно с предговора.                                                                                                                              
Предлаганата статия е написана от Виктор Марсден, декември 1918 г.
Той в продължение на много години е бил постоянен кореспондент на английския вестник "Морнинг пост" в Русия. След въоръжения преврат, извършен от болшевиките, Марсден бил хвърлен в Петропавловската крепост, в същия ден, 13 август 1918 г., когато в Петроград е бил убит капитан Кроми.

МАРДСЕН=Мадара и Иса 
 


                                                         
                                                 Виктор Марсден –
 Евреите в Русия    
          
Американският еврейски банкер Яков Шиф, финансира Япония за войната и с Русия. После финансира "руската" революция 1905 г., а 1917 г. осигуряваше финансово Троцки, както на времето Родшилд осигуряваше Карл Маркс. И след като Троцки бе освободен от канадския арест, по заповед на контролираното от евреите, английско правителство, евреите разпънаха Русия на кръст, и именно те носят отговорност и за световната война, и за лицемерието "Лига на нациите", и за предателството на така наречения "Версаилския мир".    
В никакъв сличай не е вярно, че Русия е единствената жертва на евреите. Русия просто повтори участта на Англия и Франция, която ги постигна в техните собствени "Велики раволюции".                                    
Преди революцията евреите напълно контролираха царското правителство, така както контролираха и английското правителство, посредством своите събратя, намиращи се буквално във всеко Английско министерство и на всяко място, представляващо някакъв интерес. При което за евреите работят не само чисти евреи, но и полуевреи, и скрити евреи, така, както се случваше и в Русия.                         
Еврейската опасност вече не е опасност, но тоталната еврейска диктатура над целия свят е свършен факт. Евреите напълно контролират всички богатства в света, парите, полезните изкопаеми и информацията.
Колкото по-скоро британците възприемат този факт, толкова по-добре ще е за самите тях, понеже до сега никой не е попречил на евреите да изпълняват програмата си за контрол над света, изложена в "Протоколите на ционските мъдреци".


Списък на евреите, които управляват Русия, 1917 – 1918 г.

(bezistena : които Българинът Ленин заварва в началото при завръщането си в Русия и веднага започва непосилна борба за отстраняването им от възловите места и замяната и от волжки Българи, което предизвиква организираният им отпор отвсякъде и поредицата от покушения срещу Ленин, в основата на които е Сталин)

ЦК на болшевиките (всичките са евреи):
 
На първо място в списъка на Виктор Марсден, е Лев Троцки (Лейб Бронштайн). На второ място е Ленин (евреин, най-малкото, по майка си - Бланк). На трето място е Зиновиев (Апфельбаум - писал и редактирал докладите и трудовете на Ленин). След тях, по ред: Лурие (Ларин), Криленко (Абрам, впоследствие народен комисар на правосъдието, Луначарский (Байлих- Манделщам), Урицки, Володарски, Каменев (Розенфелд – мъж на сестрата на Троцки, и също редактор на лениновите произведения). Смидович, Свердлов Стеклов (Нахамкес). 

Бюро на Първия състав на Съвета на работническите и войнишки депутати, на град Москва (всичките евреи): 
Три съпредседателя: Председател на първия Московски Съвет, след революцята - Лейба Хинчук. Председател на Съвета на Работниците и червеноармейците - Смидович. Председател на Съвета на работническите и войнишките депутати - Модер.
 
Членове на първия Моссъвет: 
Заркх. Кламер. Гронберг. Шейнкман. Ротштейн. Левензон. Краснополский. Мартов (Цедербаум). Ривкин. Симсон. Тяпкин. Шик. Фалк. Андерсон (литовски евреин). Вимба (литовски евреин). Соло (литовски евреин). Михелсон. Тер-Мичян (арменски евреин). Секретар на Бюрото - Клауснер. Началник на канцелярията - Роценхолц.    
                                                                                              
ВЦИК на Четвъртият Всеросийски конгрес на Съвета на работническите и виойнишки депутати:  
(По конституцията от 1918 г, формално, това е най-висш орган на властта).
От 34 членове на ЦИК, нито един неевреин.  Председател - Яков Свердлов. Членове: Абелман. Велтман (Павлович). Акселрод. Цедербаум (Мартов). Красиков. Лундберг. Володарски. Цедербаум (Левицки). Ленин. Зиновиев-Апфельбаум. Троцки. Сирота. Суханов (Гиммер). Ривкин. Цейбут. Ратнер. Блейхман (Солнтаев). А. Голденрудин. Хаскин. Ландер. Аронович. Камков (Кац). Фишман. Абрамович. Фриче. Илин (Голдштайн). Лихач. Хинчук. Берлинрут. Дистлер. Чернявски. Бен (Вениамин) Смидович.
 
ВЦИК - Пети Конгрес на Съветите. От 62 члена, нито един неевреин:                                                
(На руски, евреин, се пише – еврей, и за икономия на време, надолу не съм превеждал това название, понеже добре се разбира!)

Бруно (литовски еврей). Бреслау (литовски еврей). Бабчинский. Бухарин (еврей и приятел на Троцки, бил с него в Ню-Йорк и имащ американско гражданство, представящ се винаги за руснак). Вейнберг. Гайлис. Гейнцберг. Данишевски (германски еврей). Штарк. Закс. Шейнман. Ердлинг. Ладауер. Лингер. Волах (Литвинов, бъдещ министър на външните работи, чехословашки еврей). Семьон Диманштейн. Левин. Ерман. Йофе. Карклин. Книгисен. Каменев (Розенфелд). Зиновиев (Апфельбаум). Криленко (Абрам). Красиков. Капник. Каул. Ленин. Лацис (еврей). Ландер. Луначарский. Петерсон (литовски еврей). Петерс (латвийки еврей). Рудзутак (литвийски еврей). Розин. Смидович. Стучка (латвийски еврей). Свердлов. Смига (латвийкий еврей). Стеклов (Нахамкес). Сосновицкий. Скрипник. Троцки. Теодорович. Терян (арменски еврей). Урицкий. Тегулечкин. Фелдман. Фрумкин. Цурюпа. Чавчавадзе (еврей). Шейнкман. Розенталь. Ашкенази. Карахан (караимски еврей). Розе. Радек (Собелсон). Шлихтер. Чиколини. Шиянский. 

Съвет на Народните Комисари (Министерски съвет): 
Председател – Ульянов Ленин (Марсден го пише руснак). Комисар на външните работи: първо Троцки (Еврей), а после Чичерин (полуевреин, но според Марсден - руснак), Комиссар по националностите - Джугашвили (грузинец – според Марсден. Председател на съвета на народното стопанство - Лури (Ларин) – еврей. Комисар по възстановяването - Шлихтер (Еврей), Комисар по държавните земи - Кауфман (еврей). Комисар по държавния контрол - Ландер (еврей). Комисар по обществените работи – В. Шмидт (еврей). Комиссар по селското стопанство - Прошян (арменски еврей). Комисар на Армията и Флота - Троцкий (еврей). Комиссар за социалните помощи - Е. Лилина (Книгиссен) - еврейка, Комиссар по образованието -Луначарский (Баилих. Марсден го нарича Манделштам) – еврей, Комисар по вероисповеданията -Шпитцберг (еврей), Комисар на вътрешните работи - Зиновиев (Апфелбаум) – Еврей, Комисар по финансите - Исидор Гуковский (еврей), Комисар по изборите - Урицки (еврей). Комисар на правосъдието - И. Штейнберг (еврей). Комисар по евакуациите - Фенигштейн (еврей), заместен от - Равич и Заславский – и двамата евреи.                                                                                                     

Равносметка:
от 20 съветски комисари (министри), само Сталин не е евреин, двама пролуевреи и 17 чисти евреи (Йосиф Висарионович Джугашвили – Сатлин, уж беше грузинец, но всъщност бил осетинец!? А реално е евреин, защото “Джугашвили”, означава - еврейски син, а и между съветските ръководители, място за неевреи няма!  
  
Комиссариат (министерство) на армията (всичките евреи): 
Комисар на армията и флота -Троцки. Заместници на Троцки - Склянски и Гиршфелд. Председател на Военния Съвет - Троцки. Членове на Съвета - Шородак и Петч (литовски евреи). Военен комитет на Москва - Штейнгардт (литовски еврей) и Думпис (германски еврей). Командир нашколата на граничарите - Глейзер (литовски еврей). Комисари на 5-а съветска дивизя - Дзеннис и Полонски (литовски еврей). Комисар на армията на Кавказ - Лехтинер. Извънредни комисари на Източния фронт - Шулман и Бруно. Членове на военния съвет на Казан - Розенхолц, Майгар и Назенхолц. Комисар на Петроградския военен окръг - Гутпис. Военен комендант на Петроград - Цейгер. Командващ на червеноармейците по време на Ярославския метеж - Геккер. Командващ Източния фронт против чехословаков - Вацетис (латвийски еврей). Командващ Московския военен окръго - Буткус (литовски еврей). Член на Военния Съвет - П.П. Лацимер. Начальник на Военното командване - Елкан Соломонович Колман (бивш австрийски офицер). Комисар на Московския военен окръг - Медкас. Началник отбраната на Крим - А. Зак. Командващ на Курския фонт - Слузин, негов помощник - Зилберман. Комисар на румнския фронт - Спиро. Предреволюционен щаб на Северната армия - А. Фишман (еврей). Председател на Съвета на армиите на Западния фронт - Позерн. Военно-съдебнен комисар на 12-та армия – Ромм. Комисар на 12-та армия - Мейчик. Комисар на Витебск - Дайбе. Комисар на 4-а армия - Ливензон. Комисар на Московския военен окръг - Губелман. Комисар по военните реквизиции на  град Слуцк - Калманович (литовски еврей). Комисар на Самарската дивизия – Глузман. Политически комисар на същата - Самарска дивизия - Бекман. Комисар по реквизициите в Московския военен окръг - Зусманович. Представител на переговорите с немците - Давидович.       

Комисариат на вътрешните работи: (всичките евреи): 
Нарком - Зиновев (Апфельбаум). Началник на отдела по пропагандата - Голденрудин. Помощник на наркома - Урицкий. Председател на икономическата комисия на Петроградската комуна - Ендер. Зам. председател по хигиената - Рудник. Комисар по евакуацията на беженците – Фенигштайн, и помощник - Крохмал (Загорский) и Абрам. Комисар на Петроградския печат - Володарски. Граждански началник на Петроград - Шнайдер. Граждански началник на Москва - Минор. Комисар по печата на Москва - Красиков. Комисар на милицията на Петроград - Файерман. Началник на бюрото по печата - Мартинсон. Комисар по безопасността на Москва - К. Розентал.  

Членове на Петроградския ВЧК: (всичките евреи): Шейнкман.
Гиллер. Козловский. Модель. И. Розмирович. Дисперов (арменски еврей). Йосилевич. Красиков. Бухян (арменски еврей). Мернис (Литовски еврей). Пайкерс (литовски еврей). Анвелт (немси еврей). 

Членове на Петроградския съвет: 
Зорге (еврей), Радомисълски (литовски еврей).  

Членове на Московския ВЧК: 
Председател - Дзержинский (полски еврей), заместник - Петерс (латвийски еврей). 

Членове на коллегията на ВЧК (по-късно, КГБ - всички евреи):
Шкловский, Кнейфис - (по-късно Председател на Киевската ВЧК – свирепостта на когото е описана в книгата на Мелгунов «Червеният терор»). Размирович. Кронберг. Цейстин. Хайкина (еврейка). Карлсон (литовски еврей). Шауман (литовски еврей). Леонтович. Ривкин. Антонов. Делафарб. Циткин. Е. Розмирович. Г. Свердлов. Бисенский. Блюмкин (убиец на посланника Мирбах). Александрович. И. Модель. Ройтенберг. Финес. Яков Голдин. Галперштейн. Книгисен. Закс. Лацис (латвийски еврей). Дайбол (латвийски еврей). Сейзан (арменски еврей). Депкин (литовски еврей). Либерт (началник на Таганския затвор. Фогел. Закис (литовски еврей) Шиленкус. Янсон (литовски еврей).

Комисариат на външните работи (все евреи): 
Чичерин (полуевреин). Заместници: Карахан (кримски еврей - Караим) и Фритче. Началник паспортния отдел - Марголин. Посланник в Германия - Йофе (най-добрият приятел на Троцки - организатор на коммунистическия, еврейски преврат в Германия). Военен аташе при съветското посолство в Германия - Левин (разстрелян в Германия, понеже е бил организатор на еврейския – комунистически преврат в Бавария и Комисар на Съветската еврейска република Бавария). Шеф на Прес-бюрото и разузнавателната служба на советското посолство в Германия - Т. Акселрод. Съветски представител във Виена и Лондон -Каменев (Розенфелд). Съветски представител в Лондоне и Париже - Бек. Посланник в Норвегия - Бойтлер. Консул в Глазгоу - Малкин. Делегат на мирните преговори в Киев - Христиан (Хаим) Раковски. Негов помощник - Мануилски. Министерски юрист - Астшуб. Консул в Киеве - Грюнбаум (Кжевински). Консул в Одеса - А. Бек. Посланник в САЩ - Людвиг Мартенс (немски еврей). 

Комиссариат на финансите (все евреи): 
Първи комисар бил Мержвински (полски еврей, преди което е бил изгонен от Юнион Банк в Париже, за незаконни операции, където е бил брокер). Заместници - Дон Соловей. След което комисар станал Исидор Гуковский, преди това работещ при Нобел в Петербург.  Негови заместници: И. Акселрод, С. Закс (Гладнев), началник отдела по заемите. Боголепов. Хашкан - секретарь. Берта Хиневич - помощник секретар. Президент на финансовия Конгреса на Съветите - М. Лацис (еврей). помощник - Вейцман. Комиссар по урегулирането на русско-германските сметки - Фюрстенберг-Ганецкий. Главнен чиновник на комисариата - Коган.    
        
Администрация на Народната Банка (Все евреи): 
Михелман. Закс. Абелин. Акселрод. Садников. 

Финансови представители: 
в Берлин - Ландау, в Копенхаген - Воровски, в Стокхолм - Абрам Шенкман. 

Ревизор на Народната банка:  
Кан. негов заместник - Горенштайн.    
                                              
Главен комисар по ликвидацията на частните банки -
Анрик, негов помощник - Мойсей Ковш. 

Членове на Комитета по ликвидацията на частните банки: 
Елиашевич. Г. Гифелих. А. Рогов (еврей). Г. Лемерих. А. Плате (литовски еврей).  

Комисариат на Правосъдието (все евреи):
Комисар - И. Штейнберг. Комисар на апелационния съд в Москва - А. Шрейдер. Председател на московския Революционен трибунала - И. Берман. Комисар на сената в Петроград - Бер. 

Председател на Висшата Революционна Комисия на Републиката: 
Лев Троцки. 

Председател на следствената комисия на рев.трибунал:
Глузман. 

Следователи в Трибунала:
Легендорф и Слуцкий.  

Генералнен прокурор: 
Фридкин. Главен чиновник по Кодификациите - Гойнбарк. Секретар на Народната комисия - Ширвин. Помощник на Народната комисия - Лутцкий. Народни защитници: Г. Антоколский. И. Бейер. В. Ааронович. Р. Биск. А. Гундар. Г. Давидов. Р. Кастарян (арменски еврей). 

Комиссариат на Здравеопазването и хигиената (все евреи):
Комисар - П. И. Дауге (немски еврей). Началник на фармацевтичната служба - Рапопорт. Негов заместник - Фукс. Председател на комисията по венерическите болести - П.С. Вебер. Председател на комисията по заразни болести - Волфсон.

Комиссариат на Народното образование (все евреи): 
Луначарски (еврей). Секретар на Комисариата - М. Ейхенхолц. Комисар на северния окръг - З. И. Грунберг. Председател на комисията на Образователния Институт - Т. Золотницки. Началник на муниципалната секция - А. Лури. Началник по Пластичните изкуства - Штернберг. Началник на театральната секция - О. Розенфелд (жена на Каменев и сестра на Троцки), неин помощник - Зац.  Директор на втория департамент - Гроним.  

Членове и академици на Социалистическата Академия на Науките (все евреи):
Рейснер. Фриче (литовски еврей). Гойкхборг. М. Покровски. Велтман. Собелсон (Радек). Крупская (еврейка). Нахамкес (Стеклов). П. И. Сутчка. Немировский,  И. Раковски, К.П. Левин., М.С. Олшански, З.Р. Теленберг, Гурвич, Лудберг. Ерберг. Келтулан (унгарски еврей). Гросман (Рощин). Крачковский. Урсинен (фински еврей). Тонно Спрола (фински еврей). Розин. Данчевский. Глейзер. Годенрудин. Будин. Ротштейн. Чарлз Раппопорт. Лури. 

Почетни членове на академията:
Роза Люксембург (еврейка), Клара Цеткин (еврейка). Меринг (еврей). Хуго Хаазе (еврей).  

Литературно Бюро на Пролетариата (все евреи): 
Ейхенхолц. Полянски (Лебедев). Херсонская. В. Зайцев (подчертава се че е еврей). Брендер. Ходасевич. Шварц. Директор на 1-ия департамент на Комисариата на Народната просвета, към когото е и цялата Академия на Социалистическите науки – е Познер.  Началник Канцелярията на комисариата на Народната Просвета – е Алтер.
  
Комисариат на Социалите Помощи (все евреи): 
Комисар - Е. Лилина (Книгиссен). Директор - Паулнер. Секретар Е. Гелфман. Помощник секретар - Роза Гауфман. Началник на пенсионния отдел - Левин. Началник Канцелария - К. Ф. Розентал. 

Комисариат на Общественните работи (все евреи): 
Комисар - В. Шмидт (подчертава се, че е еврей). Помощник - Радус (Зенкович). Началник на комисията Велтман. Помощник - Кауфман. Секретар на комисариата - Раскин. Член на комисариата - Кучнер. Началник на отдела за взривни работи -Заркх.  

Представители на Съветската държава в международния Червен Кръст 
(само евреи – лични шпиони на Троцки в другите страни):
в Берлин. Собелсон (Радек – ръководител на комунистическия еврейски преврат в Германия - 1918 год, т.н. «Спартаковско движение»).  Във Виена - Бирман, арестуван в Австрия и изгонен от страната, заради подготовка на коммунистически, еврейски преврат, заедно с още 13 евреяи, членове на австрийската компартия. При арестуването му, в Берман намерили 2 и половина милиона австрийски крони. Във Варшава: А. Клоцман. Алтер. Веселовски (Веселовски е изгонен от Полша, заедно с още 5 евреи, за подготовка на комунистически еврейски метеж.  В него намерили три милиона рубли).В Букурещ: Нисенбаум. Пътешествовал, по паспорт, като белгийски гражданин «Гилберт». В Копенхаген: А. Баум.  
        
Председател на Централния комитет на Червения Кръст в Москва 
(Международна терористическа организация, за распространение на световната еврейска революция из цяла Европа): Бенжамин Моисеевич Свердлов (брат на Яков Свердлов).  

Висши Съвет на Народното Стопанство (ВСНХ) (все евреи): 
Председател - Риков. Председател на Петроградския ВСНХ - Ейсмонт. Заместник - Ландеман. Началник в Петроград - Крейнис. Заместник на Риков - Красиков. Началник на общата секция в Москва - А. Шотман. - помощник - О. Хайкина. Началник на възстановителния отдела - Кичвалтер. Отговорник за възстановяването - Н. А. Розенберг. - помощник - Зандич. Началник на нефтения Комитет - Таврид. Началник на рибния отдела - Кламер. Началник на въглищната секция - Ротенберг. Началник на Транспортната секция - Кирсян (арменски еврей). - помощник - Шлемов. Началник на металльургическата секция - А. Алперович.  

Бюро на Висшия съвет на народното стопанство (ВСНХ - все евреи):
Крейтман. Вайнберг. Красин. Лурье (Ларин). Чубар ( отбелязано е че е евреин). Голдблатт. Ломов. Алперович. Рабинович.  

Донецки комитет ВСНХ (все евреи):
 Коган Бернштейн. А.И. Очкис. Полонский. Биск (литовски еврей). Класен (литовски еврей). Лившиц. Кирш (немски еврей). Крузе (немски еврей). Вихтер. Розентал. Симанович. 

Членове на кооперативната секция (все евреи): 
Любомирски. Хинчук. Зеделхейм. Тагер. Хайкин. Кричевский.   
                                           
Членове на шахтьорската секция (все евреи): 
Косиор. Голдман. Ленгникс. Голцман. Шмит. Смит Фолкнер. Рудзутак. Сортел. Рейнсвит. Блюм. Катцел. Сул. Четков.
  
Ръководители на провинциите (все евреи): 
Комисар на Сибир - Хайтис. Председател на Съвета на работническите депутати - Сизрани - Белински. Председател на Съвета на работническите депутати на Казан - Шенкман (убит). Председател на Совета на шахтьорите на Донецка област - Ливензон. Председател на Совета на работническите депутато на Нарва - Дауман. Председател на съвета работниците на Ярославъл - Закхейм. Председател на съвета на работническите депутати на Царицин - Ерман (убит). Председател на совета работниците на Оренбург - Вилинг. Председател на Совета работническите депутати на Пенза - Либерзон. Председател на Таврическия съвет на работниците - А. Слуцкий. Комисар на финансите на Западните области - Самовер. Председател на Киевския Съвет - Дрелинг. - помощник - Гинцбергер. Председател на Думата на Бела Черква - Рутхаузен. - помощник - Лемберг. Народнен комисар на република Донецк -Райхенштейн. (убит от офицерите на полковник Дроздовски). Комисар на република Донецк - Исак Лаук.
  
Централно Бюро на Профсъюзите
:
(Все евреи) Рафес. Давидсон. Гинцберг. Брилянт. Професор Смирнов). 

Комитет по разследоване обстоятелствата на смъртта на императора Николай Втори 
(все евреи, освен, може би, Максимов и Митрофанова): Свердлов. Сосновский. Теодорович. Розин. Владимирский (Гиршфельд). Аванесов.   
           
Комитет по разпитите на бившите служащи на стария режим:
 
Председател - Муравьов. Членове: Соколов. Останалите са явни евреи: Иделсон. Грузенберг. Соломон Гуревич. Голдштейн. Тагер. 

Журналисти в официалните комунистически вестници: На «Правда», «Известия», Финанси и Народно Стопанство» - Все евреи: 
Динн. Бергман. Кун. Диамант. А. Брамсон. А. Торберт. И. Б. Голин. Битнер. Е. Алперович. Клойснер. Стеклов (Нахамкес). Ильин (Цигер). Гросман (Розин). Лурье (Румянцев).  в. Воля на Труда (все евреи): Закс. Полянский. Е. Катц. в. Знаме на Труда (все евреи, освен редактора Максим Горьки): Штейнберг. Ландер. Ярославский. Ефрон. Б. Шумахер. Левине. Биллин. Давидсон.  

В индустриалните и комерчески вестници (все евреи):
Бернштейн. Коган. Голдберг. В. Розенберг. Рафаилович. Громан. Кулишер. Славенсон. И. Геллер. Гаучман. Шухман. П. Бастел, А. Пресс, А. Мох, Л.С. Елиасон.

Ръководства на другите партии в Русия: 
ЦК ВКП на меншевиките (все евреи): Мартов (Цедербаум). Диманд. Н. Гиммер. Штраус. Ратнер. Либер. Зон. Дан. Гоц. Раппопорт. Още един Цедербаум – брат на Мартов. 

ЦК на Есерите (дясното крило, все евреи): 
А.Керенски (Кирбис). Аронович. Гислер. Давидович. Гуревич. Абрамович. Голдштейн. Лихач. Хинчук. Берлинрут. Дистлер. Чернявский. Розенберг. Чайковски. Ратнер. 

ЦК на есерите (лево крило - все евреи):
Штернберг. Левин. Фишман. Лендбург. Зитца. Ландер. Каган (Грессер-Камков). Кац (Бернштейн). Фейга Островская. Начман. Карелин. Мария Спиридонова (еврейка, както и евреина Борис Савинков (Ропшин и маса други имена и фамилии). 
 
Централно Бюро на партията на «народняците» (все евреи):
Раппопорт. Гребнер. Вилкен. Диамант. Кауснер. Шатров (подчертава се, че е евреин).
 
ЦК на партията на полската диаспора (все евреи):
Радек (Собелсон). Зингер. Берсон. Финкес. Хаузнер. Манделбаум. Панский. Гейдман. Тутелман. Волф. Крохмал (Загорский). Шварц (Голц). 

Комитет на партията на московските анархисти (все евреи):
Яков Гордин. Лейба Чорний. Блейхман. Ямполский. Крупенин».

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Край на очерка на Виктор Марсден
.  
Неговият списък обяснява всичко! 

Той е приемал немските, литовските, арменските и грузинските евреи, за «литовци», «немци», «грузинци» или «арменци». Но ние отдавна получихме всички доказателства, че това е коронен номер на евреите: в Русия се пишат «грузинци», «татари», «поляци», «прибалтийци», «немци», «французи», «италиянци»; в Грузия се пишат «украинци» и «гърци»; в Америка «поляци», в Русия - «американци»; във Франция - «немци», в Германия - «французи», и така, до пълно объркване!
Комбинациите им са безчетно множество, но същността им е една - да не се наричат евреи, за да не може да се проследят причините и източниците на глобалната еврейска окупация...

проф. Столешников – Авторско заключение за книгата 
               
Приключвам списъка с улики, което не значи, че само с това се изчерпват. Няма никакъв смисъл да продължа този списък, до безкрайност. Всеки човек, ръководейки се от гореказаното може да събере свое досие за престъпленията на тези хора.
И ако ме питате, защо те трупат такива вавилонски грамади от лъжи? Ще ви отговоря с въпроса: Знаете ли каква е разликата между убиеца и съвършения убиец? Обикновеният убиец само убива своята жертва, а съвършеният убиец, убива жертвата си, но представя убийството, като "самоубийство"...
Съвършеният убиец, сега в 21 век, би могъл просто да ни унищожи всички, но той не бърза да го направи, защото за него е важно, не просто да ни убие, но да изкара работата, така, като да е наше собствено самоубийство; чрез "класова борба", или "национално освободителна борба", или "война против тероризма", няма значение. За него е най-важно да не излезе на светло самият той, или, да не излизат на яве замисълът и деянието му.  
Между масовите епизоди на огромни унищожения на хора в историята, минава точно толкова време, колкото е необходимо на съвършения убиец, да осигури своето поредно алиби.
Този перманентен геноцид, или както е казал Лейб Троцки, перманентна революция, е същността на човешката история...    
                                                   
...Ционизмът и комунизмът са само различни пътища за постигане от евреите на окончателна победа над целия свят, и издигане на еврейския световен цар – Месия, защото еврейската хегемония, за тях е вече отдавна постигнат етап.                          
Добре помня, как у нас, из учережденията на Москва, до 19 август 1991 г. всички евреи все още се държеха за своите партийни книжки, а само след неколко дни, вече беше нетактично да им се напомня за комунистическото им минало. Защо? Еми, била е спусната нова заповед до цялото организирано еврейство и всички отведнаж се приобщиха към победоносното учение на ционизма (демокрацията).

И комунизмът изчезна, като че не го е имало. Гаранция ли е това, че те завинаги са отхвърлили комунизма? Никак даже. Ще се изменят историческите условия и те пак ще се хванат за кривата сабя на комунизма! За тях е добро всичко, което служи за постигане на крайната им цел - перманентна, световна, еврейска революция, или – перманентен терор.            
                               
А за отношението на еврейството към масоните, – доброволните, наивни помощници на еврейската световна революция, най-добре от всички е казал Кръстьо Раковски (Християн Раковски, с истинското име Хаим Рейковер!), по време на разпита му по делото - "Червената Симфония":  

..."въпрос на следователя: – Искате да кажете, че масоните е трябвало да умрат от революцията, която им е задължена още от своето възникване?                                                                                                    
Раковски. – Съвършенно верно, понеже всички те са “гои”, а революцията е еврейска. Вие сега формулирахте принципа на революцията, който е обкържен от голяма тайна. Да, всеки масон трябва да умре. Аз съм масон и вие го  знаете? Сега ще ви кажа масонска тайна, която те обещават, но няма да разкрият, нито на 25-та, нито на 33-та, нито на 93-та степен, нито на която и да е стапен, на който и да е ритуал. Ясно е, че аз го зная, не като масон, а като един от  "Тях" (Един от световните водачи на сатанинското еврейство!?).                                                                                                      
въпрос. – И какво е това?

Раковски. – Всяка масонска организация създава всички необходими предпоставки за еврейската революция. Това е истинската цел на масонството, създадено за въвличане на гоите в процеса на собственото им самоунищожение. Очевидно е, че това се върши под различни предлози. Те всичко скриват зад широко известния техен лозунг: "Свобода, Равенство, Братство". Разбирате ли? Но понеже еврейската революция има предвид унищожението на цялата средна класа на обществото, а и народа, като цяло, затова, това е самоубийство за всякаквите масони и за всеки масон.
Вие, естестрвено, разбирате, че цялата тази напомпвана секретност, обкръжаваща масонството, има за цел да скрие реалните тайни на масонството, и най-вече, тяхното последващо унищожение. Ако попаднете с машина на времето в далечното бъдеще, обърнете внимание, какви глупави физиономии ще имат масоните, които ще умират от ръцете на еврейските революционери. Как викат – какви заслуги имат пред революцията!  Това ще е зрелище, на което можеш да умреш... от смях".


Завършвайки тази книга, зная че ще се правят опити да се преиначи изложеното тук, в което аз уж предявявам обвинение към всички евреи.
Не, и пак го повтарям, не предявявам обвинение към всички евреи... Предявявам обвинение само към тези евреи, които пряко или косвено работят в полза на черния план на световното организирано (на мафиотски- сатанински принципи) еврейство
Еврейския Интернационал, който усилено строи световен концлагер, наречен Великият Израел, и с всички сили се домогва до световна еврейска революция.

И още веднъж ще напомня важния цитат от Дизраели (лорд Биконсфилд), който привеждах и на други места в книгата.Английският министър-председател от средата на 19-ти век, евреинът Дизраели, в своята книга “The life of George Bentick”, написана 1852 г., пише:

"Влиянието на евреите може да бъде проследено във всички избухваня на разрушения в Европа. Това са въстания на евреите против всички традиции, против всяка национална аристокрация, против всяка религия (без еврейската!) и против всяка (нееврейска) собственост. Деструкцията е семитски принцип, произхождащ от еврейската религия..."

Троцки също строеше Великия Израел... Затова, именно, към организираното еврейство се отнася моето обвинение, защото именно тази световна, или "перманентна" революция води до тези ужасни престъпления, описани в тази книга. Още повече, моето обвинение се отнася за неевреите,... които работят ръка за ръка с организираното еврейство, за осъществяване на дяволските им планове. 
Както бе изнесено в тази книга, именно главните англоезични страни, САЩ и Англия, са бастионите на "християнския ционизъм".
Тази световна еврейска революция, която правеше Троцки, с прилагателното "пролетарска", сега се върши от еврейски кръгове от САЩ, Англия и Изараел, под лозунга за световна "война срещу тероризма".
Няма друг империализъм, освен еврейския! Евреите, като цяло, трябва сериозно да се замислят над този въпрос. Защото възмездието е непредотвратимо. На всяка "Велика Френска" - еврейска революция идва Термидор, на всяка "Велика Октомврийска" революция, организирана от Синедриона, идва нейната 1937 година, и колкото по-ужасно е престъплението, толкова по лоша ще е разплатата. 

Вече достатъчно много знаем за организираното еврейство... 

Изяснихме, че целият икономически живот в света се свежда до това, че организираното еврейство продава на неевреите, за труда им, своите хартиени пари, а след това, както казваше Остаб Бендер, с различни изпитани методи отнемат парите от неевреите.
В резултат, неевреите остават без резултата от своя труд, и баз пари.
Стана ни разбираема и структурата на организираното еврейство от целия свят, която наподобява матрьошка, където в избраната раса, има по-избрана. А в тази по-избрана раса има още и още по-ибрани представители. И това повишение нивото на избраност, се повтаря още много пъти, докато не достигне самия връх.
Всяко ниво има своя степен на допуск до информация, така че, обикновеният евреин няма и понятие за причините, за случващите се събитя, също както и човек от друга националност.     
                                                   
... В 1917, както и в 1991 г. (а за България - 1944 и 1989 г.), също както и сега, малцина са разбрали и разбират истинския смисъл на събитията. Затова и се пише тази книга. Ние, разбира се, знаем далеч не всичко, но и това, което знаем за организираното еврейство, е предостатъчно за да произнесем присъдата. Ние продължаваме да наблюдаваме, но вече не сме онези наивници, които за нищо не се досещат. 
Остава само да се надяваме, че еврейският народ, като цяло, ще разбере накрая, престъпната природа на своето ръководство и сам ще предприеме нужните мерки. В противен случай, последствията може и да са съвсем различни от планираните. 

Извадка от: http://zarubezhom.com/antigulag.htm
превод: Григор Симов

 

Още за еврейската болшевишка революция в Русия:

Един от най-осведомените хора за събитията в Русия, преди революцията, по време на революцията и след нея, е бил и кореспондентът на в. "Таймс" Робърт Уилтън, който е живял в Русия и там е получил образованието си.  В книгата "Последните дни на Романови", издадена на френски, той дава списък на хората, управлявали Русия през 1918 г., по националности.  В английския превод на същата книга, обаче, този списък умишлено е изпуснат.
Позволявам си да препиша части от "глава осма", от книгата на Никола Николов, "Световната конспирация", без списъците на Робърт Уилтън. 
От списъците на Виктор Марсден и Робърт Уилтън е видно, че всички висши и средни съветски ръководители, след болшевишката революция, са евреи!     

Цитирам част от глава осма, от Световната конспирация:

 ...Най-решителният момент за заплануваната Руска революция настъпва през 1905 г. в Лондон, когато "Фабианската организация" дава на болшевиките голям заем, за започване на революцията.  Много от членовете на тази организация, също им заемат големи суми...  1915 г. в Ню йорк е образувана специална корпорация за координиране помощите за болшевиките.  Организаторите са Рокфелер, Морган и Нешънъл Сити Банк...  Руското генерално командване получава от един свой агент в Ню Йорк, рапорт с дата 15 февруари 1916 г.  Ето част от рапорта: "На 14 февруари 1916 г. в източната част на Ню Йорк се състоя тайно събрание със 62 делегати.  Петдесет от тях са ветерани от революцията от 1905 г., а останалите са нови членове...  Според повечето от делегатите, условията в момента били много благоприятни, с изключение на финансовия въпрос. Но при неговото поставяне, събранието бе веднага осведомено, че този въпрос е подсигурен..."

След абдикирането на царя, на 15 март 1917г., се съставя временно правителство, оглавено от социалиста (евреин) Керенски, който веднага дава пълна амнистия.  
Ленин, Сталин и Троцки се връщат в Русия, и този път, есентана на 1917 г. болшевишката революция успява.  
Троцки напуска Ню Йорк на 27 март 1917г. с още 275 последователи (евреи), на път за Канада.  В Ню Скотланд канадските власти го задържат, тъй като откриват в Троцки десет хиляди долара, – голяма сума за онова време.  Въпреки че Троцки е притежавал американски паслорт, канадците отказват да го пуснат, защото са знаели кой е той и защо се връща в Русия...  Но под натиска на американския президент Уилсън (и английското правителство), канадците пускат Троцки и придружаващите го (заедно с кораба).

Ленин също напуска Швейцария с 32-ма привърженици (посветени Българи, които подведените от манипулаторите, че Ленин е евреин, изследователи и Григор Симов също смятат за евреи), в един военен германски брониран влак, и охраняван от германски войници, преминава през фронтовите линии...                   

След като този път комунистическата революция в Русия успява, новите господари подписват договор с Германия, за излизане от войната, за което Германия се е съгласила да преведе на Ленин и Троцки, на техни лични сметки, стотици милиони марки.  
Като е уговорена и допълнителна, голяма сума за заплати на "червеноармейците".  На всеки войник – червеноармеец, се е плащало по 15 златни рубли на ден, – прекалено голяма надница за ония години. 

Парите които германските банкери отпускат за революцията, са набързо стопени в Русия.  Ленин се обръща за помощ към президента на САЩ, Уилсън, който веднага изпраща 20 милиона долара от специалния си военен фонд. Това е записано в регистрите на Конгреса! 
      
Много от руснаците започват да се оплакват помежду си и да се мълви, че болшевиките работят за юдаизма.  Анархистите предприемат по-смели стъпки.  Започват да правят научни и литературни събрания, на които известният анархист Лев Чорни обяснява, че болшевиките не са откровени социалисти или комунисти, а са евреи, които работят тайно за юдеизма.  Всички анархистични клубове в Москва и Петроград са унищожени по най-жесток начин.  Дори сградите са разрушени с оръдия, а членовете избити...  


–––
 край на статията на Григор Симов за 100 % – вата кадрова политика и състав на юдео –ционисткия Съветски Съюз и чудовищната му геноцидна политика връз Българите в поробена Русия
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Политиката, което това ръководство на юдео – ционисткия съветски режим провежда, е политика на тотален открит терор и геноцид на Българите в Русия!
Те с помощта на ционистка Америка организират Гражданската война и избиването на милиони руснаци основно от Българите в Русия. Свирепата болшевишка съветска диктатура и репресия на цялата държава е насочена срещу Българите.
Тръгналите да правят с Ленин държава Българи са поставени извън закона и започва масовото им избиване и геноцид.
Страшната концлагерна каторжна система ГУЛАГ, най – страшната и жестока в целия свят, е създадена от юдео – циониста Сталин с главната цел и основната задача за тотално изтребление на Българите в СССР, като от от 30 – те до 50 – те години на 20 век в тези лагери са избити по постоянно нарастващи сметки над 60 милиона Българи!
 

ГУЛАГ или Главно управление на наказателните лагери , което е управление към НКВД и държавен орган в Съветския съюз, се управлява във всичките му ръководни позиции и нива от върха до основата само и само от юдеи!
Всички шефове на най – страшния апарат за репресии — ВЧК, преименуван в ОГПУ, после — в НКВД, и накрая — в КГБ, са евреи от началото на съветската власт до края и както началниците на ГУЛАГ.
От списъците на висшата съветска администрация при Сталин, представени и от Григор Симов, ще се види, че огромната Русия е управлявана през комунистическия си период от евреи (юдеи) с много малки, незначителни изключения.
И сега Русия се управлява от управници и олигарски от юдейски кланове, противопоставящи се на други юдейски кланове, като най – читавият или неизроденият  от тях засега е Владимир Путин, защото е ревностен православен християнин и има страх от Господа, и чиито Български корени от Чипровци сме му разкрили вече от доста години

– справка за юдео – ционисткия анти – Български болшевишки съветски режим, по страшен от фашисткия и от всички други, направете и в статите на доказани руски – волжки Български изследователи и авторитети по тази тема, както и от тези статии:

"Войната е мир, свободата е робство" от Г. Ифандиев,
http://diagnosa.net/diagnosite-mi/войната-е-мир-свободата-е-робство-неве-8

"Бумерангът на злото" Волен Сидеров
https://chitanka.info/text/36512/7

"Истинският Холокост"

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2017/09/20/istinskiiat-holokost.1568363

още и нашата статия

"Фрамасони,кабалисти,фашисти,комунисти,ционисти,терористи...дисекция на теорията за Световната конспирация,в основата на която е родът Дуло!Ротшилд и Ленин"
http://bezistena.blog.bg/history/2016/12/05/framasoni-kabalisti-fashisti-komunisti-cionisti-teroristi-di.1494924

image
  
Потърсете и в Нета с парола "Болшевишката революция и евреите" на руски и на Български език – ще останете потресени от чудовищните документи, за които казваме че са от Българи и крипто – Българи в Русия!

Вижте и двата документа на снимка, взети директно от еврейски юдео – ционистки апологети:

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

image
Питаме:

–– защо ако тези документи не са верни и накърняват така жестоко и позорящо пред всички народи колективния етносен лик на евреите, и са съставяни както се уверихме все от евреи – авторитети, как така нито един юдеин – личност или институция, или цялата еврейска общност и държава, не излезе и да започне да ги опровергава с факти един по един, а не да премахва разследващите и да създава репресивни закони срещу хората говорещи и изследващи тази материя и въобще да не се шуми и говори и изследва за тях!

Във всички наши документи доказваме и разкриваме, че фундаментът, настройката и постройката и общият знаменател и обединяващата верига на всички тези престъпления, е планът Калерги, с който ви запознаваме в нашия блог – потърсете с парола "безистена и калерги".

Това е Адаш, краткия, но импресийно пространен отговор какво имам предвид за тоталитарния съветско – фашистки режим.
Отговорът е за просвещението на търсещите Българи и само Българи и за тяхното Спасение!

Майната им на всякакви американофили, русофили, русофоби, еврофили, еврофоби и всякакви други фили и фоби!
Въобще не ни интересуват конюнктюрни нюанси в (+) или в (–) посока към едните или другите, защото и едните и другите са правили по нещо добро за Българите, и винаги много злини, с изричното уточнение, че престъпленията са творени от изродените им управници, а не от народите им, които винаги са слепи оръдия в плановете им, тъй като никога управниците не питат народите си какво да правят, и винаги народите като ги вкарат във война, тръгват и изпълняват сляпо заповедите на управниците си – както примерно тръгват срещу Българите сърби, румънци, англичани, французи, включително и руснаци през Първата световна война, като единствен регистриран пример на тотално неподчинение е прокламираното и декларирано нежелание на Българите да се бият срещу руснаците по време на Владайското въстание през 1918 г и през Втората световна война, поради което Цар Борис отказва категорично на Хитлер да прати Български войски на Източния фронт!
Същото категорично нежелание да воюват срещу руснаците декларират и сега Българите, въпреки че юдео – ционистите в лицето на Соломон Паси и Симеон Кобурготски ни набутаха без въобще да ни питат в НАТО, като това нежелание в никакъв случай не е реципрочно от руска страна, тъй като руснаците са роботизирани без сантименти към никой войници ако им заповядат, нямащи си и най – малката представа,че дължат сегашното си културно – цивилизационно ниво на Българите от Божия род Дуло !

– справка военните действия на Русия срещу България през Първата световна война в Добруджа и омерзненият народен поет и върл русофил Иван Вазов .

Нашият блог и профил е създаден само за Българолюбци, които задължително са от читавите потомци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, и цялата ни Любов, Обич и Душа са за тях и само за тях!
За всички други ще мислим само след Спасението на екстремно затриваните Българи!


И още коментари под въпросната ни фейсбук публикация:
––––––––––––––––––––

Margarita Georgieva 

Да и в тоя ред на мисли -- времето им изтича и те го знаят, усещат своя крах и затова са толкова ожисточени .... , но идва една нова вълна и енергия с опустошителна сила на разплата и нищо по -- пътя си неще да я спре ...

Инж. Иван Дунчев 

ВРЕМЕТО ИМ ИЗТИЧА дадено от=
дадено от Богиня Диана Мат Мария и Изуш

image



Galia Nedelcheva 

ТОВА ,КОЕТО ЗНАМ КАТО ИНФОРМАЦИЯ ПО ВЪПРОСА ЗА ЛЕНИН СТАЛИН И ВОСР Е,ЧЕ РЕВОЛЮЦИЯТА Е ОРГАНИЗИРАНА ,,ОТ ВЪН,, КАТО ДАВАТ ПОРЪЧЕНИЕ НА ЛЕНИН И БЕРИЯ ДА Я ОСЪЩЕСТВЯТ ,ДАВАЙКИ ИМ ПАРИ ОТ ВЪН,ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА!
КАКВИ СА ПЛАНОВЕТЕ И ЦЕЛИТЕ НА 
УСТАНОВЯВАНЕТО НА ТОЗИ НОВ СТРОЙ? ИМЕННО ОЩЕ ТОГАВА ЦЕЛТА Е БИЛА ДА СЕ СЪЗДАДЕ НОВ СВЕТОВЕН РЕД -КАТО ФОРМАТА Е КОМУНИЗЪМ, НО С ПЪЛНО ИЗЗЕМВАНЕ НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ И ПЪЛНОТО ,,ПОРОБВАНЕ НА НАРОДИТЕ_ Т Е ПЪЛНАТА ИМ ЗАВИСИМОСТ!

Това е поръчението на ционистите! Но ,установявайки новата власт,след ВОСР, ЛЕНИН променя изпълнението на плановете и се стреми всичко да бъде колкото може -в полза на народа! След това Сталин продължава това дело,като това не се харесва на ционистите!
Сталин получава в наследство от ЛЕНИН УПРАВЛЕНИЕ ,В КОЕТО 99% са евреи! (bezistena : тотална манипулация, тъй като тези юдейски състави са съставени само и еднолично от юдео –
 циониста Сталин когато управлява от името на Ленин след извършения от Сталин преврат срещу него) 
Той решава да разчисти управлението от евреите ,но не ,занимавайки се с всеки по отделно,а като ги противопостави икономически -един с/у друг!
Така те се ,,самоунищожават,, (bezistena : наивници!
 юдеите никога не се самоунищожават, те противопоставят гоите/християните за самоунищожение)

ТОВА И ДО СЕГА НЕ МОГАТ ДА МУ ГО ПРОСТЯТ ЕВРЕИТЕ!
ТОГАВА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА И ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНОТО МУ ИМЕ -ТИРАНИН!

ФАКТИТЕ ,ЧЕ ИМА МНОГО УБИТИ И ИЗПРАТЕНИ НА ЗАТОЧЕНИЕ ПО НЕГО ВРЕМЕ ХОРА ОТ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА РУСИЯ ,СЪЩО И НА ЦЪРКОВНИ СЛУЖИТЕЛИ Е ИСТИНА!
НО,,,,,,, КАК СТАВА ТОВА И КОЙ СТОИ ЗАД ВСИЧКО ТОВА? БЕРИЯ!


МНОГОКРАТНО СА ПРАВЕНИ ОПИТИ ЗА УБИЙСТВО НА СТАЛИН,НО НЕ СА УСПЕЛИ ДА СТИГНАТ ДО КРАЙ! СТАЛИН Е БИЛ МНОГО ГОДИНИ БОЛЕН, КАТО ЦЯЛАТА ДЕЙНОСТ СЕ ИЗПЪЛНЯВА ОТ БЕРИЯ ,НО ЗАПОВЕДИТЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ИМЕТО НА СТАЛИН!
ТОГАВА НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ ТОЧНО .КАКТО БЯХА ЗАМИСЛИЛИ ТОЗИ ПЛАН НА КОМУНИЗМА И ЗА ТОВА СЕГА ТОВА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО НОВ СВЕТОВЕН РЕД- МНОГО СКОРО!
ЕТО ЗАЩО ЛЕНИН И СТАЛИН НЕ СА ОБИЧАНИ ОТ СВЕТОВНИТЕ ЦИОНИСТИ, ЗАЩОТО ТЕ ПРОМЕНИХА НАЬЕЛЯЗАНИЯТ ОТ ТЯХ ПЛАН -ТОГАВА-ЗА ПОРОБВАНЕ НА НАРОДИТЕ -ПОД ФОРМАТА НА КОМУНИЗЪМ!
КОМУНИЗМЪТ -КАТО ПЛАН Е ЕДИН, 
А КАТО РЕАЛИЗАЦИЯ - В НЕГОВИТЕ ФАЗИ -БЕ ПРОМЕНЕН ОТ ЛЕНИН И СТАЛИН -В ПОЛЗА НА НАРОДИТЕ !
ЗА ТОВА Е ОМРАЗАТА НА ЕВРЕИТЕ КЪМ ЛЕНИН И СТАЛИН!

Инж. Иван Дунчев 
О, свещена не простота, а алогично невежие!
Вярвам, Галя, че тия писания не са от тебе.
Наивистични и смехотворни оправдания за злодея Сталин:


"ФАКТИТЕ ,ЧЕ ИМА МНОГО УБИТИ И ИЗПРАТЕНИ НА ЗАТОЧЕНИЕ ПО НЕГо ВРЕМЕ ХОРА ОТ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА РУСИЯ, СЪЩО И НА ЦЪРКОВНИ СЛУЖИТЕЛИ Е ИСТИНА! 
НО,,,,,,, КАК СТАВА ТОВА И КОЙ СТОИ ЗАД ВСИЧКО ТОВА? 
БЕРИЯ! "

Само главните букви и многото точки или запетаи на този тарикат, който е съчинявал това четиво за будали, не увеличават достоверността и стойността на тези недомислия на манипулаторите!
Но тази стилистика не е толкова важна, колкото елементарното доверчиво лекомислие, недопустимо за Българите от нашата Академия с IQ > 70:

– Как си представя някой царувалия толкова дълго време абсолютен монарх и самодържец и тоталитарен диктатор, притежаващ на 100 % цялата огромна и неограничена власт и нейните лостове и механизми – Сталин, подозрителен към всичко и следящ и контролиращ всичко и управляващ цялата държава и от най – малките до глобалните процеси в нея, да остави Берия или някой друг от негово име да върши тия чудовищни престъпления повече от 30 години ?
Този, който съчинява и ги е писал с крещящи главни букви тези безумни глупости и манипулации за наивници, има ли елементарен логически интелект и разум за да се мъчи да ни будалка, че Сталин не е знаел и не е отговорен на 100% за тези престъпления, които са същинската цел и предмет на съществуване на юдео – ционисткия съветски болшевишки режим!

И с каква лека престъпна юдео – ционистка ръка неглижира и подминава страшните престъпления и повече от 60 милиона убити, които са все – чуйте : все Българи и крипто – Българи!
Чувате ли се какво приказвате, бе манипулатори:
– Сталин не е знаел и не е виновен за убийствата на 60 милиона Българи!
– Не са били толкова ли?Били са по – малко – колко : 50 милиона, 20 милиона..., един милион, половин милион, хиляда, сто...

Ами по Божиите закони и по човешките убийството и на само един човек е престъпление и се наказва със смърт или доживотен затвор!
Я нека който е съчинявал тези злодейски хуморески убие един човек и отиде в безпристрастен и справедлив съд и каже "Аз убих този човек нарочно!".

И нека се разберем:
Целта на просветителския ни екип е да ви просвети в тайните на Свещения шифър, чрез който се познават Българските Богове заради вашето просвещение и спасение, а не да спорим с някой на теми извън тази свещена материя.
Разкриването на светоустройствените тайни са вторичен просветителски продукт и се дават от Горе с Тяхната санкция!

Който не разбира целта на занятието е свободен в неограниченото пространство на Нета и медийния свят!

В Духовна Академия учениците идват доброволно с уважение и чинно да чуят и се просветят от Учителите, да влезнат в духовен обмен с тях по сакралните теми, но не и да спорят с тях и им губят времето. 

Нашето време обаче никога не се губи, защото от всякъде и от всички ситуации използваме да ви дадеме Жива вода за просвещението ви, както и този път, затова този коментарен пасаж ще влезе в новата просветителска статия за всички. 

ВРЕМЕТО НИ НЕ СЕ ГУБИ С=Богиня Матара и Бог Исус 

И ако някои се впечатляват само от разкриваните тайни и нечувани досега неща от света, а не обръщат никакво внимание на Боговете ни и Техните сакралии – жалко за тях, че остават в смъртното невежие!

СМЪРТНО НЕВЕЖИЕ без познание за=без познание за Исуж и Богиня Матара 

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното участие на Адаша Иван Дойчинов и светейшите ни ръководители по днешната тема Свети Великомъченик Владимир Илич Ленин и преминалият през процедурите на катарзисно –
пречистващия огън Свети Сталин, който е от имплант от същия Български Божествен жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена в юдейското племе, получил тази злодейска роля в екстремалната Божия драматизация "Б/българите и човешката цивилизация", в която главни действащеи лица са генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена, Български импланти сред всички племена от Свети Павел, Техният син Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), родоначалник на навоепохалната генерация Дуло, поради който наследствен признак всички персонажи в драматизацията са Б/българи!

image

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––&n




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
18.11.2018 00:28

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
18.11.2018 08:22
Знаеш ,че те подкрепям и затова си спечелих омразата на един, че съм бил казал ,че Веспасиан е Бълтарин! Има доказателства, не само Веспасиан какънв е, а и италианците!
Във всяко нещо търся логиката, не закона на случая, който важи в казината! Ние с тях и със дзакона на случая-хазарта, не се занимаваме!
А при тебе я има
В конкретния повод-Ленин или Сталин?
Да, Сталин е виновникът и според мене!Той твърди, че следва Ленин, например, когато се разбира, че Германия гази СССР във началото на войната, той ядно пред членовете на Политбюро казва ,че великият Ленин е създал държавата, а те ,всички заедно и себе си включва, са я осрали!
Ленин има волжкобългарски произход Това не се афишира, но е вярно! Кръвта не може да не заговори в него!
Сталин?
Произходът само майка му може да устаонови! Има нещо наистина съмнително Той, като Тиберий действа спрямо майка си
Ако ми разрешиш, ще развия въпроса от друга светлина-в подкрепа на написаното от тебе!

Хубав ден, приятелю!
цитирай
3. bven - Засега богатите командват света, а ние знаем в кого са концентрирани богатствата.
18.11.2018 11:27
Затова преминаването от материя към дух ще освободи хората и доведе до нов начин на живот...Кога? Когато всички разберат, че парите не са всичко! Ние , българите, от векове го знаем и вървим към своята Голгота и духовна свобода.
Поздрави на Ямбол!
цитирай
4. bezistena - Знаеш, че те подкрепям и затова си ...
18.11.2018 19:34
leonleonovpom2 написа:
Знаеш ,че те подкрепям и затова си спечелих омразата на един, че съм бил казал ,че Веспасиан е Бълтарин! Има доказателства, не само Веспасиан какънв е, а и италианците!
Във всяко нещо търся логиката, не закона на случая, който важи в казината! Ние с тях и със дзакона на случая-хазарта, не се занимаваме!
А при тебе я има
В конкретния повод-Ленин или Сталин?
Да, Сталин е виновникът и според мене!Той твърди, че следва Ленин, например, когато се разбира, че Германия гази СССР във началото на войната, той ядно пред членовете на Политбюро казва ,че великият Ленин е създал държавата, а те ,всички заедно и себе си включва, са я осрали!
Ленин има волжкобългарски произход Това не се афишира, но е вярно! Кръвта не може да не заговори в него!
Сталин?
Произходът само майка му може да устаонови! Има нещо наистина съмнително Той, като Тиберий действа спрямо майка си
Ако ми разрешиш, ще развия въпроса от друга светлина-в подкрепа на написаното от тебе!

Хубав ден, приятелю!


Поздрави, Адаш, и давай нататък!

Колкото за Сталин той е грузински юдеин от покръстени проформа юдеи, (личното му име Йозеф, Йосип се дава изключително само на чистокръвни евреи!) но преди това е българин от силно изроден династичен имплант от Дуло в мелезното му родословие – безапелационен факт, доказан във псевдонима му:

СТАЛИН=ТЛ ИСА=Дуло от Иса
цитирай
5. bezistena - Затова преминаването от материя ...
18.11.2018 19:39
bven написа:
Затова преминаването от материя към дух ще освободи хората и доведе до нов начин на живот...Кога? Когато всички разберат, че парите не са всичко! Ние , българите, от векове го знаем и вървим към своята Голгота и духовна свобода.
Поздрави на Ямбол!


Поздрави и на тебе, Татяна!
Продължаваме заедно към висшата симбиоза и хармония на Духа и Материята – Божествената!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676860
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!